Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 108
  • 732
  •   1
Отговори
# 645

Още веднъж - Да Ви е усмихнат денят!  Peace Peace

# 646
Добро утро на сутрешната смяна  Hug започваме деня с усмивка!  Simple Smile

Гони, страхотен спам, благодаря! Книгата ми е любима, а филма бях позабравила. В този клип видях вълнуващи сцени и чудесна актьорска игра, спомних си дните, когато четях книгата като опиянена и после, когато даваха филма.

Права си, на Енгин много ще му лежи тази роля. Страсти, копнеж, драматизъм, душевни терзания - може го!

Марияна, прочетох за отговора на Елош. Ти като опитна търсачка, можеш ли да ми кажеш как се разбира кой е админ на дадена страница. напр. за Медалиона има 5 стр. във ФБ, каква е разликата между тях, кой ги създава. По какво да се ориентираме, как да харесваме, това бих искала да разбера.

Много интересни снимките зад кадър. Като гледам сериите, съм напълно във властта на илюзията. А като видя работни снимки, колко хора са наоколо, самите актьори колко са различни - смайвам се как успяват да се потопят в емоцията, да забравят за себе си и за екипа около тях.
Но всъщност едва ли забравят. Би трябвало да мислят за всеки жест, за светлината, за камерата, за партньора...Невероятно!

# 647
Добро да е утрото Ви момичета! Слънчев и прекрасен денят! Hug Hug

Скрит текст:
Нямах намерение да вземам думата - нали съм в групичката на  само "ах" и "их" -  и още повече на Оооох".. Joy Joy - скука Peaceнаистина , но от сутринта от доста време темичката ни не помръдва, че си рекох да се включа  - за което извинения Praynig
Със сигурност пак е спам Embarassed Embarassed Embarassed, но от ранни зори - по първи петли,  като съм си запревъртала разни клипове, че ми премина и този по-долу постнатия. Та си рекох, въпреки спама да го сложа в темата  и най-вече за това, да споделя, че гледайки го си представях нашето момче, как ще изиграе тези сцени! Изключително много харесвам Ричард Чембърлейн, но аз си се захласнах ....  Embarassed Embarassedкак ли ще ги изиграе  Енгин..... Heart Eyes Heart Eyes!
Още веднъж се извинявам за спама! Praynig Praynig

Hug Hug    bouquet  bouquet

Добро утро! Simple Smile

Гони, изобщо не е спам. Simple Smile Първо - припомни ни филм, който ни разтърси здраво навремето и второ, как ли наистина, би се справил Енгин с това предизвикателство? Simple Smile Казвам "предизвикателство", защото в тази роля основното емоционално противоречие е м/у обетът за безбрачие и любовта в най-концентрирания и вид - духовна и физическа, но към жена... Та... предполагам, че за Енгин ще бъде предизвикателство да осъзнае този конфликт. Мисля, че в мюсюлманския свят няма монашество. Има отшелници и суфи, но монаси - не... и обетът за безбрачие за тях е един вид абсурд. Simple Smile)) Ще му трябват конкултации за такава роля на Енгинчо... Simple Smile))

# 648
Опитах се да намеря първия клип на Зойе, и смятам, че е този. Иначе са 625 и са чудесни, навярно всички сме ги гледали.

# 649

Я, да попитам Маричка - тя сигурно още сънува / ами до кое време  е била и тук и там... Peace/  - не й виждам заглавието в Engin Akyürek ( Black Olive ) - ама може и да бъркам Embarassed Embarassed Embarassed Аз Ви писах на времето за маслини, но кой да ме чуе..... Joy Joy Joy

Малииииииии... ма и такова ли има? Simple Smile)) Гони, аз много обичам маслинки, ама тези не съм ги видяла. Simple Smile)) Тенкю, джанъм, ще скокна да си напазарувам... Simple Smile))

# 650
Марица, хич няма да му трябват консултации на Енгин, ще пита Керим  Simple Smile

Soie:

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 12:08 от ValentinaP

# 651
  • Пловдив

Ето линк към фейса Engin Akyürek ( Black Olive ):
https://www.facebook.com/pages/Engin-Aky%C3%BCrek-Black-Olive-/486294748070402

# 652
Марица, хич няма да му трябват консултации на Енгин, ще пита Керим  Simple Smile

хахахахахахах Ох, как ме разсмя. Simple Smile)))))

Аз пък си харесах това от румънките:

Някой би могъл да се заиграе да го направи от снимките на фенове във ФБ. Simple Smile)))

# 653
Пак от страницата на румънките:

Много ми хареса този клип - и песента и видеото.

