Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 843
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
Ехаааааа колко е хубаво , когато се съобщава за новопоявилите се бебета !
Да са живи и здрави малките ангелчета  baby_neutral

Искам да питам мамите раждали секцио - кога ви тръгна кърмата и от кога започнахте с кърменето ? Имахте ли някакви проблеми ? Благодаря предварително Simple Smile

Аз днес съм на тонове , а хич не ми се излиза като виждам как трупа сняг cold

Лек и усмихнат ден мами

# 121
Кости,честита радост,мила  Hug

alo_madona,още в билницата слагах Ивето да суче,но бързо ми се разраниха зърната и опитах със силиконови,но не е същото.В къщи цедях и давах,а на 5,6 ден реших пак да пробвам да я слагам на гърда и се получиха нещата.Стигнах до извода,че е добре ако се ползва помпа,да е нова,че с една стара си докарах запушвания за една нощ  и на сутринта се обзаведох с нова Авентска  Peace

Ние днес имаме две именнички-баба и внуче  Heart Eyes

на всички празнуващи.

# 122
Аз днес съм на тонове , а хич не ми се излиза като виждам как трупа сняг cold
И аз, след 20 мин. трябва да излизам, бррррррррррр  Grinning
Ама от друга страна, поне излизаме за нещо приятно Simple Smile
Хубав ден и от мен на всички!  Hug

# 123
Добро утро!   food010
Честит празник на всчики именници и на техните семейства! cheers
И аз имам излизане ама след час и нещо и то ще е за нещо неприятно - трябва да ходя до КАТ да си подам документите за подмяна на книжка и талони, че нали смених фамилията .... подмених личната карта и червения паспорт , ама сега останаха и другите  ooooh!  На тонове съм утре!
Тук в Бургас е понатрупало ама само по дървета, покриви и коли , улиците са чисти. Но аз нямам проблем със снега - обожавам го и винаги му се радвам  Nature Snowman  madnoel

# 124
Костииии,браво,на-сетне HugДа ти е жива и здрава малката кукла HugТака си и мислех аз,че са те спряли за раждане.Познаха ти кг на бебето ,нали?Не знам в Серес как е,но тук в родилно и гинекология имат 2 страхотни видеозона -3Д

Честито и на другите мамчета  bouquetДа са им живи и здрави рожбичките и много да ги радват Hug

Блазе ви на родилите,мина ви ''гайлето'' с раждането Hug

Дитче 77,не се притеснявай за кръвното,нормално ти е PeaceВ последните седмици се повишава леко.Моето върви като твоето,преди два дни бях за тонове и преглед.Кръвното ми беше 140 на 80.Казаха,че е нормално за 9-ти месец.
AtenaotnA,тебе те признавам за сървайвъра в темата JoyНе се спря този 9-ти месец. Joy

Буги Барабата с закъснение да ти кажа,че Митачето е много сладък. Heart Eyes
Възхищавам ти се как се оправяш с две бебета.Че като гледам подписа ти и голямото  си е още бебе. Grinning

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 09:20 от Анонимен

# 125
Chestito  da vi e jiva i zdrava Simple Smile

========

Ето ме, ето ме Hug Ах, колко мило ми стана, Че ме мислите!
Исках първо да изЧета набързо и после да се хваля, но с две ревли вкъщи малко ми е трудно да пиша и Чаках да заспят. В болницата нямах нет Crazy и затова се появявам Чак сега.

Та... На 03.01. се появи новогодишното ми подаръЧе - 3,710 и 51см. Все още не зная как да я кръстя, но до Четвъртък трябва да съм решила.
На 3-и отидох на тонове. Носех си и багажЧето, защото доки ме предупреди, Че може и да ме задържат. Преди да ми сложат коланите, ме прегледа вагинално и се оказа, Че имам 5 см разкритие и ме прати да си оправям документите за настаняване в болницата. Контракции имах съвсем леки и не на Често. Към 2:15 на обяд ме настаниха в стаята и казаха да си поЧина 2 Часа. Половин Час по-къснк обаЧе ми сложиха коланите да мерят тоновете и да следят контракциите, защото веЧе ме болеше. Е, търпимо беше Grinning
Малко по-късно ми казаха да ида да се разхождам. В 3:30 веЧе бях в предродилна да ме подготвят, но всиЧко стана толкова набързо, Че в 4:25 проплака малката мишка. В крайна сметка самото раждане - стигане до пълно разкритие и 2-3 напъна - мина за около Час. Никой не го оЧакваше, нан-малкото аз.
Доволна съм от моя док и персонала, който ме изроди, помогнаха ми страшно много. Направиха ми епизотомия, но съм съгласна с Буби - възстанових се доста бързо, още на втория ден бях като нова.

