Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 678
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Дани докато напиша че стискам палци той се родил младежът  Wink

Честито на всички нови мами живи и здрави и бързо възстановяване

Аз още съм си тук без никакви признаци днеска съм на доктор да видиме какво ще каже

Кости само не се е отчела, и за нея стиснати палци че май е настъпил момента и там  Wink

# 61
Дани ,много се радвам. Честито синче! Чакам с нетърпение името!  Hug
Целувки и на малката Румка и ви желая много здраве и щастие на цялото семейство, а дребен от късмет да не се отърве!

Кости , идвай да се разписваш ,че ще се пукнем от нетърпение!  #Crazy

Mis_hell ,ronny851111 , вие ходихте ли на преглед скоро? Имате ли някакви индикации за предстоящо раждане? Питам, защото гледам ,че сме с един термин, а на мен док ми се учуди,че нямам никакъв нишан а остават 8 дена  newsm78

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 11:04 от AtenaotnA

# 62
  • София
Далинда, Румка, Гери, Дани Hug Честити да са малките бебочовци!!!Живи, здрави и да растат като гъбки!!!

Тони, не се отчайвай и не отписвай нормалното раждане, защото не знаеш какви са плановете на дребен - може и да те изненада на бърза ръка Crazy

# 63
Велина  Hug
Знам ,че не трябва да се отчайвам , ама се бях надъхала до 2-3 дена вече да сме с ново попълнение в къщи и тоя лекар направо ме уби като каза ,че даже очаква преносване ако не предизвикаме раждането. Tired

# 64
  • Пловдив
 bouquet Честито на всички родили мамии, благородно ви завиждам. Да са ви живи и здрави бебчовците и да ви слушкат.  newsm76.                  
Аз още съм в очакване и ставам все по-нетърпелива...  Tired всичко ми е приготвено, но пък признаци никакви. Иначе бебчо се развива добре до тук сме 3,300, много е активен и не ме оставя да спя, как не му е тясно вече не знам, но пък ми е приятно да го усещам постоянно.

# 65
много е активен и не ме оставя да спя, как не му е тясно вече не знам, но пък ми е приятно да го усещам постоянно.

Това е най-хубавото чувство като шават бебоците  newsm30
Аз ако не усетя няколко часа бебка ще полудея. Имаше 2 дни в който рязко спря да мърда силно,усещах я сякаш плуваше,бавно и нежно се местеше и бях шаш и паника.Понеже моята бебка си  е по-буйна и прави резки движения,поне така ги усещам.Сега всичко си е наред  и много се радвам ,че постоянно си мърда и си ме ритка,аз си я галкам и гъделичкам през коремчето.  Two Hearts Two Hearts

# 66
  • Варна
Blagodaria za pojelaniata _ malkiat shte se kazva Borislav. Vidiah se I s Geri o tia izglegda mnogo dobre I spokoina... Kosty haide ti si..

# 67
 Rumi07

Без да искам го прекръстих на Божидар,докато писах във ФБ за новината,но се поправих.Дължа му една ризка на Борислав  Laughing

# 68
Честито на всички нови мами newsm51
Темата е отново направена страхотно.Браво smile3525
Да се запиша и аз с новини.На 2.01.13 се роди моя син Кристиан,историята я има тук,на който му е интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689716.new#new

# 69
Тони,аз последно бях на 28ми на лекар и той ми беше казал че за Нова година ще съм готова  Thinking Ама няма такова нещо!! Иначе отвреме навреме ме наболява корема, ниско долу ме подпира и като забързам крачка и имам некомфортност. Нямам никакви нишани - нито води изтекли,за разкритие не знам да имам,понеже не са ме гледали вагинално. Всеки ми се обажда да ме пита- "Какво става роди ли вече?"  Laughing Ама аз все ги разочаровам... Багажа е готов и стегнат, документите са приготвени, бебешкото креватче чака, дрешките са наредени в скринчето... Само малкия юнак трябва да реши да излезе Дали не му е студено,незнам Rolling Eyes  На всичкото отгоре ми се появиха и хемороиди и кървя от време навреме  Embarassed

# 70
# 71
Да се запиша и аз с новини.На 2.01.13 се роди моя син Кристиан,историята я има тук,на който му е интересно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689716.new#new

Олеле, ужас, миличка... В тая Англия голяма инквизиция ще се окаже раждането...  Sick Важното е, че трудното остана зад гърба ти и предстоят щастливите мигове с бебо  Hug

# 72

Олеле, ужас, миличка... В тая Англия голяма инквизиция ще се окаже раждането...  Sick Важното е, че трудното остана зад гърба ти и предстоят щастливите мигове с бебо  Hug

Малеееееее,вече ме хвана бъзетоо  Cry Sad....Май и аз ще си поискам упойка накрая,а тук е около 260-300лв и се чудя защо ,как може да ни изнудват така.
Искам само да родя и да забравя всичко.около мен и двете ми родили приятелки са с много лоши спомени,искам аз да не съм с такъв,че да се навия за второ. newsm78
А гледам сега повечето родили от групата ни са повечето с положителни емоции  Confused

# 73
Здравейте момичета.

Бих искала да се запиша и във вашата темичка, защото, въпреки че термина ми е 05.02., ще бъда януарска мама.

Казвам се Вяра, от София съм, на 32 години, втора бременност - момиче. Ще раждам секцио по здравословни причини.

Ще се радвам да бъда част и от вас, и накрая всички да се похвалим с едни прекрасни, здрави и хубави бебчета

Лека вечер от мен за сега   bouquet

# 74
  • sofiq
Здр. честито на всички нови мами а гледам че кости не пише днеска може и тя да се похвали с бебче скоро. Аз днеска бях на преглед и се оказа че нащо бебче расте като гъбка вече е 3200 а имаме три седмици още. Според лекарката е хубаво да родя по рано от термина да не стане много голямо, че и аз съм мъничка и таза ми е тесен. Иначе вчера има и едни болки като менструални цял ден ме мачиха и вечерта неиздаржах и пих нош-па после ми олекна и днеска нищо ми няма. Ббебчо още си е нависоко и немисли да излиза още а аз си мисля дали да си избера екип че за сега не съм. Малко се поовлякох лека вечер на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт