Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 312
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Да,да,да изпусна купона,как не!Като същи Гюро Михайлов съм-на пост

# 301
Да,да,да изпусна купона,как не!Като същи Гюро Михайлов съм-на пост

А аз си подскачам на столчето в ритъм и пускам пак и пак... Simple Smile)))

# 302
  • Пловдив

И аз съм тръгнала да спя ... направо ме разсъни.  Страшно харесвам тази песен, а в комбинация с нашия Булут ...

Виж, танцувална е песничката: Това съм аз на 18+ и до мен познай кой е...

# 303

И аз съм тръгнала да спя ... направо ме разсъни.  Страшно харесвам тази песен, а в комбинация с нашия Булут ...

Виж, танцувална е песничката: Това съм аз на 18+ и до мен познай кой е...

хахахахахах

# 304
Марианка ,ти си O.K,ама този Мистър Бийн много фру-фру го докарва.

# 305
Абре, хора... таз Лиана Сурушева май е решила да открие всичките ми постове из сичкото ФБ, дето ги изпонатръшках тия дни... манЯХ ли е? Simple Smile)) Преследва ме и клика, че ме харесва... ама не пропуска... кво става, бре? Simple Smile) Ошашавих се, разногледа станах от субщения... Някой да има инфо за таз жена? Щото направо страх мъ фаща от толкуз харесване вече... Simple Smile))

Скрит текст:
Изпратено Днес

Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI: "party is here! Simple Smile))..." 00:03
    Liana Sorusheva likes your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 00:02
    Liana Sorusheva likes your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 00:02
    Liana Sorusheva likes your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 00:01
    Liana Sorusheva, Esra Esma Zeytin and 3 други like your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 00:01
    Liana Sorusheva, Esra Esma Zeytin and 2 други like your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 00:01
    Liana Sorusheva, Duska Lumpert and 3 other people like your връзка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline: "http://www.youtube.com/watch?v=7V-2wvDde..." 00:01
    Liana Sorusheva and ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI like your връзка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline: "WHY KERIM IS BETTER THAN BEHLOOL..." 00:00
    Deni BF хареса вашия коментар: "Очите му не просто отварят прозорец към..." 00:00

Изпратено Вчера

Liana Sorusheva likes your снимка on ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI's timeline. 23:59
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI: "http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_..." 23:59
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI: "http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_..." 23:59
    Наталия Стефанова. Deni BF, и Maria Petrova коментираха вашата снимка. 23:56
    Mariana Noveva, Deni BF and 2 други like your снимка on Engin Akyurek Bulgarian Fans's timeline. 23:55
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "Girls. I need help. Simple Smile)..." 23:54
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "Girls. I need help. Simple Smile) All of Engin!.." 23:54
    Liana Sorusheva likes your снимка on Engin Akyurek USA Fans's timeline. 23:53
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "Girls GREAT together! Simple Smile))..." 23:53
    Наталия Стефанова хареса вашия коментар: "Единственото което мога да кажа е, че..." 23:53
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "http://www.youtube.com/watch?v=F-E3xK7G-..." 23:53
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "Do not forget to vote, sisters!.." 23:52
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "http://www.youtube.com/watch?v=ewDIgJGq2..." 23:52
    Engin Akyürek Serbian Fans харесва Вашата връзка в неговия дневник: "http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_..." 23:50
    Наталия Стефанова and Deni BF like your коментар "Лека, Мария! Simple Smile) Сладки сънища! Simple Smile)" 23:42
    Liana Sorusheva харесва Ваша връзка в дневника на Engin Akyurek USA Fans: "Айдееееееееееееееееееее..." 23:41
    Liana Sorusheva likes your снимка on Engin Akyurek USA Fans's timeline. 23:41
    Liana Sorusheva likes your снимка on Engin Akyurek USA Fans's timeline. 23:40
    Liana Sorusheva и Duska Lumpert харесват Ваша снимка в дневника на Engin Akyurek USA Fans. 23:40
    Liana Sorusheva и Duska Lumpert харесват Ваша снимка в дневника на Engin Akyurek USA Fans. 23:40
    Наталия Стефанова. Maria Petrova, и Deni BF коментираха вашата снимка. 23:40

То аз че наводних ФБ, наводних го, ама затова ме и обесиха вече... ко ш` правя сега? Де да бегам? Simple Smile))

И още 15  - все от нея, докато ви изпиша горното изречение само... Тва да не е некъф вирус, бе??? С ква скорост щъка и цъка тая жена по ФБ... направи ми скри шапката! Simple Smile)))

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 00:08 от marytza

# 306

Включваме се и ние - с пижами, без пижами ...

# 307
# 308
Работата съвсем утече-няма да се спи! Joy Joy Joy

# 309
Работата съвсем утече-няма да се спи! Joy Joy Joy

Споко, де - Марта каза, че може и без пижами... Simple Smile))

# 310
Ш.. девойки палави... аз сериозно вече... Ми таз Лиана си изписала в инфото:

Languages​​: Russian, Armenian, German, Assyria
    Жена

Зема па да я аресам и аз... да я придумам да приложи на ползу роду сичките тия лангуджи, дет ги е изтипокала в страницата си? Simple Smile)) Само асирийския не ми е ясен... те, асирийците, доколкуто знамЪ са се затрили още ппреди новата ера... ма кво ли знам аз...

# 311
  • София
Абре, хора...

И още 15  - все от нея, докато ви изпиша горното изречение само... Тва да не е некъф вирус, бе??? С ква скорост щъка и цъка тая жена по ФБ... направи ми скри шапката! Simple Smile)))

Маричке, това трябва да е хакерчето на калдъръмите и паветата! Laughing   Отмъщава си за F5  Joy Joy Joy

# 312
  • Пловдив

Да отварят само тези които няма да лягат. На закриването на КВФ с Чая, на откриването на Интикам - пак с Чая - yeter бе. Смешно чак...:
Скрит текст:

# 313
Абре, хора...

И още 15  - все от нея, докато ви изпиша горното изречение само... Тва да не е некъф вирус, бе??? С ква скорост щъка и цъка тая жена по ФБ... направи ми скри шапката! Simple Smile)))

Маричке, това трябва да е хакерчето на калдъръмите и паветата! Laughing   Отмъщава си за F5  Joy Joy Joy

хахахахах  на всичките 4 езика при това.... ше ми подпали з***. Simple Smile))))))))))))

Мароко отчита анкетата за предпочитан...

# 314
Лиана има много колажи и един клип, не може да не я знаете.

Общи условия

Активация на акаунт