Пожелавам на всиЧки раждащи такова бързо раждане Hug Кателинка е права - кураж и с Господ напред. Преди да тръгна запалих кандилото и се помолих на Богородица да е с мен(гърците са по-набожни и във всяка къща има кандило и поне 1-2 икони). Не искам да прозвуЧи като религиозна пропаганда, но Богородица наистина беше с мен.

Честито на всиЧки мами, няма да изброявам поименно, за да не пропусна някоя Hug
Няма как да не Честитя на Руми и Демии. Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват!

Когато успея, ще нанеса промените по заглавната Peace

Пак прекалих с писането, но ме нямаше няколко дни Mr. Green

# 126
Добро утро на всички.
Честито на Кости, Руми07, Деми, Румката, Кателинка, Мимито 86, Полити и всички които вече гушкат своите бебоци. Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват. Радвам се, че при повечето мами раждането е минало безпроблемно и леко, Полити на теб пожелавам бързо да забравиш неприятните моменти около раждането и да запомниш само миговете на щастие от появата на бебчето. Пожелавам на всички нас, които още чакаме този момент, леко и безпроблемно раждане и нека Богородица да ни закриля.

Честит имен ден на всички именници и специално за малката кукла Ивелинка на Пречупена, за която това ще е първия имен ден. Пожелавам й да носи със здраве името си и да го прослави надалеч.

Аз също имам повод да почерпя днес, защото голямата ми дъщеря също е именичка, както и сестра ми и свекър ми. 

Дитче 77 и при мен също кръвното ми се покачи през последната седмица. По принцип едва го докарвах до 100/60 след закуската и кафето, а сега се събуждам с 110/70, а преди две вечери го измерих 125/85 - кръвно каквото не бях си измервала никога преди това.  Днес ще ходя на поредната консултация и ще питам трябва ли да се притеснявам от това кръвно. Знам, че по принцип тези стойности са нормални, просто ме притеснява фактът, че за мен са необичайни.
Аз все още не мисля, че е наближил големият момент за мен и не усещам някакви индикации за скорошно раждане.

Пожелавам на всички усмихнат и хубав ден, въпреки неприятното време навън.

# 127
Благодаря ви за пожеланията, момичета Hug
Честит имен ден на малката Ивелина! Много здраве, щастие и още поне 100 години да празнува имения си ден!
Vergin да ти е жива и здрава щерката и само радост да ти носи!
Честито и на всички останали именици!
Почерпете се и за моя татко, който също празнува днес!

Може би и малката празнува днес, защото се двоумя между Ивони и София, и май ще надделее първото newsm78

# 128
Мерси за пожеланията,момичета  newsm51

Кости ,Ивони е супер.София стана много разпространено ,макар и да има гръцки корени  Peace

# 129
  • София
Как да не му тръгне на човек хубаво седмицата, като започва с такива страхотни и очаквани вести Hug

Kosty, честито щастливо събитие във вашето семейство   ylinfant И двете - и бебе, и кака, да ви радват с тати и да са МНОГО, ама МНОГО здравички!!!

Честит имен ден на всички именници и които имат именници в домовете си!!!Да сте живи и здрави и с добро да се споменават имената ви сега и занапред newsm51 Специален поздрав за малката Ивелина на мама Пречупена - прекрасно е, когато стартът на твоя живот е осеян с толкова празнични дни!!!

# 130
Костиииии,честита ти малка принцеска!
Жива и здрава да ти е и много да те радва  Hug Hug Hug

# 131
Лелеее, не успявам да ви насмогна!

Костииии, честита ти щерка! Да ти е жива и здрава! Много се радвам, че всичко е минало бързо и леко! Наистина Богородица е била с теб.  Hug Пожелавам ти много да се гордееш и радваш с малкото ти момиченце! Целувки на каката! Тя как приема бебка?

Честити именнички на Пречупена и Върджин, както и на таткото на Кости! Да са живи и здрави! Да е честит празника и на всички, които празнуват днес!

Кателинка, радвам се, че и при теб нещата са минали леко! Права си, че няма едно с едно еднакви раждания... И при мен, макар че и двете ми раждания бяха бързи - усещанията бяха различни.  Peace

Евана, много ти благодаря! Той бележи промяна на външен вид тези дни, надул е бузите, като се има предвид, че за 13 дни е качил цели 540гр.   Laughing  Докторката вика : "ламя!"  Mr. Green

# 132
  • София !
Kosty - Честито ! Да ви е жива и здрава малката принцеска , и много да ви радва Hug

# 133
Честито на новите мами, на именниците също!!Бъдете здрави и много щастливи!

# 134
  • sofiq
честито и от мен Kosty да ти е жива и здрава малката принцеса и честито на всички именници а на чакащите мами леко и безпроблемно раждане

Общи условия

Активация на акаунт