Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 41 100
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хей, ама наистина всеки ден прекрасни новини, днес умножени по две newsm06 Честито маме MuMuTy за раждането на вашите принцески Hug и бързо възстановяване, въпреки че само ти си знаеш какво е да носиш и родиш не едно, а цели две. Вие сте първите следновогодишни близначета в нашата тема Tada

Тони, просто докато изчета всичко написано и вече си си сложила капки, но ще ти препоръчам едни напълно безвредни за бременни на основата на прополис: Propolaid - е, не са като моят любим Виброцил, но предвид нашето положение по-добре нещо по-безвредно..нищо, че му се вижда финалът вече Hug

Краставичке, аз днес съм на тонове и имам час при д-р Лазарова за 8 януари - вие ще ме преварите с Рони, завиждам ви благородно за срещичката, защото на 7ми отивам да си взема направлението за хоспитализация и обменната карта и не знам колко ще ми се наложи да чакам във Военна, при условие, че съм без час.

А иначе не опряхме нито до зимното яке на ММ, нито - верно айде да не стигаме до там на финалната права - до неговите обувки newsm62

Mis_hell, вашия тати да се оправя, но е хубаво да си с маска като си около него, че бронхопневмонията не е шега работа и предполагам, че човекът е на антибиотици вече. А дано не е това де, но ти си се пази, че ей го къде е 11ти.

От вчера съм се мобилизирала -  newsm79 wash hang, че ако до сега се уфлянквах, вече няма за кога - опитвам се да създам някаква стройна организация в къщи, ще видим дали ще ми се получи. Както се казва, поне багажът да взема да постегна, че бях стигнала само до ластика за коса и до еднократните гащи Joy То е ясно, че ако не съм готова, таткото ще влезе в действие и ще ми донесе каквото е необходимо, но предпочитам сама да си приготвя всичко. Послушах препоръката на Буби и купихме Pampers New Baby като за начало, сега чакам да ми доставят козметиката за бебка, че в Ремедиум я нямаше.

На всички, които са с днешен термин или вече имат сигнали, че бебочовците ще се появяват, МНОГО ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ!!!

# 31
Честито на новите мами.Да са им живи и здрави бебоците.   ylinfant newsm30

Ето и едно полълнение,което сме пропуснали
 Asys / Пловдив / първа бременност / роди на 16.12.2012 г. / момиченце Карина / 3.190 кг. / 49см. / термин 20.12.2012 г. /нормално/

И polity-rage от Англия  е родила нейното момченце ,но ще чакаме тя да се похвали с повече подробности.  Simple Smile

# 32
Здравейте мами и бебета!
Честита нова година, нека е изпълнена само с добро.
На родилите наскоро - честито, здраве и щастие.
Ние вчера бяхме на док - мерихме тонове, всичко е ок. Плацентата е напълно узряла, но бебето не дава признаци да му се излиза - седим си и чакаме.А вече ми е много трудно - боли ме всичко, особено тазовите кости. Хем ми се иска да излиза хем малко ме е страх. Хубавото е че покрай великото коледно плюскане цял месец съм качила само е 1 кг. Така са общо 13, което е горе долу ок. Дано после бързо се махнат.
Леко раждане а всички и редовно ви чета.

# 33
Велина , мерси за съвета за капките, но както казваш аз вече я свърших тая работа. Laughing Повече няма да слагам!
Полити  я мислех днес и е имало защо. Чакам я с нетърпение да се похвали за бебчето и тогава да честитя.

А на Asys  да й е честита малката Карина! Здраве и щастие на цялото семейство!  newsm51

# 34
Лелеее, запис чак на 3та страница, много сте бързи, момичета!  Laughing

Кости, ти си чудесна просто! Толкова труд си хвърлила по темата, просто нямам думи! Голямо браво от мен и благодаря!   bouquet

Тони, за капките - аз имах хрема в 7ми месец и слагах Еуфорбиум спрей, те са хомеопатични.  Peace

Мишел, скорошно оздравяване на ТМ! Дано мине по-бързо, та да е здрав за появата на бебче!  Hug

Мимиту, честити ти щерки и от мен! Да са ти живи и здрави, да растат големи и послушни моми!  Hug

Ради, принцеса Ивка е страхотна!  Heart Eyes Аз да спомена, че и ние сме на почти същия режим като вас - цял ден спи като пънче и в 23:30 се сеща да реве, да се свива и да подпръцква и така до към 2ч, когато и двамата заспиваме трупясани... И така в просъница се кърмим 1-2 пъти до сутринта, когато каката с гръм и трясък вдига цялата къща и ето ти - новият ден започнал...  Mr. Green

Румииии, какво стана с теб?! Изчака си чинно и послушно термина и сега мисля, че е време да се записвате в редиците на новодошлите! Чакаме ви с нетърпение!  Hug

# 35
Здравейте милички!
За много години,пожелавам ви много здраве и щастие през наи хубавата за всички ни година.
На родилите мами голямо ЧЕСТИТО smile3525
За нас да се отчета още сме 2 в 1 чакаме си секциото на 11 и това е при нас Simple Smile

# 36
  • Бургас
Честита Нова Година .... И честито на всички мами гушкащи своите слънца
 smile3525 smile3525 smile3525

# 37
  • София
Да не ви изпусне малко човек и вече нова тема! Simple Smile
Още прекрасни малки попълнения на групата очакваме!   bouquet
Аз започнах с обратното броене! 15, 14, 13....

# 38
  • София !
Bunny аз преди седмица имах подобни болки - от дясната страна точно под ребрата, болката беше направо нетърпима, продължи около седмица и по принцип се засилваше вечер, особено при седнало положение. Сутрин когато ставах от сън не я усещах, но до вечерта вече беше нетърпима, минаваше ми само при лежане и то след много намествания и избиране на точно определена поза. Към момента не знам дали бебчето се размести или нещо друго се промени, но от 4 -5 дена не съм я усещала, дано и при теб да изчезне скоро.   

При мен е предимно от ляво , и наистина вечер , и особено през нощта се засилва доста няма спане направо .. Може би наистина зависи от това как е застанало бебето знам ли .. Малко остана това ме успокоява , толкова изтърпях ще изтърпя още малко  Simple Smile Благодаря за отговора все пак   bouquet

# 39
ЧНГ!
днес ходих на последните прегледи и изследвания преди секциото,което ще е до седмица,стегнала съм сакчето и съм на старта.

Желая на всички да гушкат сладките си бебчета и ще пиша като има новини Simple Smile

# 40
честита нова 2013 на всички мами и кандидат мами Simple Smile нека да са ни живи и здрави всички родени и тези , които очакваме с нетърпение и само положителни емоции и усмивки . страхотна тема отново   bouquet

# 41
Хоп и аз в новата темичка, която междодругото е със страхотно оформление, поздрави за което Simple Smile

# 42
Здравейте мами Simple Smile Късно ще ви съобщя новината, но както се досещате нямам почти никакво време ... На 28.12.2012г. се роди моето слънчице Цветан с размери 46см. 2,750 кг. Раждането беше естествено с епидурална упойка която ми сложиха още на 3см разкритие (което вече го имах когато отидох) не усетих почти никакви болки а бебчо излезе с 5 напъна.Разминах се само с 1 външен шев и на третия ден когато ни изписаха бях като нова нищичко не ме болеше Simple Smile За сега всичко е наред бебчо е много послушен само папка и спинка ... От вчера имаме колики вечер но мама като го сложи на гърдите си и му минават Simple Smile Пожелавам ви леко раждане и най-щастливите мигове с бебчовците ви

# 43
Честита Нова Година на всички, бъдете здрави и много щастливи!

# 44
Далинда, честито ти синче Цветан! Да ти е живо и здраво момченцето, много радост и щастие да ви носи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт