МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Да, то каква полза, че има три болници за раждане вече, като само се сменят в тях едни и същи лекари ... един вид само обстановката се сменя  Whistling

# 241
А, ми кой ще работи в Девата?

# 242
  • By the sea
Силно се надявам това да е само грозен слух... Rolling Eyes

# 243
Аз най вече бих искала да е слух,защото чакам едва ли не всеки момент да тръгна да раждам,но за съжаление точно доктора ,който бяхме планували да води раждането ми го каза.

# 244
  • Бургас
Преди 2 м., когато аз раждах беше слух, че това ще стане. Поне за две от изброените имена. Явно вече е настъпил моментът.

# 245
Много кофти ситуация,не за раждането при тях,най-вече за тези,които са при тях на ЖК  #2gunfire
Добре,че моята доки си остава Peace

# 246
  • Бургас
И всъщност колко гинеколога има в момента в ДМ - 2? 3?  ooooh!

# 247
  • Burgas, Bulgaria
и аз като онази .... много е ''яко'' да останеш без лекар преди да родиш от личен опит го казвам ..... момичета съвет- ако ще раждате в Девата ,отидете при Минчев ,за да ви е спокойно , на мен лично най ми е симпатичен той ,а и като лекар ми харесва ,преди седмица бях при него ....

# 248
  • Бургас
На сайта пише, че :

Екипът от лекари водещи "Женска консултация" в двете лечебни заведения са:
 - д-р Мирослав Минчев
 - д-р Людмил Люцканов
 - д-р Димитър Бояджиев
 - д-р Сияна Драгнева

И тук следва логичният въпрос, ако е вярно, че д-р Люцканов и д-р Бояджиев са с прекратени договори, тогава момичетата, които са се следили при тях какво ги грее "добрата новина, за 0лв раждане и 250лв секцио" като те дори остават без лекар...?
Извинявам се ако нещо не съм разбрала правилно, но така излиза, ако информацията е вярна.

И последно в ДМ има трима АГ, така ли - д-р Драгнева, д-р Минчев и д-р Ангелов? И д-р Хубчев, който идва от Русе?

# 249
Явно така излиза,предполагам че тези доктори ще продължат да водят ЖК,но не в Девата и когато дойде момента за раждането вече става сложно,ако нямат сключен договор с друга болница. ЖК може да се води в частен кабинет,но раждане...

# 250
И без пари да направят раждането (на където всъщност се опитват да вървят) ако нямаш доверие на докторите каква е ползата  newsm78
На анкетата от сайта ясно се вижда защо хората предпочитат болницата.

# 251
Здравейте,
моля някой от Болницата да отговори, когато се определят 45 дни преди термина при издаване на болничен за бременност, датата на термина влиза ли в този срок или не? Предварително благодаря!

# 252
Момичета, предполагам как се чувствате, особено ако има истина в този слух, но също така знам, че болницата няма да остане без гинеколози. Надявам се само да дойдат непознати лица, нека привлекат специалисти от други градове, че на нашите вече им знаем номерата. Ако е вярно от болницата ще го потвърдят, както са правили и преди като се пусне някаква "бомба" във форума. Радвам се, че моят гинеколог остава. Препоръчвам ви д-р Минчев с две ръце и дано скоро се влее "свежа кръв" в болницата.  Hug

# 253
  • Бургас
Няма как да не се влее свежа кръв. То не останаха бургаски гинеколози, които да не са работили там  Joy , а се съмнявам някой от старите кадри да се върне.

# 254
  • Бургас
Ако могат да "откраднат" и привлекат д-р Кироваков при тях ще е супер - много добър и внимателен лекар... от Плевен май беше.

Общи условия

Активация на акаунт