Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 281
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Мамин кокорчо...

Скрит текст:

(44) Щото Мукаддесита рече: Тая сватбена рокля не напразно виси в гардероба ти...

Дълго си чака булката Керимчо, по едно време съвсем се беше отчаял. Sad и ние с него. Simple Smile

# 391
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=filNfDfhncg&noredirect=1

Страхотно клипче - "Я тебя зацелую" - поздрав за разсейване. Не е с Енгин, но си представете, че е той. И дърва се цепят и конче има......

# 392
Страхотно клипче - "Я тебя зацелую" - поздрав за разсейване. не е с Енгин, но си представете, че е той. И дърва се цепят и конче има.....
Естествено - любимата ми "Фабрика" -

# 393
Фабриката май ви накара да се размечтаете... Simple Smile))

Я малко от последния улов... Simple Smile)

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:10 от marytza

# 394
  • Пловдив
http://www.mansetgazetesi.com/haber/20744--memati-yeni-filmi-ici … arsina-gecti.html

За сведение - една новина от 1 януари за "Тайната на медальона". Филмът ще бъде пуснат през февруари. Участват следните актьори: ....Енгин Акиюрек. Не че не знаем - но ще почакаме. Малко остана.

Ето и нов линк - видео от 29 декември. Пак се потвърждава участието на Енгин - в 1,10 минута:
http://www.izlesene.com/video/kucuk-osman-harry-pottera-karsi-hi … ag_izlesene_embed
Скрит текст:
Filmin diğer oyuncuları arasında Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Avni Yalçın, Uğurkan Erez, Okan Yalabık, Mete Horozoğlu, Engin Akyürek gibi isimler var.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:11 от mariana51

# 395
Брей, дано да е истина! Най-после да имаме новина, а не слух. Пък и да можем да го видим филма!

# 396
Само де не е тоя с шлема! Simple Smile)) Тогава просто ще изпозастрелям създателите на филма! Simple Smile))

Ох... един поглед към страдащите фенки от мен... и къпещ се Керим - за успокоение. Simple Smile))

А тук, ако още не сте припаднали, разрешавам да се срутите! Simple Smile))

# 397
Ох, бееее... това момче! Накъдето и да гледа, не мога да откъсна очи от неговите. Simple Smile))

Малко преди да каже на Фатмето: Що не си признаеш, че си ме чакала? Simple Smile)

Ще го схрускам! Толкова е сладък тук. Simple Smile))

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 14:28 от marytza

# 398
Не ми се искаше да го видя в точно такъв филм,но като няма риба и ракът е риба,нали?

# 399
  • Пловдив

Писах във фейса на Елош - да дадат малко инфо....сложих им и линка. Там нали е и Сойето. По-рано все подсказваха.

# 400
Очакванията за този "Медальон" са доста големи.

Бюджета четох е 5 милиона долара / не,че разбирам много, ама това е доста ... като за филм /

Предназначен за детската аудитория -  но нали в коледно-новогодишните си пожелания ви "посъветвах" никога да не губите детето в себе си -  т.е филмът  - твърдо е и за нас !!!

Прочетох, че ще се презентира в Турция, Германия, Холандия и Белгия - дано поне в Турция му направят премиера каквато заслужава - и с нужните интервюта.

Хубаво е, че Енгин ще участва в подобна продукция - да бъде  различен  от досегашните му превъплъщения.

Това е от ноември 2012 год.

http://yenisafak.com.tr/kultur-sanat-haber/hititya-madalyonun-si … 18.11.2012-423120

# 401
Здравейте и от мен!Маришина, и аз си помислих абсолютно същото за шлема.Мисля,че не само Мука отминава с пренебрежение  и убийствен поглед,но и всички,които му досаждат с тъпите си въпроси и му навират микрофони в лицето. Никога не съм отстъпвала от мнението си,че това е най-добрата тактика и го приветствам.Не мога и не искам да си представя този интелигентен мъж затънал в дребнава полемика,която в последствие може да се окаже изопачена до неузнаваемост.

# 402
Не ми се искаше да го видя в точно такъв филм,но като няма риба и ракът е риба,нали?

Veruvaj mi - ako e bez shlem, she iztrepe i raka i ribata i v toia film Simple Smile)))

Pisha si s edna srabkinq= Simple Smile)))

# 403

Писах във фейса на Елош - да дадат малко инфо....сложих им и линка. Там нали е и Сойето. По-рано все подсказваха.

newsm10 newsm10 newsm10

# 404
Той нали щял да бъде собственик на някакво имение,така че едва ли ще е със шлем-абе ще видим,ние и без това съвсем сме се вдетинили,така че филмът си е точно като за нас. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт