МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Майки от Бургас, тъй като съм в града този месец, бихте ли ми казали при кого препоръчвате да отида на преглед на  4 д ехограф, какеа е цената на прегледа? Чух хубави неща за болницата, но няма кой да препоръча гинеколог.

# 691
Момичета, вчера ми звъняха от Девата, може и на вас да ви се е случвало, но на мен ми беше много интересно и приятно, че все пак някой се интересува от мнението на пациентите, т.е. нашето мнение.
Та звънна ми едно момиченце с приятен глас и ме пита дали съм доволна от прегледа при д-р Хубчев и как бих го оценила от 1 до 10 (10 е най-високото). Дадох му 10-ка и казвам на момичето, че от доктора съм много доволна и пак ще ходя при него. Много се зачудих дали да й кажа за преживяванията, които имах на рецепция и за които също писах тук, но все пак нали за това се обажда. Момичето много учтиво се извини за неудобството, изобщо много добро впечатление ми направи  Peace

TDI , и на мен ми звъняха, но беше след изписването от болницата. Питаха ме дали съм останала доволна от грижите за мен, за детето, дали са ми оказали помощ при кърменето и такива неща. Попитаха ме и дали някой ми е искал пари на ръка за нещо  Rolling Eyes
Явно им е политика това...

# 692
Майки от Бургас, тъй като съм в града този месец, бихте ли ми казали при кого препоръчвате да отида на преглед на  4 д ехограф, какеа е цената на прегледа? Чух хубави неща за болницата, но няма кой да препоръча гинеколог.
Аз бих ти препоръчала Хубчев. не е много сговорлив, но иначе си разбира от работата.

# 693
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз бих ти препоръчала Хубчев. не е много сговорлив, но иначе си разбира от работата.

newsm10  и аз съм утре при него на преглед  Peace 

# 694
  • Бургас
svetlina* аз съм с две ръце за Минчев и Хубчев! Страхотни специалисти са!
bonbonka_1 за Татарова, нямам  лични впечатления, но от това което съм чувала, няма да сбъркаш ако отидеш и при нея, много внимателна и обяснителна е.   bouquet

# 695
  • Бургас
Минчев не прави 4д, Татарова също...в Девата 4д правят принципно Хубчев и Драгнева.

# 696
  • Бургас
Олее, явно слънцето бая ме е нагряло, аз прочетох за преглед, но това че е за 4д съвсем ми е обегнало  Laughing За 4д Хубчев препоръчвам Peace

# 697
Гледам,че обсъждате пола както и какво се полага по ЖК. Аз се следя при Минчев и също се чудих защо не ме тегли, мери и .т.н, но сега виждам,че при всички ви е така.Иначе за видеозона наистина не пропуска  Peace .Досега ми е пуснал 1 път изследвания и се надявам като отида след седмица да ми пуска и вторите.Ще го питам.За пола ми каза момиче и аз го питах дали е сигурен ,защото седмица преди това ми казаха момче в Поморие(наложи ми се частен преглед извънредно).Той ми каза "Хайде да не е 100% , а 99%.Ето виж няма нищо между краката,женско е." След седмица бях на ФМ при Калчева, която отсече - момче! newsm78

# 698
благодаря за отговорите! А къде да се обадя за час, на рецепцията ли?

# 699
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
благодаря за отговорите! А къде да се обадя за час, на рецепцията ли?

На рецепцията, да  Peace  До колкото знам Хубчев прави 4Д-то само в четвъртък.  Peace

И да не кажете, че само ги нареждам момичетата от рецепция, да кажа, че вчера ми направи много добро впечатление едно русо момиче с очила. Като отидох на преглед вчера тя ме "посрещна" и с часа ми този път нямаше никакъв проблем  Peace

# 700
За рецепция-аз пък продължавам да трупам лоши впечатления след всеки преглед, но ще споделям по-подробно след като родя. Знам ли кой чете тук?  smile3518 Смятайте какво е положението, щом някой има нужда да се похвали, че с часа му не е имало проблем? Сякаш е нормално да има.
 Един съвет/молба към ръководството- Направете им някакъв опреснителен курс или наново обучение и то сериозно,за да могат да дават адекватни отговори и да взимат адекватни решения- Все пак те са лицето на болницата и от тях добиваме първо впечатление. Не е нормално да не знаят елементарни неща- дори и по-старите кадри.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 14:44 от Wild*Orchid

# 701
Здравейте момичета. Днес ходихме при педиатъра и ми каза нещо, което не ми хареса. Препоръча да имунизираме близначките за морбили, че имало някакви огнища на заразата в столицата и още един-два града. Чувала съм, че не е хубаво да се имунизират преди да навършат годинка, не мисля да рискувам, но след годинката може и да се престраша. Някоя от вас минала  ли е през този период, имахте ли проблеми след ваксините, че в интернет чета какви ли не страшни работи и съм раздвоена...

# 702
  • Пловдив
Ваксината против морбили, паротит, рубеола се води по календар на 13 месеца..ако помня правилно.За  огнища нищо не съм чула, но имай предвид, че не само ваксината не предпазва от разболяване, а и конкретно тази е една от най-тежките ваксини изобщо, с дълъг инкубационен период и много странични ефекти от които може да ти настръхне косата.

# 703
  • By the sea
LKrumova, за първи път чувам да се слага тази ваксина преди 13 месец Shocked Аз не бих посмяла за нищо на света Confused Посъветвай се и с друг лекар, ако толкова се притесняваш Hug На мен здравия разум ми казва, че това е рисково, ненужно и съмнително предложение на педито ви Rolling Eyes

# 704
  • Burgas, Bulgaria
С това масово НЕваксиниране и модерни хапченца от захар и вода ,не морбили ,ми не знам какво ще има ....
Ние още я нямаме тази ,предстои ,но моята щерка е с ларингит .... може да я попитам  педиатъра днес ще ходим,тя  ще ми каже за какво иде реч ...

Общи условия

Активация на акаунт