Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 198
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Велияна,  Hug може ли по-конкретно за плодовете на нашето разнищване, че не мога да проследя всичко. И аз съм ходила из фейса, но Маричка направо го овърша. Joy Така и трябва, аз също се радвам на общуването, обединението с други фенове, обмена на инфо, клипове и т. н., става много интересно.

В еп. 27, когато казва "обичам те....................................чооооок!" винаги ми е приличал на хайдутин, може да използвате оттам снимка за колажа. А какъв байрак ще му връчите?  Simple Smile Може би бяло знаме, за да се предаде в ръцете на феновете  Simple Smile ох, как ще го поемем! Joy

Joy Joy Joy
То, стремежът към разширяване ни е заложен зодиакално... Юпитер/Зевс нали ни е покровител, се требе да е отгоре и да командва сичкото и да държи всичко под поглед и под прицел... Simple Smile)) Затова ни харесва да разширяваме контактите си... ама сме непостоянни...  Само в едно съм ултра постоянна - Енгин. Simple Smile)) А за поемането...

Скрит текст:
... ще цитирам Ботев (въпреки кодоша, който се получава Simple Smile))

И самодиви в бела премена,
чудни, прекрасни, песен поемнат,
тихо нагазят в трева зелена
и при юнака дойдат та седнат.

Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
трета го в уста целуне бърже -
и той я гледа - мила, засмена!

Мале, милото, ако ни падне.... все ми е пред очите онази анимация, за рождения му ден... Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 13:16 от marytza

# 152
Ей... дано се пораздвижат нещата около превода на Караилан на инглиш... непрекъснато ми идват съобщения за "лайкване" (хихихи - демек, разлаяхме кучетата Wink)) на въпроса кога ще го гледаме с превод на инглиш и на статията на пакистанката за Керим и Бехлю.

# 153
Маричка,чак да не го издигаме в такъв култ,та да му посвещаваме българска класика.Той си е достатъчно стойностен и слава богу си е жив и здрав и не е легнал да умира.

# 154
Маричка,чак да не го издигаме в такъв култ,та да му посвещаваме българска класика.Той си е достатъчно стойностен и слава богу си е жив и здрав и не е легнал да умира.

Разбирам... скривам го в спойлер. Но какво да направя, като класиката ми е забита в главата, а сега там се добави и Енгинчо?  newsm78

# 155
# 156
Елинор, благодаря ти! И сърцебиене получих, и ме стегна под лъжичката, но ми е много хубаво! Grinning

Ах, Велияна, да се предадеш не винаги значи да преклониш глава. Simple Smile Кеф ми е да споря с теб, защото имам Овен вкъщи, от години чакам да стане кротко агънце, ама...утехата ми е да го дразня Joy макар че съм добричка, понякога това ме забавлява. Нали не се сърдиш? Hug
Везните не са рогати, те са под знака на Венера и уравновесяват. Ето нещо от Линда Гудман:

Скрит текст:
http://www.chudesa.net/p1749/
Планетата, която управлява Везните, е Венера. Затова почти всички жени са красиви, а мъжете – хубави и представителни.

Гласът е мелодичен и наподобява звънче.

Изобщо усмивката на Везните е пухкав бял облак и ярко слънце (което може да разтопи шоколад от двайсет крачки), взети заедно.

Везните обичат хармонията на звуците и цветовете. Имат вродено чувство за прецизна употреба на думите -и писмено, и устно. Затова се отнасят с голямо уважение към книгите и обикновено имат богати библиотеки вкъщи.

Подвластни са на изкуството. Обожават всичко добро, чисто и красиво, на чийто фон могат да изпъкнат. Артистични души, те обикновено са в центъра на културния живот и прояви.

Има нещо магнетично у този мъж. Той създава около себе си божествена атмосфера.

И така, мъжът, роден под знака на Венера, владее до съвършенство изкуството на любовта. Деликатните стратегии на Купидон са в кръвта му. С лекота може да се добере до всяко момиче и да го омае.

# 157
Божеее.. колко странни връзки се получават понякога на търсачката на гугъл... Simple Smile) На изображения с думи "хайдутин традиция" ми се блещи насреща Остап Бендер (Андрей Миронов). Simple Smile))

"О, Рио, Рио!... О, мамма миа!..."

Де го чукаш, де се пука? Simple Smile)) Нерде айдук, нерде Остап! Simple Smile))

# 158
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=bLZ7JglbwTY

Eнгин в БЧ - тук, в тази част се говори на гръцки, турски и английски....Сладурче....

# 159
Тази дама Линда като че ли е писала за Енгин.
Валя,няма да дочакаш един овен да стане агне-нали си представяш че дори анатомично това няма как да стане Joy JoyИначе ние овните умираме да спорим дори когато не сме прави,хеле пък ако някой ни кара да направим нещо против волята си,макар да е правилно -е няма как да стане.Но пък от друга страна,ако обичам някого и го харесвам приемам лично всяко посегателство срещу него и си се самозаблуждавам че той е най-великият ,абе всичко най.
За сърденето няма как да стане-най малкото на теб,с която сме почти на едно мнение.

# 160

http://www.youtube.com/watch?v=bLZ7JglbwTY

Eнгин в БЧ - тук, в тази част се говори на гръцки, турски и английски....Сладурче....

Ноооогу готино! Simple Smile) Видях, обаче, някои бъдещи погледи на Булута... Simple Smile))

# 161
Пакистанката, милата, как се е зарадвала!... Simple Smile)

Скрит текст:
Engin Akyurek Fans Pakistan
Thank You friends for your likes!
it started with 1 and now we have 600 friends!
Your love and support keeps us motivated and this community to grow more!
AAp sab ka bohot shukria!
have a blessed day!

EAFP Team ♥

Материалът и, обаче, си заслужава харесванията. Simple Smile)

Момичета... гугъл не върши работа... какво пита това момиче? newsm78

“The world needs more love at first sight.”
― Maggie Stiefvater, Shiver

what do you think? did u like engin when you saw him or he grew on you?

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 13:50 от marytza

# 162
Валя,това за Везните е много точно,не само за Енгин.
Един от моите синове е от тази зодия и той е художник.
Още като гледах КВФ ,забелязах ,че има някои прилики с Енгин,
формата на лицето,формата на очите,усмивката.

# 163
# 164
  • София

Момичета... гугъл не върши работа... какво пита това момиче? newsm78

“The world needs more love at first sight.”
― Maggie Stiefvater, Shiver

what do you think? did u like engin when you saw him or he grew on you?

Светът има нужда от повече любов от пръв поглед /внезапна любов./ Какво мислите? Харесахте ли /веднага/ Енгин, когато го видяхте или това стана постепенно? - Маричке,  Hugнабързо

Момичета,  wavey до после!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт