БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 104

• 64 211
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Балчик
samokovi, делфинче, браво на вас- красота.  bouquet

# 481
  • София
Loshana от кой сайт си я купила. На мен схемата ми изглежда добре, но аз не съм голям разбирач. Мен повече ме плаши броя на цветовете  Shocked

Дуданка, от ето този:

http://www.etsy.com/listing/63651162/charity-cross-stitch-pattern-no25

единствения, където намерих схема, де.. Тоест, където АЗ намерих схема - не съм много добър схемотърсач като цяло.. А цветовете..да, за това се чудя...да не е някой прогон..Иначе схемата е 5 долара, за това реших да я купя и да видя какво що..

# 482
  • Стара Загора
didida, благодаря много

# 483
  • София
Loshana от кой сайт си я купила. На мен схемата ми изглежда добре, но аз не съм голям разбирач. Мен повече ме плаши броя на цветовете  Shocked

Дуданка, от ето този:

http://www.etsy.com/listing/63651162/charity-cross-stitch-pattern-no25

единствения, където намерих схема, де.. Тоест, където АЗ намерих схема - не съм много добър схемотърсач като цяло.. А цветовете..да, за това се чудя...да не е някой прогон..Иначе схемата е 5 долара, за това реших да я купя и да видя какво що..

Тази схема е .пдф файл от РМ  Peace На мен също ми изглежда читава, няма единични бодчета, явно е пренабирана от оригинал. Ако някой се сети чий е оригиналът, да пише, за да потърсим оригиналната схема  Peace

# 484
И аз имам нужда от помощ за това, което съм захванала. Имам два конеца с различни знаци, еднакъв брой нишки на схемата в ПМ и разлика със схемата от оригиналния скан. Друг проблем - не мога да качвам нищо никъде ... Единствения вариант е скайп  Sad

# 485
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И аз имам нужда от помощ за това, което съм захванала. Имам два конеца с различни знаци, еднакъв брой нишки на схемата в ПМ и разлика със схемата от оригиналния скан. Друг проблем - не мога да качвам нищо никъде ... Единствения вариант е скайп  Sad

за кой гоблен говорим?

за картинки може да се ползва picvalley.net Hug

# 486
# 487
  • София

Объркан е броят на нишките, чакай да потърся някоя друга схема  Peace Самото момиче, което е правило пренабора, в "Осинка" се извинява за грешката, ето това пуска като оправен файл: http://dox.bg/files/dw?a=2bc790fbdd Обаче ти си огледай схемата  Peace

samokovi, много са сладки!   bouquet

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 00:33 от -=Деси=-

# 488
Аз все още не съм довършила започнатите, защото не ми се шие 1:4 и то голямо небе и фон, и започнах ето това Шие се на 14к панама, но от всички знаци има само един с две нишки, останалите са с по една и кръстчета и полукръстчетата. Получава се доста рехаво, но сигурно в това ще му е чара. Като няпредна ще покажа етап.Планувам да започна и този - само чакам да ми пристигнат конците и ще ги шия двата едновременно. Луд умора нема.

# 489
Здравейте момичета!Реших и аз да се включа тук при вас защото ми трябва една схема а никъде неможах да я намеря,реших че вие може да ми помогните.Извинявам се за нахалството че за парви пат пиша и веднага искам услуга но няма каде другаде и кого да помоля.Харесах един гоблен на една моя приятелка и я помолих за схемата,даде ми я но е много изхабена и неможе да се шие по нея за това реших че някои може да ми помогне.Благодаря предварително.Гоблена се казва "Преспивна песен"снимка имам но немога да я побликувам защото незнам как.Отново благодаря.Simple Smile

# 490
  • София
Здравейте дами   bouquet

Много сте  продуктивни   Hug

Аз си шия моят изоставен гоблен ама още на нищо не прилича  Whistling да се похваля гергефа от коледната игра ми допадна страшно много и сега си шия с него големият гоблен .

Роси 123 (люска)  много хубави тези лалета уникални ако не е нахално може ли схема  Praynig

usmivka77 аз  качвам снимки през снимка бг , момичетата качват и през радикала ама незнам как  newsm78

# 491
Делфинче, много е хубав този гоблен.
Обичам пейзажи, особено зимни, но този съм го запланувала, а също и Парижкия цветен пазар. Оригинален ли е или ти си го събирала, на какъв каунт панама и цвят си го шила?
Роси, с това темпо, ще ушиеш всички фарове на Дим, спирка нямаш.

# 492
Момичета, имам питане към вас, дали знаете тази красота на какъв цвят и каунт се шие. Не съм много добра в търсенето на информация
http://olenka63.snimka.bg/tapestries/goblen.704038.29485176

# 493

Оленка ,на  14 каунт бежова аида  Peace

# 494
Деси, благодаря ти! Разших обърканото, сравних по новата схема, наистина само в тези цветове е проблема.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт