Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 837
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
Честито и от мен на всички които вече гушкат бебчетата си,наистина в последните дни имаме много хубави новини  Simple Smile Да са живи и здрави мъничетата да радват мама и тати   bouquet
polity разказа ти ме просълзи, съжалявам че си изстрадала толкова  Hug пожелавам ти бързо възстановяване и когато някой ден си спомняш за раждането да помниш само хубавия момент който сте споделили с таткото   bouquet
Добре дошли на новите мами в темичката  Simple Smile
Аз днес бях на преглед и бебка е станала 3500,плацентата функционира добре и прогнозата е че ще порасне още.Питах до колко кг раждането ще е нормално и ми каза до 4300 Rolling Eyes все пак съм била раждала два пъти и щяло да е грехота да ме режат.Не че аз искам но почва да ме хваща шубето  Blush За това дали е слезнало бебето надолу ми каза, че било много субективно и имало някакво значение само при първо раждане.За второ и трето бебето можело да тръгне да слиза и в процеса на самото раждане.Питах и как мисли дали ще е скоро, каза само то си е божа работа  Rolling Eyes
 Ами примирих се  Simple Smile ще се чака и когато тогава.Каквото дойде ще го преживеем, поне това мога да кажа от опит, всичко се забравя и определено си струва усилията  smile3521
И аз мисля, че Кости вече е родила и чакаме скоро да се похвали  Hug
Лека вечер момичета и само ведри мисли и оптимизъм  Hug

# 91
Поста на дидче ми напомни за разказа на Полити и направо и аз нямам думи за това, през което си минала... Не мога да разбера защо са те измъчили толкова?!?! Аз също раждах с епидурална, а освен всичко ми направиха и епизиотомия, но това го предпочитам хиляди пъти пред сцепването, което си имала ти. Може би в моя случай лекарите са се презастраховали, но по-добре така, защото вече забравих какво е било...
Както и да е. Болките се забравят, хубавото остава, но все пак не мисля, че в 21ви век е нормално жена да ражда така в цивилизована държава...  ooooh!

# 92
  • София !
polity - Много ме трогна разказа ти мила , направо се просълзих  Sad Може ли такова нещо , не знам просто , нямам дума с която да го опиша ...... Важното е че сега всичко е наред , и си гушкаш малкото съкровище  Hug

# 93
Nevby, кажи какви са тия бабешки методи,че нямам никакви знаци и аз ... Казаха ми да съм била вървяла 2-3 часа ама ме е страх да вървя сама по пътищата - мъжа ми е на работа по цял ден и не ми се рискува.

# 94
Здравейте момичета

Благодаря за топлото посрещане. Гледам, че има и други мами тук от февруарската тема  Hug

Честити нови бебчета - много да слушкат и да радват мама и татко, а на мамите - барзо въстановяване и скорошно прибиране вкъщи.

Аз да разкажа набързо - сина ми се разболя от Варицела. Проблема е, че аз незнам дали съм я карала точно тази шарка. Пратиха ме на консултация в Инфекциозна болница, взеха ми кръв и одеве си видях резултатите - сега остава да изчакам до понеделник, за да ми ги разчетат, но на пръв поглед ми изглежда, че съм я карала, което поне за сега ме успокоява малко.
Интересното, обаче е, че като ходих да ми взимат кръв в Цибалаб изследването струваше 24.70 лв. На касата, обаче ми взеха 28.70 лв., а ми дадоха касова бележка за 24.70 лв. Не го направих на въпрос, но ми направи впечатление просто и се чудех дали се е объркала жената или нарочно е направено Simple Smile

Друго - багажа за болницата ми е готов. Другата седмица започвам да пера и да гладя дрехите на бебето и чаршафите, за да съм готова с всичко и да не го мисля повече.

Това е за сега от мен. Лека вечер ви желая   bouquet

# 95
Здравейте, на 02.01.2013гд. ни се роди момиченце-Гриела 3кг..Роди се нормално и вече сме си в къщи и сме мн щастливи.Simple SmileSimple SmileSimple SmileWinkWinkWink

# 96
Добро утро!
 Честито бебче на мимиту ,бъдете все така щастливи   bouquet . Когато намериш малко време чакаме разказче за раждането  Simple Smile
А къде са всички днес  newsm78

# 97
Добре дошли  alo_madona и muratto. Ще дочакаме заедно бебешоците си .Желая ви леко и безпроблемно раждане!  Hug

Честито на Angelas ,katelinka и мимито86. Да са ви живи и здрави рожбичките. Много да ви радват и да слушкат!   bouquet

polity  Hug, лошото е вече зад гърба ти. Желая ти от тук нататък само задраве ,хубави моменти и радост!

Аз се връщам от лекар. Чухме тоновете - всичко е наред. Сверихме снимките от старите прегледи ,док каза че термина си е точен , не е объкан (съмняваше се да не би да е,понеже нали смених лекаря и не ме следи от самото начало). На 8-ми и на 11-ти пак ще слушаме тонове и се надява до тогава да съм родила. Каза ,че ако пренося (опасява се от това) след 12-ти ще слушааме тонове всеки ден и ако до 17-ти нищо не стане ще решаваме раждането по друг начин (системи или секцио).
Айде отчетох се изчерпателно!  hahaha
Абе хора ,  какво стана с Кости , взех да се притеснявам вече! Нали казвате че извън БГ държат само по един ден в болницата .... или за Гърция не се отнася?  newsm78

# 98
  • Варна
Здравейте, момичета!  wavey
Моля да ме извините, че нахлувам в темата ви, но току-що ми хрумна, че бих могла да отправя запитване към вас. Разполагам със запазени зимни дрешки(имам момченце, родено през декември) с размер 0-3 месеца. Първоначално ги пуснах за продажба в един популярен сайт, но реших, че ще е по-добре да ги подаря на някого(всичките), вместо да чакам някой да прояви интерес към тях и да събират място вкъщи. Няма да забогатея с 3лв повече или по-малко, а по този начин, подарявайки ги, поне ще мога да съм от помощ за някоя майка. Очакваме второ бебенце през юли и тези зимни дрешки няма да ми влязат в употреба.
Ако някоя от вас прояви интерес, или пък има познати, за които дрешките ще са от полза, можете да разгледате част от тях тук: http://julia-yaneva.prodavalnik.com/
Имам и още няколко. При интерес, моля, свържете се с мен чрез лично съобщение.

Леко и безпроблемно раждане ви желая!  bye

# 99
Ха здравейте!
Честити бебчета на всички, които вече им се радват.
Ние още сме си 2 в 1. Снощи като ме почнаха едни болки - първо на 11 минути, после на 9, после на 7 минути. Ама стяга, боли - и така от 23.45 до 03.30. Викам си това е, май настъпи момента...И като се шашнах - страх, ужас. Въпреки че ми е ясно че трябва да мина през това...Обаче после съм заспала и до момента - нищо. Имам чувството че през нощта ме е страх повече, отколкото през деня. От друга страна пък ми се иска да излиза човечето, стига ми е тежало, пък и да го гушкаме. Ние вчера,  приключихме с ремонт на стаята и вечерта се нанесохме обратно, но у нас е пълна лудница - днес пускам 6-7 перални, чистя, мия прозорци - голяма офаннзива.
Ами май това е около нас. Лек ден и на празнуващите - весело изкарване.

# 100
Вяра - А  Hug благодаря ти за хубавата картичка , която получих вчера от теб ! Плаках много , защото имах нужда да разбера , че все някой го е грижа за мен след като 8 месеца бяхме заедно във февруарската тема  bouquet Хиляди благодарности и те целувам !
Иначе и моя багаж е стегнат за болницата - днес стерелизирах и помпата за кърма , която мисля да взема за всеки случай

Честито и от мен  на Angelas ,katelinka и мимито86  baby_neutral - да са ви живи и здрави малките съкровища и да бъдат много щастливи !

# 101
Честито на всички сдобили се с безценните бебчета!Да сте живи и здрави!Леко и безпроблемно раждане на всички които предстои!
Влизам с въпрос:От два дни ми се запуши зверски носа едвам дишам Shocked, не съм общувала с болни,още повече че си седя в къщи по цял ден.Някой да има подобен проблем?

# 102
Честито на всички сдобили се с безценните бебчета!Да сте живи и здрави!Леко и безпроблемно раждане на всички които предстои!
Влизам с въпрос:От два дни ми се запуши зверски носа едвам дишам Shocked, не съм общувала с болни,още повече че си седя в къщи по цял ден.Някой да има подобен проблем?
Aз имам същия проблем и при мен е от два дни newsm78
Честито на новите мами да са им живи и здрави рожбите  bouquet
Кости хаиде бързо на отчет Simple Smile

# 103
mila moja , PETJ22 , от 5 дена съм така. Пробвах какво ли не, направо не се търпи!!!

Опитах с:
Мукоплант на д-р Тайс - въобще не помагат.
Еуфорбиум - хомеопатични - ефекта е минимален
Виброцил - има ефект , но за кратко
Муконазал Плюс спрей - имат ефект , но не пише че са позволени за бременни , въпреки това понякога като издивея си слагам от тях.Все пак с 6 дена до термин едва ли биха имали вреда.
Приятелки ,минали по този път казват,че си е от бременността и спасение няма.Ужаса е пълен при мен, защото не мога да спя и устата ми е надута,суха и с рани заради запушения нос! Понякога започва и да ми се гади от това...  Sick

# 104
На мен ми останаха 5 дни така че смятам да издържа Simple Smile пожелавам ви успех мамчета дано за всички ни да мине ле :о и безпроблемно

Общи условия

Активация на акаунт