# 654
  • Пловдив

Марияна, прочетох за отговора на Елош. Ти като опитна търсачка, можеш ли да ми кажеш как се разбира кой е админ на дадена страница. напр. за Медалиона има 5 стр. във ФБ, каква е разликата между тях, кой ги създава. По какво да се ориентираме, как да харесваме, това бих искала да разбера.

По никакъв начин не се разбира. За Елош разбрахме, че е админ когато ходи два пъти на среща при Енгин по време на снимки на КВФ. Там така му се представи. А иначе във всеки фейс има информация - сама преценяваш по нея колко админа е на ниво с новините. Колко са го харесали - и въпрос на лична преценка. А за да се запознаеш с админ - пишеш в съобщенията на фейса и ако ти отговорят - добре, ако не, пак добре. Понякога админите имат и зам.админи. Всъщност само админа има право да слага на 1 стр.новини и снимки на челна страница на съответния фейс. Иначе влизайки във определен фейс в дясно се виждат всички сложени фенски такива. Например бълг. фейс има един админ и две зам. Но от цялото обикаляне и четене на фейсове само два имат контакти с ПР агенцията на Енгин. Контактите са трудни - имат и уговорки какво може да се споделя и какво не. Заради някои злонамерени фенове е толкова трудна тази връзка. Ами това е което знам и мога. Но аз повече от две години ги обикалям, наблюдавам и чета. Има много по будни и бързи фенове от админите. Хващат новини преди тях. Е, и после те ги отразяват за да станат по-популярни. Фенска лудост....

# 655
Току-що го написах като поздрав към румънките, ама осъзнах, че си се превръща в един вид виртуална реалност:

Welcome Enginomaniya - country of romantics! Simple Smile

Осъзнаването дойде от сходството м/у думите Romania и Енгиномания. Simple Smile Ония да си ядат ушите с техния Енгинополис. Отдавна го надхвърляме - по граници, народност и пр. Simple Smile))

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 12:42 от marytza

# 656
Благодаря, Марияна, за подробния отговор.  Hug

Значи, продължаваме да ровим и сами да се ориентираме. Прави ми впечатление, че страницата с най-много фенове не е от най-активнитв. Явно много зависи от админа, как реагира, как оформя страницата, как отговаря на феновете. Другите, които дават облик, са самите фенове. Някои са много интелигентни, но съм попадала и на пълни глупости. Май пак е задача на админа да ги отсява.

Знам, че е много трудоемко, но както разбирам, ти имаш подреден архив, дали не може да се извлекат малко цитати от нашите обсъждания на КВФ и АБО, и да се сложат на стр. 1. Но наистина няколко изречения. Текстът за АБО, който Ксения преведе, е доста обемен и колкото и да е интересен, е труден за четене.

Отново благодаря, и продължаваме да стоим на пост за още новини. А колко работа ме чакааааааааааааааа  Sad като в оня виц
Скрит текст:
Иванчооооо, Иванчооооооо, слез да си играем!
Не мога, обещах на мама да си подредя стаята, да свиря 1 час на цигулка, да си напиша домашното по аритметика и да науча стихотворението наизуст.............след 15 минути съм при вас!!!

# 657

Значи, продължаваме да ровим и сами да се ориентираме. Прави ми впечатление, че страницата с най-много фенове не е от най-активнитв. Явно много зависи от админа, как реагира, как оформя страницата, как отговаря на феновете. Другите, които дават облик, са самите фенове. Някои са много интелигентни, но съм попадала и на пълни глупости. Май пак е задача на админа да ги отсява.

Знам, че е много трудоемко, но както разбирам, ти имаш подреден архив, дали не може да се извлекат малко цитати от нашите обсъждания на КВФ и АБО, и да се сложат на стр. 1. Но наистина няколко изречения. Текстът за АБО, който Ксения преведе, е доста обемен и колкото и да е интересен, е труден за четене.

Отново благодаря, и продължаваме да стоим на пост за още новини. А колко работа ме чакааааааааааааааа  Sad като в оня виц
Скрит текст:
Не мога, обещах на мама да си подредя стаята, да свиря 1 час на цигулка, да си напиша домашното по аритметика и да науча стихотворението наизуст.............след 15 минути съм при вас!!!

hahaha Вале... аз щях само за малко да назърна тук и после да се захващам с темите от ПКС-то... Simple Smile)) Досущ като Иванчо, ъхъм... Simple Smile))

# 658
Всички сме като Иванчо, аз съм станала много добра в балансирането. Joy

Обаче се разнежвам с първите клипове на Зойе, дано и на вас да ви е приятно:

# 659
  • Пловдив

Скрит текст:

Според теб кой фейс е с най-много фенове - само го напиши....След теб, ще сложа нещо...

Общи условия

Активация на акаунт