Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 683
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Честито на новите мами! Бързо възстановяване и здрави и усмихнати бебенца!

Аз вчера бях на преглед. Всичко е нормално, бебо се е смъкнал надолу, но забравих да питам колко е пораснал. Може и да е по-добре така, че като гледам колко ми е пораснал корема ме хваща страх. Лекаря ми каза да отида на 17-ти отново - дано не е имал предвид, че няма да се роди преди това, а просто формална дата.  ooooh!
Снощи се случи нещо странно. На тоалетната хартия имаше няколко петънца кръв и нещо като по-обилно течение, но наистина малко. Определено не ми е паднала тапата, но може би малка част от нея. След това нищо повече.

Успех на раждащите момичета, сигурно има такива Simple Smile

# 76
Здравейте   food010 
Как сте бъдещи и вече настоящи мами?
Да нямаме още изненади днес?  newsm32
Аз утре съм на запис на тонове и да видим какво ще се решава за раждането. Силно се надявам дребен все пак да реши да слезе надолу най-накрая. Вчера говорих с приятелка ,която до последно беше за нормално и 3 дена преди термин се наложи секцио.Аз не знаех,че причината е била именно тази - бебка не е била слязла поради "тесен таз" . 
Вяра - А , добре дошла , макар и на финала. Желая ти леко и безпроблемно раждане!  Hug

# 77
Здравейте   food010 
Как сте бъдещи и вече настоящи мами?
Да нямаме още изненади днес?  newsm32
Аз утре съм на запис на тонове и да видим какво ще се решава за раждането. Силно се надявам дребен все пак да реши да слезе надолу най-накрая. Вчера говорих с приятелка ,която до последно беше за нормално и 3 дена преди термин се наложи секцио.Аз не знаех,че причината е била именно тази - бебка не е била слязла поради "тесен таз" . 
Вяра - А , добре дошла , макар и на финала. Желая ти леко и безпроблемно раждане!  Hug
Вяра - А, добре дошла и от мен  Hug И леко раждане! И бързо възстановяване после!
Леле, спомням си как в началото се поздравявахме с "леко бременеене" пък сега...... Grinning ужасТ!  Grinning

Тони, засега и аз съм така, беба още не е слязла в таза. Иначе си е  с главата надолу от доста време ама кел файда ако не слезе...И още нещо, което моя доктор го спомена, ако искаш обърни внимание утре на прегледа (ако те гледат на ехограф де, от тоновете само няма как да се разбере) - моя доктор ми каза, че бебето трябва да се е обърнало не само с главата надолу, но и да гледа назад, т.е. личицето му да е към гърба, а не към корема. Така обиколката на главата някак е по-малка и по-лесно излиза.  При мене и това условие не е изпълнено, последните пъти винаги като я гледат си гледа напред, към корема  ooooh!

# 78
Здр  bouquet Януарски мами  Hug надявам се да ме приемете във вашата темичка - след като и аз се очертавам януарска мама. Термина ми е на 11.02 , но съм с ниска предна плацента и секциото ми е насрочено за след 2 седмици Simple Smile (ако до тогава не съм родила )
Аз съм на 22 год от София и това ми е първа бременност ...Бремеността си следя в клиника Щерев-София  Simple Smile

Чакам момиченце на последния преглед беше 2.600 кг. baby_neutral

Ако имате някакви въпроси съм съгласна да отговоря

# 79
  • София
‎Angelas (Юлияна  Величкова-Георгиева)  е родила днес в 9.44 ч син Мирослав  stork-boy,който тежи 3.600 кг.И двамата са добре,да са живи и здрави,  smile3525а на мама бързо възстановяване  Hug

# 80
Здравейте мами!
Влизам набързо за да ви кажа, че на 30.12.2012 г. се роди нашата дъщеричка Мария - 3,400 кг и 50 см. Слава на Бога и на Божията Майка раждането мина изключително бързо - нормално за 2 часа и половина. Бяхме в Шейново. Там след ремонта обстановката е много добра, отношението на лекари и акушерки също.

# 81
Честито на новите майки!  Hug да са живи и здрави и бебешоците също!! Лека полека се излюпват малките пилчовци.Очакваме новини и за следващите! Моя пилчо още не е решил да излизаа,ама търпение му е цаката - досега колко сме чакали  Praynig

# 82
Kostyyyyyyyy,имам 6-то чувство ,че си родила.
Чакаме новините  Hug Hug Hug Hug Hug

# 83

Mis_hell ,ronny851111 , вие ходихте ли на преглед скоро? Имате ли някакви индикации за предстоящо раждане? Питам, защото гледам ,че сме с един термин, а на мен док ми се учуди,че нямам никакъв нишан а остават 8 дена  newsm78

Ходя само на тонове - те са супер.... и нямам никакви индикации за раждане...   И аз вече се чудя

# 84
  • София
Рониииииииииии, точно ви мислех теб и Кости Hug, независимо от уговорената ти среща с доктор Димитров този понеделник, който следва. Ти тази седмица при кой се падна? Аз трябваше в четвъртък, но не успях въпреки добрите си намерения и в петък и аз минах под знаменателя "реактивен плод" при д-р Кирякова Laughing Верно звучи като двигател с вътрешно горене Joy

Честити рожби на мама Katelinka и мама Angelas  ylinfant Много радост, топлина и детски усмивки да внесат малчовците във вашите домове!!!

Добре дошли на новите мамчета в нашата темичка. Много здрави, хубави и пуфкави бебенца пожелаваме!!!  bouquet

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 17:16 от Velina25

# 85
 Velina25   Hug благодаря за милото посрещане !
Влизам да честитя родилите се бебчета и техните родители  bouquet да сте живи и здрави , хубаво детство и много радости да ви съпътстват през целият живот  Simple Smile

# 86
Нека и аз се запиша в януарската тема,макар почти на финала. Аз съм с термин 28.01 и очаквам момче. Честито на  новите майчета и успешно и леко раждане на нас бъдещите  Grinning

# 87
Добре дошли на Мирослав и Мария! Да са живи и здрави мъниците! Честито на Angelas и katelinka!  bouquet

Добре дошли на новите мамчета! Леко раждане им пожелавам и хубави, здрави бебоци!  Hug

Костиии, не се обаждаш никаква, заподозряхме те!  Wink Дано всичко мине леко!  Praynig

# 88
Честито на всички нови мами живи и здрави бебчета и бързо възстановяаване   bouquet

Аз още нямам индикации за раждане пробвам разни бабини деветини да видиме дали ще имат ефект  newsm12

Добре дошли на новите мами

Кости май май където се шегуваше че бебка чака новата тема се оказа права   newsm10

# 89
Честито на новите мами и бебоци!   bouquet Вече започнах да забравям на кои съм честитила и на кои не  Crazy Голям бебевалеж настана  Heart Eyes

Още снощи се канех да питам някой знае ли нещо за Кости. Чакаме нови изненади.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт