Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 246
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен!Маришина, и аз си помислих абсолютно същото за шлема.Мисля,че не само Мука отминава с пренебрежение  и убийствен поглед,но и всички,които му досаждат с тъпите си въпроси и му навират микрофони в лицето. Никога не съм отстъпвала от мнението си,че това е най-добрата тактика и го приветствам.Не мога и не искам да си представя този интелигентен мъж затънал в дребнава полемика,която в последствие може да се окаже изопачена до неузнаваемост.

newsm10 newsm10 newsm10

# 406
# 407
Той нали щял да бъде собственик на някакво имение,така че едва ли ще е със шлем-абе ще видим,ние и без това съвсем сме се вдетинили,така че филмът си е точно като за нас. Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

baby_neutral

# 408
......
Все повече започвам да харесвам мълчанието му - някои като "говорят" ,че ... какво от това.
Здравейте и от мен!Маришина, и аз си помислих абсолютно същото за шлема.Мисля,че не само Мука отминава с пренебрежение  и убийствен поглед,но и всички,които му досаждат с тъпите си въпроси и му навират микрофони в лицето. Никога не съм отстъпвала от мнението си,че това е най-добрата тактика и го приветствам.Не мога и не искам да си представя този интелигентен мъж затънал в дребнава полемика,която в последствие може да се окаже изопачена до неузнаваемост.

Две сме !!! Абсолютно съм съгласна !

# 409

Нашето сладурче!

# 410
......
Все повече започвам да харесвам мълчанието му - някои като "говорят" ,че ... какво от това.
Здравейте и от мен!Маришина, и аз си помислих абсолютно същото за шлема.Мисля,че не само Мука отминава с пренебрежение  и убийствен поглед,но и всички,които му досаждат с тъпите си въпроси и му навират микрофони в лицето. Никога не съм отстъпвала от мнението си,че това е най-добрата тактика и го приветствам.Не мога и не искам да си представя този интелигентен мъж затънал в дребнава полемика,която в последствие може да се окаже изопачена до неузнаваемост.

TRI ! Simple Smile))

# 411
  • Пловдив

......
Здравейте и от мен!Маришина, и аз си помислих абсолютно същото за шлема.Мисля,че не само Мука отминава с пренебрежение  и убийствен поглед,но и всички,които му досаждат с тъпите си въпроси и му навират микрофони в лицето. Никога не съм отстъпвала от мнението си,че това е най-добрата тактика и го приветствам.Не мога и не искам да си представя този интелигентен мъж затънал в дребнава полемика,която в последствие може да се окаже изопачена до неузнаваемост.

И аз  +1... Мълчанието е злато казват. Да мине момчето през всички превъплащения. А за участие в игрален филм - мило дават в гилдията. Умният човек винаги има алтернатива. Така, че сигурно Енгин си е предначертал плановете. Хем почивка, хем твори. Един сериал си е две годишно заробване...Трябва да си струва поне - да остави следващ герой по който да се прехласваме и да запомним.

# 412
Марица, ти си  -   "очетата"  - как усещаш да те гледат ?

Нашенски или не ?

Трудно е, защото няма да видим нито Булутовски, нито Керимовски, нито Енгиновски поглед - ами на ... какъвто ще бъде там ... маскиран или не ...

# 413
  • Пловдив

Нещо нета ми....прави номера.
Марта, мисля, че не е той. Много нисичък ми се вижда тук. Ама знаеш ли - нали гадахме преди време.

# 414
Както се казва-игрален филм,ама детски,детски-ама игрален! Joy Joy Joy

# 415

Нашенски или не ?

Трудно е, защото няма да видим нито Булутовски, нито Керимовски, нито Енгиновски поглед - ами на ... какъвто ще бъде там ... маскиран или не ...

Uveleichih i zsilih kontrasta... ochite mai sa negovite... newsm78 ama shlem i losho kachestvo na snimkata... nema kak Sad(

# 416
  • София
Аз ще ви досадя още малко  Laughing  по друга тема, дето я обсъждахме сутринта. Рових в нета, исках да намеря достатъчно снимки от Промото на канал-Д 2011, за да постна снимки и от него.  Crossing Arms  Намерих, но намерих и едно клипче, което показва паралелно двете участия на Енгин и Берен.    Thinking  Толкова за днес по тази тема   Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 15:12 от Dilemi

# 417

Единият е прав /може би / другият е на кон - трудно е да се прецени ...

Затова акцентирах върху "очетата"

# 418

Единият е прав /може би / другият е на кон - трудно е да се прецени ...

Затова акцентирах върху "очетата"

Е, и аз това направих - как да прецени човек с тоя гаден шлем?  smile3511
На увеличението съм скллонна да приема, че очите са на Енгин... ама.. пак си е хвърляне на боб това... бошлаф.. Sad Освен това ръката не е така окосмена, както си го знаем - сравни с ръката на белоликия... Simple Smile Или са приложили коломаска, или това не е ръката на Енгин.

# 419

Нашенски или не ?

Uveleichih i zsilih kontrasta... ochite mai sa negovite... newsm78 ama shlem i losho kachestvo na snimkata... nema kak Sad(
Пък ми се струва,че тази яка ръка не е на Енгин.Неговата е по-фина и нежна...

Общи условия

Активация на акаунт