МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 550
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Аз-най-много-се-смях-за-"злото-човече-с-черна-коса."Направо-си-го-представих. Laughing
Всеки-разбра-за-какво-става-въпрос. Wink

# 316
Tanq_kostova, не разбирам само как второто дете си го родила хем в Сливен, хем в Черноморска??? newsm78
Из профила ти: "Първото ми дете родих в Дева Мария и  това което мога да кажа на бъдещите майки е да не си и помислят да раждат там . Болницата е една  пералня за пари която няма да ви остави на мира докато не ви вземе и последните парички . Второто родих в Сливен и съм очарована от отношение и грижи за мен  и моето дете , от тази болница няма да съжалявате . От няколко месеца в Бургас отвори  МБАЛ Черноморска в М. Рудник , като за сега чувам само добри отзиви за тази болница . Четете  по форумите преди да решите къде да раждате , да не стане като със първото ми дете в ДЕВА МАРИЯ , много приятелки ми казваха , че съм луда да раждам там но аз не , ще раждам там . "

"Здравейте , второто ми дете родих в МБАЛ " Черноморска " Бургас  и съм много доволна от отношението на лекарите , нищо общо няма със  ДЕВА МАРИЯ - Ветрен . Първото ми дете се роди в ДЕВА МАРИЯ  и това беше най-голямата грешка която направих , тази болница  е под всякаква критика  , говори се едно а после се плаща друго . ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН  към бъдещите майки , ако държите да раждате в Бургас по-добре го направете в МБАЛ " Черноморска "  , ако не в Майчин Дом - гр. Варна , там роди сестра ми , която остана много доволна .  Парите които и бяха казани , това плати на излизане , макар да се направиха някой други изследвания след това ,  които не бяха предвидени , това ако беше в ДЕВА МАРИЯ  , щяха да ви вземат всичките пари , че  и даже щеше да имаш да им даваш . ЗДРАВНАТА КАСА ТРЯБВА ДА СПРЕ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ , ЗАЩОТО ТЕ ДОСТАТЪЧНО СМУЧАТ ОТ НАС !!!!!! "

По-добре се откажи да пишеш глупости защото е ясно че не е реален профила ти, а и от МБАЛ Дева Мария лично аз и повечето пишешти тук са с много добро мнение!!!

И аз да си кажа мнението за Мбал "Черноморка"- племенницата на мъжа ми роди там януари месец, само от свижданията, които направих, се разочаровах от болницата. Не като обстановка, по-скоро от подходие на пеерсонала. Първо момичето сподели, че постоянно по време на раждането, т.е. когато са траели контракциите, са й обяснявали колко ще я боли и са я "съветвали" за секцио, след като са разбрали, че няма да склони, са започнали увещания за упойка, понеже не би могла да издържи на болката. Както и да е- минава раждането- нормално. Взимат и бебечето, бържат я 5 дни, като едва на 4-тия й дават да го кърми,а преди това го хранят с АМ,което е изумително. Преди това никой не стимулира кърмата й, даже не й показва как да стане- резултат- момичето не успява да закърми бебчето. Аз отивам на свиждане и понеже бях в 7 месец, още от вратата ме подхващат с въпроси и агитации за тази болница.....много неприятно ми стана...нямам думи

# 317
  • Бургас
Ама , моля ти се, как така ще пререждам някое момиче, за каква ме взе  Shocked Shocked Shocked

Най-многото, което мога да направя е да звънна по телефона на доктора и ако се съгласи - да отида преди всички други на обед, или да остана след всички други вечерта. Ако не стане - другата седмица с редовен час .......
Танчето по-вероятно ти го е написала с идеята,че там е супер неудобно да се чака пред кабинета.Трябва или да седиш в малкото коридорче права или да чакаш в чакалнята,където е винаги фрашкано с хора.Ти ако си без час съответно ще предпочетеш да си в коридорчето,а за теб ще е по-удобно в това състояние да си отидеш когато имаш час и да влезеш бързичко,а да не се изморяваш! 

Дам, ти по-добре си ме разбрала какво съм искала да кажа....и беше по-точно в кръга на майтапа, а не с цел да засягам някой Simple Smile

Иначе в момента както не им работи системата за запазване на часове на предния ми преглед имаше дублирани часове....след като аз съм си взела час една седмица и нещо по-рано след това са дали и на друго момиче от тези които искат сега да се презаписват при доктора заради промените. Много тъпо се получава при дублирането на часове и всичко се движеше и със закъснение на всичкото отгоре....дано по-бързо да се оправи системата и да влязат нещата в ред отново, защото висенето пред кабинета е убийствено, в този тесен коридор където няма глътка въздух, особено ако сме повече хора и няма и къде да се седне...последния път просто прималях от чакане права. Предният път също чаках около половин час защото отново имаше изоставане с часовете....Надявам се всичко да е само временно.......

# 318
Здравейте,мами Simple Smile Искам да попитам някоя от вас премахвала ли е раширени вени чрез лазерна аблация в Девата?
Майка ми си прави лазерна аблация миналата година в Девата. Остана много доволна. При д-р Драганов я прави тогава, сега не знам дали няма и други лекари, които да извършат процедурата.  Тя имаше разширени вени на левия крак и в началото се бе ориентирала към столицата, но се разколеба, тъй като там и искаха към 1200 лева за някакъв консуматив, не съм много наясно точно какъв беше. В крайна сметка в Девата плати някаква смешна сума - 30-тина лева някъде за всичко. Лежа само ден и доста бързо се възстанови. Ако искаш още информация насреща съм.

elihost,много благодаря за информацията Simple SmileА да те попитам дали е била болезнена самата процедура,с каква упойка е извършена и носи ли се после някакви ластични чорапи.Мерси много за отделеното време Simple Smile

Процедурата не е била болезнена, тъй като е била със спинална упойка. Знам че майка носеше ластичен чорап един месец някъде. 

# 319
Здравейте, имам въпрос и ако някой ми даде съвет или напътствие ще съм благодарна. Преди около 2 месеца ми излезе нещо като брадавичка на около 4 см от дупето и с размер около 7-8 мм, много се притесних и отидох при гинеколог.
Той ми взе цитонамазка, а за тази брадавичка каза че не му прилича на кондилом, но за всеки случай ми даде да се мажа с една киселина Кондилин се казва. Мазах се както и колкото време каза, но това не се махна. Отидох онзи ден и ми каза, че за да е сигурен, че не е кондиломче трябва да го изрежи и да се направи някакво хистологично изследване. Забравих да спомена че цитонамазката ми е перфектна 1 група.
Та четох сумати неща за тез кондиломи и се паникьосах. Пише че се появяват при полов акт с различни партньори, но аз съм била само с един мъж, от години сме женени, не съм изневерявала, на едно място работим, тъй че и той не ми е, сигурна съм, няма начин да е това. Въпросите ми са няколко. 1. Възможно ли е от друго да се е появила тази брадавичка; 2. Ако е кондилом, как се лекува и задължително ли трябва да се изрежи, за да се изследва 3. Има ли някакви народни лекове за това и 4. Ако се съглася да го изрежат трябвало без упойка, боли ли много (в случай че някоя от вас е имала такъв проблем). Благодаря предварително.

# 320
Аз-най-много-се-смях-за-"злото-човече-с-черна-коса."Направо-си-го-представих. Laughing
newsm62  epic fail !!!
Това първо го видях в темата на Черноморска, сега виждам, че и тук го има. Боже, колко са жалки тези хора. anipalaz, ако бях на твое място щях да докладвам на администратора. Все пак се оплюва и клевети името на болницата ви.

# 321
Исках да попитам дали мога да избера ЛЛ от вашата болница? Разбрах, че предварително трябва да имам уговорка с някой педиатър, за да поеме детето веднага след раждането...  newsm78

# 322
Здравейте, имам въпрос и ако някой ми даде съвет или напътствие ще съм благодарна. Преди около 2 месеца ми излезе нещо като брадавичка на около 4 см от дупето и с размер около 7-8 мм, много се притесних и отидох при гинеколог.
Той ми взе цитонамазка, а за тази брадавичка каза че не му прилича на кондилом, но за всеки случай ми даде да се мажа с една киселина Кондилин се казва. Мазах се както и колкото време каза, но това не се махна. Отидох онзи ден и ми каза, че за да е сигурен, че не е кондиломче трябва да го изрежи и да се направи някакво хистологично изследване. Забравих да спомена че цитонамазката ми е перфектна 1 група.
Та четох сумати неща за тез кондиломи и се паникьосах. Пише че се появяват при полов акт с различни партньори, но аз съм била само с един мъж, от години сме женени, не съм изневерявала, на едно място работим, тъй че и той не ми е, сигурна съм, няма начин да е това. Въпросите ми са няколко. 1. Възможно ли е от друго да се е появила тази брадавичка; 2. Ако е кондилом, как се лекува и задължително ли трябва да се изрежи, за да се изследва 3. Има ли някакви народни лекове за това и 4. Ако се съглася да го изрежат трябвало без упойка, боли ли много (в случай че някоя от вас е имала такъв проблем). Благодаря предварително.
Лидия, чувала съм ,че от кола маска може да се появи също

# 323
Лидия, чувала съм ,че от кола маска може да се появи също
Това пък за първи път го чувам и е много съмнително.Толкова е вероятно,колкото и да се заразиш от кола маска с още хиляди неща.
Въпреки,че според мен изобщо не е тук мястото на въпроса: Naughty
http://www.vita.bg/zab.php?zab=154&k=42 eто ти и материал от сайт на друга болница!

# 324
И аз за първи път чувам за кондилом причинен от кола маска.Отиди при друг лекар да видиш какво ще каже и той.

# 325
Исках да попитам дали мога да избера ЛЛ от вашата болница? Разбрах, че предварително трябва да имам уговорка с някой педиатър, за да поеме детето веднага след раждането...  newsm78

Незнам педиатрите в Девата да правят домашни посещения.Нали като родиш лекаря идва в къщи да прегледа детето.Иначе може да си избереш лекар от там ,при който да водиш детето но ще си плащатш всеки път.

Аз също съм водила моето там но само да чуя второ менение.

# 326
newsm62  epic fail !!!
Това първо го видях в темата на Черноморска, сега виждам, че и тук го има. Боже, колко са жалки тези хора. anipalaz, ако бях на твое място щях да докладвам на администратора. Все пак се оплюва и клевети името на болницата ви.

Rolling Eyes zaples_golqm ... не знам точно как да го коментирам това
Мога само да кажа, че нито една от вас няма нужда от стрес, объркване или негативизъм. Вижте, ние може да сме конкурентни болници, но в крайна сметка всички работим в името на едно. Ако тази политика е подходяща в ресторантския бизнес, например, то в здравеопазването си е не само неморално, но и опасно за всички онези развълнувани и очакващи жени, на които престои раждането на тяхното мъниче. Аз лично не вярвам, че колеги от друга болница са инициатори на това. Даже се надявам това по-скоро да е някоя разочарована от нас жена, която е решила да "отмъсти" по този начин...
За себе си никога не съм си позволявала да квалифицирам или оплювам други лечебни заведения.  Тези от вас, с които съм се срещала при отворените врати знаят, че винаги съм казвала - родете там където се чувствате най-добре и най-сигурни, там където лекарите и персонала ви вдъхват доверие. В крайна сметка раждането не е болест и е единствена причина човек да постъпи в болница без да е болен. Ако в МБАЛ Бургас, МБАЛ Черноморска, Сливен, Варна, София ... или където и да било, вие откривате това спокойствие и доверие в институцията, то дайте живот на своето дете имено там.

# 327
Я да попитам аз, има ли вече мамчета, които са родили по новите правила. newsm78

# 328
Wild*Orchid защо тук да не е мястото? Темата е за болницата, не за родилното отделение само, нали? Имам проблем, ходих на лекар там, но искам да знам когато лекарят не е много сигурен какво да правя и дали се процедира така - т.е. дали се режи това образование и се праща за изследване или има и друг начин. Притеснявам се, че ако се отрежи може да стане голяма беля и аз не знам каква, но се притеснявам а нямам възможност да ходя на частно за второ или трето мнение, както знаете едно направление е за един гинеколог и ако може някой от болницата да ми отговори, ще съм му благодарна. Peace

# 329
аз ще раждам скоро там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт