БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 055
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Rinaki не мога да се стърпя и да не те поздравя, невероятна красота е това! Иска много търпение и техника, браво! А, каренце ли е?
Момичета сръчни, от коя по хубави неща показвате всеки ден, завиждам ви на хъса и стимула със който творите тези красоти  smile3501
Аз дълго не съм се отчитала, но и няма със какво да се похваля! Embarassed
Хубав и слънчев ден от мен!

# 706
Rinaki страхотно е това  Peace. Много златно и блестящо. И аз съм по лъскавичкото Laughing Покривка ли е, Т-шлайфер ли?

Моля момичетата от София, които си поръчаха от тиксото от Джули арт, да споделят наистина ли не се разлепва. Забелязала съм, че на картичките се разлепва след време от едната страна.

И аз щях да ви питам това, че мисля да си поръчам една ролка.

# 707
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Моля момичетата от София, които си поръчаха от тиксото от Джули арт, да споделят наистина ли не се разлепва. Забелязала съм, че на картичките се разлепва след време от едната страна.

И аз щях да ви питам това, че мисля да си поръчам една ролка.

Аз сега си приготвих да шия картички, като си набавя конци ще си поръчам и картончета и задължително тиксо. Но ИнаТ  със сигурност трябва да си е взела тиксо, нека да каже. Мисля, че още някой си поръча.

# 708
Аз си поръчах, но не съм стигнала до картичките, така че не мога да дам мнение. Доколкото си спомням обаче, някой го беше ползвал и беше доволен.

# 709
 Hug И аз да се фръцна с последното боднато:

# 710
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, krk_kr, ти като си боднала, та не си се спряла! Много обичам такива пейзажи- леко щриховано, къщи и предмети в далечината...
 smile3525 smile3525

# 711
Не се разлепва тиксото Simple Smile Нали ви казах, че Джули беше забелязала, че ми зеят картончетата и ми изпратила с една поръчка остатък от ролка с нейното тиксо /те използваха някакви огромни ролки, промишлено количество Simple Smile/. Пробвах го, наистина не се разлепва, само не мога да кажа като мине известно време как ще бъде. Но другото се разлепваше още след 2-3 дни така, че със сигурност е много по-добро от обикновеното, което се намира по книжарниците. Също като предимство мога да отчета, че е по-тясна лентичката и по-удобна за работа, поне за мен.

# 712
  • София
И аз съм доволна от тиксото на Джули арт Naughty Hug
Аз съм направила две картички с него. Едната вече е подарена, а другата е при мен и още не се е разлепила, но все пак я правих преди около седмица. И след като я направих я пъхнат под едни дебели книги за една нощ, но засега е много добре и на мен ми допада тиксото. Искам само да отбележа, че това тиксо от Джули арт го използвам само около отвора на картичката - то е тънко и е удобно. На страницата която се залепва изцяло към гърба на шитото слагам едно друго двойно залепващо - което е широко 5 см и две ленти от него ми покриват целия гръб.
Нещо май хич ме няма с обясненията - дано поне от снимката стане по-ясно.  Blush

Момичета прекрасни неща сте показали - Бяло цвете, mama iasi, Rinaki, krk_kr, Реа Роси   bouquet  bouquet  bouquet
Роси може ли да снимаш или сканираш тази рамка в реален размер преди да я оформиш - много ми допада, според мен може да се използва и за великденски гобленчета, както и да се направи от друг цвят Blush

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 11:07 от teddybearm

# 713
 teddybearm,
и моята идея беше така да направя и не знаех, дали ще се получи добре. Сега вече- "смело товарищи в бою!"

# 714
  • София
teddybearm,
и моята идея беше така да направя и не знаех, дали ще се получи добре. Сега вече- "смело товарищи в бою!"

nosferata  smile3540  Heart Eyes ще се получи  Hug

# 715
krk_kr, страхотен пейзаж   bouquet

# 716
Момичета, с какво мога да си боядисам кафява панама? Пак разни измислици ми се въртят в главата Crazy. Някой беше писал за чай, кафе....С кафе ще стане ли кафява панамата? newsm78

# 717
  • Плевен
За всички които обичат да шият мотивчета  за картички и моите поздравления  bouquet

http://gallery.ru/watch?a=bujW-jDgO#feature=mainlist

http://gallery.ru/watch?a=SlQ-jDgt#feature=mainlist

http://gallery.ru/watch?a=bujW-jDg6#feature=mainlist

http://gallery.ru/watch?ph=bCZw-esYsc

Да се надявам че ще ви се отворят Thinking

# 718
didida, боядисвах веднъж с кафе, чак кафява не можах да я докарам, но от бяла панама ето какво се получи.
Скрит текст:
Но съотношение не помня  Blush, карах по усет и на око.

krk_kr, прекрасен е пейзажа! Истинската лавандула не я обичам, но такива пейзажи са ми много на сърце!
Мила ми, pepen, пак красоти си намерила!   bouquet Само по още един чифт ръце да си намерим и още малко свободно време.  Mr. Green

# 719
Miss Emerald Благодаря. Точно съотношение няма да търся, че не гоня точен цвят Peace
Това, което ти се е получило ми харесва - не е бледо
Само да попитам кава е точно процедурата. Варя си сутринта кафето с парче панама ли? Flutter
Друго слага ли се за фиксация? Сметана, захар....? Mr. Green
После я оставям да изсъхне, после пера, гладя и чак тогава започвам да бродирам newsm78. След бродерията - пера и гладя по обичайния начин? Има ли опасност да пусне кафяво/бежаво от боядисването с кафе СЛЕД като съм избродорала, когато пера?
Извинявам се за многото въпроси Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт