Честита Нова Година, за всяка Януарка подаръче ще има! - N:10

• 40 850
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Рониииииииииии, точно ви мислех теб и Кости Hug, независимо от уговорената ти среща с доктор Димитров този понеделник, който следва. Ти тази седмица при кой се падна? Аз трябваше в четвъртък, но не успях въпреки добрите си намерения и в петък и аз минах под знаменателя "реактивен плод" при д-р Кирякова Laughing Верно звучи като двигател с вътрешно горене Joy

Миналата седмица се паднах при др Попова на тоновете- не беше доволна от резултатите ми и ме върна пак на тонове. Седях 4 часа в болницата - не се бях притеснила, защото знаех, че бебето се беше разбуйствало и апарата не можеше да го хване хубаво. Накрая след 2-рите тонове ме пуснаха по живо по здраво да си ходя.

Димитров го няма сряда , четв и петък, но съм щастлива, че се спазарих за заместващ лекар да е др Лазарова. Утре ще ходя да се запознаем.

Kisala krastavi4ke не можах да те познач. В Токуда бях в 8;45 часа, но не те разпознах.

# 136
Честит празник на всички празнуващи   bouquet Много здраве,късмет,любов и едни прекрасни бебчета на финала newsm30

Минах на тонове ( макар и да ме върнаха 2 пъти - просто бебето все заспива и трябва да я будим) , а след това се оказа ,че шийката ми се е скъсила и за да се задържим още седмица , две ми изписаха да пия по 2 прахчета Диаспорал ...нз дали ще помогнат , но ги започнах ....

пречупена мерси за отговора мила ! Аз помпа си купих нова на Авент и съм я сложила в багажа за родилното Simple Smile Надявам се да ми тръгне кърмата и да мога да я кърмя

# 137
Честито на Кости и Мими! Много да ви радват принцесите!  bouquet

Кости, и Ивони, и София са много хубави и много ми харесват. Напомни ми за последния преглед, докато чаках пред кабинета имаше една майка с две много палави момиченца и по-голямото се казваше Ивон, а тя през цялото време крещеше Ивонооо, Ивоноо Crazy Луда работа.  Mr. Green

Аз нали не искам да се ражда бебо на празник, та прескочихме Йордановден, сега треперя и днес да мине.  Blush

Честито на всички именници! Да бъдат много здрави и щастливи!   bouquet

# 138
  • София !
Минах на тонове ( макар и да ме върнаха 2 пъти - просто бебето все заспива и трябва да я будим) , а след това се оказа ,че шийката ми се е скъсила и за да се задържим още седмица , две ми изписаха да пия по 2 прахчета Диаспорал ...нз дали ще помогнат , но ги започнах ....

И аз пих такива в 7мия месец , дано ти помогнат да задържиш още малко  Confused

# 139
Честити нови бебчета. Много да радват и да слушкат мама и тати   bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи. Много здраве, щастие, любов и късмет желая на всички.

Мадонке, дано успеят да помогнат тези прахчета. Какво стана с тапата при теб?
За кърмата след секцио - на мен ми тръгна коластрата на 3-я ден, след като родих.

Аз да се оплача - снощи не съм мигнала изобщо. Имах болки ниско долу, а и бебка така ме риташе, че по едно време се уплаших да не направи някоя беля. Днес съм по-добре и мисля да прибера коледната украса и да поизчистя малко. 
Весело посрещате на празника на всички. Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 140
Kosty, честита ви малка кукличка! Да е жива и здрава и много да ви радва!  Hug
Честито и на всички мами сдобили се с най-ценния дар   bouquet

# 141
Честита девойка,Kosty, да ви е здрава и много да ви радва!  bouquet
ronny851111 ,Kisala krastavi4ke и аз днес бях на тонове в Токуда  Simple Smile и аз съм при д-р Димитров.Голяма дружина се събрахме там май  Simple Smile.Вас кога ще ви приемат в болницата?Аз съм планово за 14.01.?
 Днес ходих и на УНГ/за собствено успокоение/ и да се отчета , докторката каза "...оооо мойто момиче радвай се, че скоро ще раждаш...запушения нос ти е от бременността... Wink".И ми разказа как тя като е била бременна е пробвала какви ли не капки за нос и нищо не помагало, та си слагала нещо от рода на Ксиламетазолин,на следващия ден след раждането носа й от само себе си се оправил.
Както и да е предписа ми за мазане отвътре "Балсам Колд Хималая" и след него капки Максидекс.

# 142
Mila moja  моят термин е на 12.01.

# 143
Вяра-А с тапата нищо ново за сега. Лекарката каза ,че няма проблем и не е изпаднала изцяло. Да видим сега със шийката пък до къде ще стигнем Thinking

# 144
Evana , днес наистина ми беше много сървайвър ден. Като не родих в КАТ пак добре. Първо ме върнаха за медицинско , ходих да правя, после от гише на гише и така минимум 3 часа на крак. След това по банки, пощи , ток , вода , наем .... В 11 излязох и чак сега се прибирам!
Накрая вече ми идваше да убия някой - че искаха и да ми спират мотора от движение, щото ми била изтекла гражданската! Викам им "Аз съм в 9-тия месец , от близо толкова не го карам , за какво ми е тая гражданска!!!! "
Стигнах до следното заключение:
 Като се ожениш - сменяш фамилията.Като смениш фамилията - сменяш талона на МПС-то, което притежаваш .За да смениш талона ти трябва гражданска. Следователно ти трябва гражданска за да се ожениш  hahaha hahaha hahaha

Айде стига съм ви занимавала с тъпотиите в страната ни. Как са днес нашите бебчовци? Кости , кога ще видим малката кукла?  Crazy

# 145
Evana , днес наистина ми беше много сървайвър ден. Като не родих в КАТ пак добре. Първо ме върнаха за медицинско , ходих да правя, после от гише на гише и така минимум 3 часа на крак. След това по банки, пощи , ток , вода , наем .... В 11 излязох и чак сега се прибирам!
Накрая вече ми идваше да убия някой - че искаха и да ми спират мотора от движение, щото ми била изтекла гражданската! Викам им "Аз съм в 9-тия месец , от близо толкова не го карам , за какво ми е тая гражданска!!!! "
Стигнах до следното заключение:
 Като се ожениш - сменяш фамилията.Като смениш фамилията - сменяш талона на МПС-то, което притежаваш .За да смениш талона ти трябва гражданска. Следователно ти трябва гражданска за да се ожениш  hahaha hahaha hahaha

Айде стига съм ви занимавала с тъпотиите в страната ни. Как са днес нашите бебчовци? Кости , кога ще видим малката кукла?  Crazy

Antoaneta, посмях се с твоя пост понеже наскоро ходих в КАТ с моя шеф , който е чужденец и ни връщаха 10 пъти докато свършим работа. Относно фамилията никога не съм си и помисляла да си сменям моминската фамилията като се омъжвах. Моят мъж няма проблем с това, че сме с различни фамилии и уважава моя избор. Нося си моминската си фамилия и се чувствам прекрасно с нея. Аз днес ходих на последната лекция от училището за бременни. Говорихме за следродилния период и грижите за бебето - повиване, къпане, масажи, гимнастика, грижи за пъпчето, очичките и куп други неща. Отделно за следродилния период и възстановяването на майката научих полезни неща като например това да се плискаш с отвара от смрадлика след епизиотомия или да слагаш компрес с рициново масло. Доста облекчавало. Аз вече нямам търпение да се ражда малкото човече и да почваме да се кърмим и къпем и масажираме:-)

Честито още веднъж на всички родили майчета и на всички именници! Heart Eyes

# 146
Честито на Кости, Руми 07, Деми.....ооооооф, на всички нови мами!!!!
Бебоците да растат здрави, палави и много щастливи, само радост да ви носят и да се гордеете с тях!
Two Hearts

Да са живи здрави именниците!  bouquet

Тони, напълно те разбирам за бюрокрацията.... имах подобен проблем - отказаха да ми приемат болничен в НОИ заради променената фамилия - поискаха удостоверение от Гражданска регистрация, че съм едно и също лице. Удостоверението имах право да получа само при сменена лична карта - и я смених, а не виждам смисъл. Акта за брак и удостоверението се издават от Гражданска регистрация, ЛК ще я сменя ако искам в срок (1 месец) или ще си платя глобата от 20 лв след време.... Абсолютни глупости!!!! Паспорт, книжка - всичко е невалидно. Оставила съм това за след като родя - сега не мога да си позволя риска да се занимавам с идиоти и да вися по опашки!!!

Наздраве на именниците и празнуващите!!!!
Успех на очакващите! Wink

# 147
Цитат
Искам само да попитам колко високо беше кръвното като те приеха в болница.Мойто вчера на ЖК като го мереха беше 130/70, а досега винаги е било 110/60 или 100/50.Док. ми каза да го меря в къщи но не каза друго.Преди малко го мерих и беше 135/75.Утре ще му звънна, но се притесних 

Ами моето кръвно 2-3 седмици преди да родя беше 140/90 - 145/95. Отидох в Шейново, защото се уплаших , че получих оттоци долу на краката. А те като чуха, че съм и с кръвно и ме задържаха.

# 148
Кости, честито и от мен! Живи и здрави да са ти момиченцата и много да те радват!   Hug
А твойто раждане направо мечта, дано повечето дето още чакаме сме с тоя късмет!

И честито и на всички други момичета, които тия дни станаха мами (за първи, втори или трети път)  Grinning

Тони, и мен ме разсмя, макар че на тебе сигурно не ти е било много смешно с тая бюрокращина цял ден  Crazy Ама поне си се уморила и тая нощ ще спиш непробудно  Wink Grinning   bouquet

# 149
Добро утро , майчета!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Със снега в нашият град каквото беше - беше (за съжаление), но затова пък си е стабилен студ !
Днес следобяд пак съм на тонове.
И да ви кажа какво сънувах снощи  Laughing Сънувах,че съм родила,ама не беше бебе ,а някакво много сладко рижаво котенце - женско!  hahaha Ако някой може да го разтълкува , моля  Wink

Общи условия

Активация на акаунт