Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 842
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички сдобили се с безценните бебчета!Да сте живи и здрави!Леко и безпроблемно раждане на всички които предстои!
Влизам с въпрос:От два дни ми се запуши зверски носа едвам дишам Shocked, не съм общувала с болни,още повече че си седя в къщи по цял ден.Някой да има подобен проблем?

http://apteka.framar.bg/30061363/%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%81% … -15-%D0%BC%D0%BB-

Gelositin na men mi deistva dobre,podhodq6t za bremenni.   Simple Smile

# 106
  • sofiq
здр мамчета и ас по едно време бях с запушен нос и си слагах пиносол те са билкови капки и са подходящи за бремени и на мен ми помогнаха тогава имат силен мирис на евкалипт Simple Smileдано и на вас помогнат Simple Smile

# 107
Честно казано ми е доста странно да съм се разболяла, при положение че от началото на есента съм профилактично на Клеева тинктура и докато ходех на работа е имало болни около мен,а аз не съм кихнала веднъж.Тинктурата ме предпазва вече втора зима. Naughty
Днес не издържах и си купих от аптеката две хомеопатични едното е за смучене Коризалия, а другото е за пръскане в носа Еуфорбиум композитум.Ако до утре след обяд няма ефект,съм решила да отида на УНГ , докторката е много добра дано да намерим решение.Единственото което ме безпокои като се появи Бебчо да не взема да го заразя с някоя хрема. Rolling Eyes
Утре като се видя с докторката ще пиша какво е казала.

# 108
Мила моя , едва ли си се разболяла. Повечето бременни са така. Пръскай нещо което те успокоява , казват че като родиш малко след това нещата се оправят. А относно това да се предаде на бебето - до колкото знам новородените ,които се кърмят са с имунитет към всякакви вирусни и грипни болести ,понеже ние с кърмата ще им предадем антитела , така че това не го мисли  Wink

# 109
  • Варна
AtenaotnA, много неприятно това със запушения нос. Бях така през ноември и нищо не помогна докато не отмина. Всичко разрешено за бременни използвах, но резултата беше нулев или кратък. Дано да се оправиш, че знам какъв е кошмара със спането.
Ние сме още 2в1 - чакам Гери и Дани да се приберат да пишат как е в болницата, нали и аз съм се насочила за същата болница, а и снимки да видим на Борис и Борислав.

# 110
Здравейте момичета  Hug

Мадонке, много ме зарадва твоя пост  Heart Eyes. Искрено се радвам, че съм допринесла за това да се почувстваш толкова хубаво. Много се зарадвах, че ще сме заедно в тази тема, защото винаги ми е било приятно да съм заобиколена от приятни и позитивни хора  Heart Eyes  Hug   bouquet

За запушен нос мога да препоръчам два лека:
1. Тантум протект. То е от серията на Тантум верде, подходящо е за малки деца и за бременни.
2. Тигрова мас - продава се в аптеките. С него се маже челото и носа по синусите, много силно загрява и бързо отпуска възпалените синуси. Може да се мажете колкото пъти се сетите на ден, обикновено отпуска за 1-2 дни.

Честито на новите мамчета. Да са живи и здрави бебчетата, много да радват и да слушкат мама и тати   bouquet
Ох, като чета тук как почти всеки ден има ново бебче и започвам да се фрапирам, че и моето идва. Моля се само да устискам до датата на секциото и да няма изненади. Та в този ред на мисли, има ли мами, които ще раждат в Майчин дом - София?

# 111
Здравейте момичета, аз да ви разкажа накратко как минаха нещата при нас с раждането!
До последно заради разширените ми вени не се знаеше как ще раждам. На 27.12. ме приеха в Шейново заради високо кръвно, признаци за раждане нямах никакви, а термина последно ми беше за 17.01. Още с постъпването в болницата се шегувах, че така и така съм там поне да взема да родя. Бебка Мими започна на 29.12. да се върти много силно. На 30.12. имах много слаби почти безболезнени контракции на 5 минути. Така вечерта на визитацията реших да кажа на лекарката, че имам контракции, но не са болезнени. Тя реши да ме погледне и се оказах с 5 см. разкритие. Аз бях много доволна, защото при тази лекарка, която беше на смяна раждах и първия път. Така бързо ме подготвиха за нормално раждане и за 2 часа и половина Слава на Бога родих. Вярно, че болките си ги имаше, но ви разказвам всичко това за да ви насърча, че раждането с Божията помощ може да е и бързо. Като сравнявам първото и второто раждане май няма нищо общо. Всяко раждане си е много индивидуално.

# 112
Момичета искам да ви питам за болничния от 45 дни - имам дни и от месец ноември,които не са ми изплатени все още.Някой знае ли кога трябва да ги преведат? Rolling Eyes

# 113

Абе хора ,  какво стана с Кости , взех да се притеснявам вече! Нали казвате че извън БГ държат само по един ден в болницата .... или за Гърция не се отнася?  newsm78

В Гърция при нормално раждане държат около 3 дни при секцио 4 до 5
и аз подозирам, че има нещо. не е писала он няколко дни. няма друго обяснение. чакаме да пише

# 114
момичета в профила на Кости пише че днес към 19 и нещо е била активна newsm78

# 115
Ето ме, ето ме Hug Ах, колко мило ми стана, Че ме мислите!
Исках първо да изЧета набързо и после да се хваля, но с две ревли вкъщи малко ми е трудно да пиша и Чаках да заспят. В болницата нямах нет Crazy и затова се появявам Чак сега.

Та... На 03.01. се появи новогодишното ми подаръЧе - 3,710 и 51см. Все още не зная как да я кръстя, но до Четвъртък трябва да съм решила.
На 3-и отидох на тонове. Носех си и багажЧето, защото доки ме предупреди, Че може и да ме задържат. Преди да ми сложат коланите, ме прегледа вагинално и се оказа, Че имам 5 см разкритие и ме прати да си оправям документите за настаняване в болницата. Контракции имах съвсем леки и не на Често. Към 2:15 на обяд ме настаниха в стаята и казаха да си поЧина 2 Часа. Половин Час по-къснк обаЧе ми сложиха коланите да мерят тоновете и да следят контракциите, защото веЧе ме болеше. Е, търпимо беше Grinning
Малко по-късно ми казаха да ида да се разхождам. В 3:30 веЧе бях в предродилна да ме подготвят, но всиЧко стана толкова набързо, Че в 4:25 проплака малката мишка. В крайна сметка самото раждане - стигане до пълно разкритие и 2-3 напъна - мина за около Час. Никой не го оЧакваше, нан-малкото аз.
Доволна съм от моя док и персонала, който ме изроди, помогнаха ми страшно много. Направиха ми епизотомия, но съм съгласна с Буби - възстанових се доста бързо, още на втория ден бях като нова.

Пожелавам на всиЧки раждащи такова бързо раждане Hug Кателинка е права - кураж и с Господ напред. Преди да тръгна запалих кандилото и се помолих на Богородица да е с мен(гърците са по-набожни и във всяка къща има кандило и поне 1-2 икони). Не искам да прозвуЧи като религиозна пропаганда, но Богородица наистина беше с мен.

Честито на всиЧки мами, няма да изброявам поименно, за да не пропусна някоя Hug
Няма как да не Честитя на Руми и Демии. Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви радват!

Когато успея, ще нанеса промените по заглавната Peace

Пак прекалих с писането, но ме нямаше няколко дни Mr. Green

# 116
Честито Kodsty   bouquet наистина бяхме почнали да се тревожим за теб  Hug
Да са ти живи и здрави дъщеричките и много да те слушат и радват.Разказа за раждането ти ми вдъхна кураж, благодаря ти!
Благодаря и на katelinka за разказа и насърчаването Hug Искам само да попитам колко високо беше кръвното като те приеха в болница.Мойто вчера на ЖК като го мереха беше 130/70, а досега винаги е било 110/60 или 100/50.Док. ми каза да го меря в къщи но не каза друго.Преди малко го мерих и беше 135/75.Утре ще му звънна, но се притесних  Confused

# 117
Честито Кости да ти е живо и здраво бебчето да ти носи много радост и усмивки  bouquet Дай Боже всеки такова раждане

# 118
Костииии , най-накрая се показа,бяхме се притеснили вече! Да ти е честита малката мишка, да е мнго здрава и само да ви радва! Чакаме с нетърпение да разберем името й !

# 119
Кости честито всички очаквахме   bouquet живи и здрави и много да слуша

Много позитивни разкази стискам палци всички да минеме толкова леко

Аз иначе още съм си тук вече се преносваме надявам се да не се преносиме прекалено много но нямам и никакви признаци за предстоящо раждане.

Общи условия

Активация на акаунт