Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Нека просперират децата. Simple Smile Важното е да ни радват с нови и добри филми...

# 376
Мартичка,аз пък си мисля,че все пак между Е и Б е имало някаква любовна афера,но просто и двамата са разбрали,че имат различни цели в живота и затова не са един за друг.Това във всеки случай е по-добре,отколкото ако продължаваха да се измъчват един друг.

# 377
Мартичка,аз пък си мисля,че все пак между Е и Б е имало някаква любовна афера,но просто и двамата са разбрали,че имат различни цели в живота и затова не са един за друг.Това във всеки случай е по-добре,отколкото ако продължаваха да се измъчват един друг.
И аз съм на това мнение.
 Съжалявам, Марта, но онази ръка между гърдите няма как да се случи, ако не е имало нещо. Знаеш какви са им нравите... нямаше да се случи, ако не са имали афера, колкото и кратка да е била.

# 378
  • Пловдив

marytza, ако е имало - останал е спомен. Ако не е - може да я държи да не падне в танца. С тази голяма ръка я придържа.  Ама сияят и двамата в първото промо. Това е вярно.

А колко ни е тъжен Булута...

# 379
  • София
И аз съм на това мнение.
 Съжалявам, Марта, но онази ръка между гърдите няма как да се случи, ако не е имало нещо. Знаеш какви са им нравите... нямаше да се случи, ако не са имали афера, колкото и кратка да е била.

newsm10 Айдааа, уйде коня у ряката!  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 13:18 от Dilemi

# 380

Започнах да пиша в темата със започването на втори сезон - септември, но лятото на 2011 година изгледах  и изчетох / темата / всичко свързано със сериала.

Някъде ми попадна нещо, от което запомних само това, че Берен твърде рязко е отрекла за подобна възможност / забележи не връзка /. Тя изключва дори възможността. Тогава си виках - бре, каква професионалистка, при положение, че знаех за всичките предишни авантюри с екранните и партньори.  Дори факта, че е имала нещо и с Къванч /за радост на феновете им и за ужас на Азра, която изпадала във ярост дори когато я питали колко е часът ? Saat = час /.

Тогава де / лятото / много информация ми мина през главата, откъде и на ум да ми дойде, че съм можела и записки да си водя и да не пиша сега по спомени ... ама аз тогава даже и регистрация нямах, камо ли пък да си представя ... какви ще ги върша към днешна дата  ...

# 381
И аз съм на това мнение.

newsm10 Айдааа, уйде коня у ряката!  Joy Joy Joy

Направо се удавИ... конят, де. Simple Smile) Ама пък това са ми любимите им снимки заедно. Simple Smile)) Даже на сватбата в КВФ  не са така сияйни. Simple Smile))

# 382
Като напишеш в Google  Берен Енгин Чешме ще видиш куп публикации за приключенията им през лятото между двата сезона(няколко месеца преди това и двамата скъсват с половинките си).Факт е,че журналистите си измислят много,но пък не може всичко да е лъжа,освен това имаме снимки от промото и начина им на държание дори във филма един към друг през двата сезона.Въпреки всичко това,ако Берен намира щастие във връзката си с Кенан да е жива и здрава,мен ме вълнува щастието на Енгин-за него се моля!

# 383

Започнах да пиша в темата със започването на втори сезон - септември, но лятото на 2011 година изгледах  и изчетох / темата / всичко свързано със сериала.

Някъде ми попадна нещо, от което запомних само това, че Берен твърде рязко е отрекла за подобна възможност / забележи не връзка /. Тя изключва дори възможността. Тогава си виках - бре, каква професионалистка, при положение, че знаех за всичките предишни авантюри с екранните и партньори.  Дори факта, че е имала нещо и с Къванч /за радост на феновете им и за ужас на Азра, която изпадала във ярост дори когато я питали колко е часът ? Saat = час /.

Тогава де / лятото / много информация ми мина през главата, откъде и на ум да ми дойде, че съм можела и записки да си водя и да не пиша сега по спомени ... ама аз тогава даже и регистрация нямах, камо ли пък да си представя ... какви ще ги върша към днешна дата  ...

Hug Hug Hug Много се радвам пък... че ги вършиш към днешна дата)))) Не се косИ за миналото. Каквото било - било е и толкоз. Ми да видим кво ще ни предложи бъдещето...

# 384
zdragolova привет, добре прописала при нас!  Hug

И на мен ми хареса поста ти. Възможно е да си права, трудно се прониква в чуждата душа. Те хората живеят заедно с години и пак не се познават, как ние от разстояние да усетим кой какъв е.

Но ми се струва прибързано да си правим изводи и да мислим лошо за Берен. От интервютата проличава, че е мислеща, чувствителна и сърдечна млада жена. Че е красива и талантлива, е очевидно.

Освен това, щом са от много време приятели с Енгин, значи споделят сходни схващания за живота. Това също е гаранция за нейния характер и морал.

Желая им успех! В момента не мога да се развълнувам от Отмъщението. Тази вихрушка, която ме помете преди 14 месеца, все още ме държи здраво. Не мога да загледам друг сериал. Виж, ако излезе нещо с Енгин, ще го гледам.. Дано да е достъпно за нас, че може да снима за чужда тв.

# 385
  • Пловдив

http://www.oyuncularsitesi.com/forum/hangi-erkek-oyuncunun-dizis … nuz-t47987.0.html

В тази анкета започнахме гласуването от 161 гласа за Енгин и 4 място. Към момента - то се вижда, половината от гласувалите са за него. Хубавото е, че можеш само веднъж да кликнеш. Истинско е. Та... за какво ги правят анкетите. Нали и за един вид проучване на зрителското мнение. Не е само за награди. Кого искаме да гледаме в сериал... Ясно. Сега топката е в ръцете на тези които питат.

# 386
Мамин кокорчо...

(44) Щото Мукаддесита рече: Тая сватбена рокля не напразно виси в гардероба ти...

# 387
Позволявам си да постна една снимка от темата за 20 мин на Лиа-дано не ми се сърди,че го правя без да я питам,но снимката е разтапяща-Венеция.

# 388
Преди и след ококорването - погледи към Мукаддесита...

Отношението му към тая свещена крава е точно като моето - убий простака с мълчание. Simple Smile))

# 389
И пак си поглеждаме любимата... Simple Smile)

Ако това момче го накарат да изиграе някаква роля без грам реплика, ще ни довърши! Simple Smile))

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 13:24 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт