Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 677
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
Зревейте мами, Ние сме си вече в къщи с моя син Калоян. Роди се на 28.12.2012 -3550, 50 см, със спешно секцио в болница Вита. Благодаря на д-р Антоанета Илиева и целия екип на болницата за най- прекрасния новогодишен подарък Simple Smile

# 46
Честит нова година и от мен! Дано бъде изпълнена с много вълнуващи приключения и срещи с любими хора! Честито и на новите мамчета! Да са ви много здравички слънцата и да озаряват със светлина дните ви!   bouquet

# 47
  • София !
Диде и тук честито   bouquet Да ти е жив и здрав малкия юнак , и много да ви радва  Hug

# 48
Честито на новите мами и всички бебчета.  Heart Eyes
Много да ви радват.  newsm30

# 49
Zdraveite i ot men.Dnes sutrinta se rodi bebe Boris,3600,52cm.I dvamata sme dobre

# 50
Честито,честитоооооо на всички мами. Почна сериозния бебевалеж...  Heart Heart Heart Heart Heart  ylinfant  ylinfant  ylinfant 
Искам и аз вечееее да гушкам пъшкулче -бебка  Simple Smile

# 51
Далинда , Румка , Герииииииии ! Честито и на тричките! Да гушкате здрави и щастливи бебчовците си!   bouquet

Кости и Дани веднага да се отчитат ,че както се точиха с Гери трите да родят на една дата .....да няма още изненади  newsm78
Аз до сега бях на гости в кръстниците и нямаше как да пиша по-рано , но днес бях на ЖК и съм малко разочарована. Док каза , че нямам никакви симптоми за скорошно раждане. Водите са си в норма, плацента 2-3 степен на зреене , дребен даже не е настанил главичка в малкия таз(поне е застанал правилно),няма разкритие, шийката си е непокътната !!!! Направо се отчаях! В неделя ще слушаме тонове и ще го гледаме отново и тогава ще решаваме какво ще се прави.Каза,че ако трябва всеки ден ще ходя на тонове и ако не тръгнат нещата или ще ги предизвиква или ще назначаваме секцио. А толкова много се надявах на нормално раждане .... Cry Но както и да е , стига дребен да е добре ,ако трябва ще ме режат.
Айде лека нощ на всички! Сладки сънища!

# 52
  • Бургас
Записвам се в новата тема, която както винаги е страхотно оформена.

Честито на всички нови мами и да са им живи и здрави бебоците. Докато успея да изчета всичко, се родиха толкова бебчета  Simple Smile.

И аз вече нямам търпение. Все още не съм събрала багажа за болницата, ама си мисля, че като почнат контракциите, поне ще имам с какво да се занимавам и разсейвам Simple Smile

# 53
  • Варна
Vse oshte sme 2 v 1 no veche e vapros na chasove... Geri e v sasednata  staia no kato rodia shte opitam da ja  vidia... Shte pisha po kasno dnes pak.

# 54
Добро утро, момичета!

Честито на Румката и на Демии за техните синчета! Да са ви живи и здрави, да пораснат добри и силни младежи!  Hug

Руми, стискам палци! Всичко да мине по вода! Ще чакаме новини!  Hug

# 55
  • Варна
Вчера цял ден влизам да чета и все някой ме вдига от компютъра... та чак днес да прочета новините.
Честито на всички мами сдобили се с бебчета.   bouquet Да са живи и здрави и много да слушкат!
Ние още сме 2в1 и няма признаци, но все пак имам още време  Simple Smile
Руми07 чакаме новини от теб, и все пак момченцата не бързат толкова да излизат  Simple Smile
Поздрави и на Демии и като се прибере в къщи да разказва, че и аз нали съм при същия доктор  Laughing

# 56
  • в сърцата на децата <3
Честито на всички мамита - много здрави и послушни бебенца!!!
Аз май няма да си устискам до термина, вече и по цели нощи сънувам, че ми почват контракциите и тичам до болницата  Mr. Green

# 57
Далинда , Румка , Гери,  Честито! Бъдете много щастливи! Hug
Дани, стискам палци всичко да е наред. Praynig

# 58
Дани , стискам палци всичко да мине по най-лекия начин и скоро да ни се похвалиш с хубава новина!  Hug

# 59
  • Варна
Vsichko mina super _ rodi se v 8:26 normalno i barzo 3,440 I 51 sm. Chakam  vseki moment da mi go donesat I da resha veche za ime. Mnogo mi e trudno da pisha ot tel. Taka che ot vkashti podrobnosti. Pojelavam na vseki takova rajdane!

Общи условия

Активация на акаунт