Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 269
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Маричка,аз съм си 100% мъжка майка,май и в предишния си живот съм била и аз мъж или пък съм станала една злобна бабичка,защото гледам последните епизоди на ЗП и как пък капка състрадание не изпитах към великите терзания и страдания на Бихтер.

Аз да уточня - някак си като към мен да се обръщаш, ама и не съвсем ... снощи пък беше обратното ... твърде ме объркваш с обръщенията си 

# 181
Dimana, и аз съм забелязала осезателното присъствие на мъжки майки в темата. Ние с маричка имаме и дъщерички, ама повечето наистина сте със синове. Това ме кара да се запитам, има ли връзка между мъжкото ви обкръжение и потребността от романтика, която намирате в темата? newsm78
Димана, ти може да се изкажеш и като психолог, интересно намираш ли връзка. Simple Smile

Вале, има връзка е то голяма,но повече я виждам в майчините чувства за защита на мъжката рожба, която страда, в случая и Керим и Мустафа, а премесено с потребността от романтика се получава голяма смесица от емоции и в двете посоки. Например, когато общуваме за героите ние влизаме в посоката на майчинското чувство за защитата на страдащото дете, когато си говорим за мъжът Енгин влизаме в другата посока - на романтиката, която  поемаме от образа. Няма лошо и не е сбъркано въобще, както някои дори и на шега се упрекват, че са луднали по сериала и Енгин. Това е запълване на една емоционална празнина у всяка една от нас, което при всеки нормален човек се случва, особенно, когато има дългогодишно натрупване/ дълги бракове/от повтарящи се взаимоотношения, познати до болка, но и незабелязани или неоценени. И тогава всеки си намира духовната храна. Ние сме тук, други са при други мъже, трети са изпаднали в работохолизъм, четвърти са започнали да се занимават маниакално със здравосоловен начин на живот и прочее. Все състояния, които са в следствие на еднообразие.
Та, да се върна на нас. Да, ние сме романтички, но много мислещи и това му е хубавото, защото въпреки, че сме "ултраски", според мен въобще не залитаме, а изчистваме детайлите и разширяваме познанията си. Това говори за много страст и вечно желание за усъвършенстване на всичко около нас. Според мен е най-доброто от всички състояния, които изброих,  граничещи  с мании.  

Димана  newsm10 newsm51 newsm51
освен ''ултраски'' сме и Енгиноманиачки  Joy Joy Joy
Маричке  Hug Hug за поздрава,щото аз пък съм с трима сина. newsm53

# 182
Маричка,аз съм си 100% мъжка майка,май и в предишния си живот съм била и аз мъж или пък съм станала една злобна бабичка,защото гледам последните епизоди на ЗП и как пък капка състрадание не изпитах към великите терзания и страдания на Бихтер.

Ама аз тоя сериал никога пък няма и да го изгледам. Simple Smile)) Преди години дъщерята ме зарибяваше с него, сега една камара народ ми го вре под носа, но аз такава любов не приемам и не ща да я гледам и да се опитвам да и съчувствам. Не може ти да вървиш през трупове (е, не буквално), за да си надвиеш на мерака... Щото, както е посочила и пакистанката, в ЗП става въпрос за физическо привличане, не за духовно... и в ЗП любовта е по-скоро паразит, отколкото дар... Не може да се сравни по никакъв начин с изстраданата и трудно постигната невъзможна любов на Керим и Фатмагюл. Някой може да каже, че ЗП е по-реален, отколкото любовта на в КВФ. Е, аз пък не се интересувам какво ще ми кажат. Simple Smile)) Нека похотта да е реалност, а всеотдайността и саможертвата - химера. Щом съществуват думи, с които да ги назовем, значи ги има. Но тази любов не е "лесен път" и не пада наготово.... трябва да положиш усилия, за да я достигнеш... Въпрос на гледна точка и избор - както всичко в живота... Кой както ще да си поставя цели, приоритети и мераци... Simple Smile)) Мен ми не дреме за ЗП и си гледам отново и отново КВФ.

# 183

Една чудесна песен, специално за мъжките майки!

Велияна, Мукито не я понасям, само по този пункт я разбирам. Simple Smile Много беше грижовна към Керим, как само страдаше, че Фатмагюл го оставя без внимание. Майчиното й сърце се късаше от мъка "Керим е млад здрав мъж...колко ще издържи" Милата, каква преданост, май беше готова да се жертва.  Joy

Елинор, за трите сина! newsm10 направо те назначавам консултант в темата.

# 184
Мартичка,те постовете ми са насочени разбира се към всички,но понякога "се закачам" за предидущия пост и затова започвам с такова обръщение.Сега например Маричка беше написала ,че си има и син и дъщеричка и затова съчувства и на двата вида,та аз затова започнах с обръщение към нея.Моля ти се не го приемай като някакво неглижиране или нещо подобно,моля ти се!

# 185
ВАля,благодаря за песента,но като си помисля колко отдавна бяха ножки а сега са 46 номер!

# 186
# 187
# 188

Една чудесна песен, специално за мъжките майки!

Велияна, Мукито не я понасям, само по този пункт я разбирам. Simple Smile Много беше грижовна към Керим, как само страдаше, че Фатмагюл го оставя без внимание. Майчиното й сърце се късаше от мъка "Керим е млад здрав мъж...колко ще издържи" Милата, каква преданост, май беше готова да се жертва.  Joy

Елинор, за трите сина! newsm10 направо те назначавам консултант в темата.

Аууууууу бонбон до бонбона, мила моя майно ле! Simple Smile)) Свалих си го, Вале... може пък да използвам видеото за някое наше тържество. Simple Smile) Толкова бонбони накуп просто не са за изпускане. Simple Smile))

# 189
ВАля,благодаря за песента,но като си помисля колко отдавна бяха ножки а сега са 46 номер!
Simple Smile)))))))))  Joy Joy Joy Joy

# 190
А сега - по равно и за двете групи мамчета... Видео, озвучино от песента на Ищар... малко позабравен вече хит... но хубава песен. Simple Smile

# 191
Вале,те единствено и само майчинските чувства я водеха в отношението й към Керим-то не е лесно да стоиш прегънат на Г пред банята от страх да не се подхлъзне на мокрия под момчето! Joy Joy

# 192

Joy Joy Joy Искрено ме разсмя! Нека, отгледала си левенти, да са живи и здрави! Опора да ти бъдат!

Ох, ох, ох, прочетох и за Мука пред банята, не мога да се спра!

# 193
Да,на хиляди километри от тук и като ги виждаш на 2-3 години веднъж са ти такава опора,но това е животът-да живее интернет,skype и телефоните.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт