МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 371
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Не бих ваксинирала детето си с тази ваксина преди 13-я месец. А и трябва да се въведе белтък в менюто на детето, понеже във ваксината се съдържа!

Ето ви статията защо е този бум на ваксиниране в момента. Забележете, че от 13 заразени 9 са роми.

http://news.ibox.bg/news/id_1150587769

# 706
  • Пловдив
Аз не виждам  много смисъл от ваксината срещу болест, от която рано или късно се разболяваш..

# 707
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Каква е тази ваксина. Сега се замислих дали на моя са му я слагали. Спомням си, че слагахме Pentaxim и Sinflorix, другите не ги помня, но те и двете бяха комбинирани и не си спомням коя за какво беше.

Аз като чуя шарка и откачам - нищо не съм изкарала, баща ми пък е на 57 години и той нищо не е карал, предполагам, че не е задължително да се разболееш.

Аз по-скоро съм ЗА ваксинирането  Peace

След всяка ваксина на боцканото място слагах компрес с риванол и давах Панадол профилактично, знам, че много майки осъждат това профилактично даване - пригответе камъните  Laughing Борко нито Т ми е вдигал, нито е имал други усложнения.  Peace

# 708
Аз също имам Панадол и Нурофен в хладилника и ние сме давали профилактично след ваксина и ние не сме вдигали температура! Изобщо не сме фенове на така наречената хомеопатия, залагаме на сигурното, на трад. медицина! Ние имаме всички ваксини! Важното е, да не се поставят рано, а когато му дойде времето, на определена възраст.

Някоя от вас да е раждала нормално при д-р Драгнева и д-р Хубчев, 
мнения?

# 709
Здравейте момичета, искам да попитам някой ползвал ли е услугата в Дева Мария за домашни посещения от акушерка след изписването, ако може да даде повече инфо?
Интересува ме най-вече, колко трае посещението, какво включва, добри акушерки.

# 710
Някоя от вас да е раждала нормално при д-р Драгнева и д-р Хубчев, 
мнения?

И аз искам нормално при Хубчев, но той май само операции прави  Rolling Eyes

Ей затова е хубаво ако има някой от болницата да влезе да каже  Confused

Аз поне не съм чула за нормално раждане при Хубчев  Peace

Ще чакам да дадете повече инфо и за ваксината, че сега ме хвана шубе моя малкия има ли я, няма ли я  Confused

# 711
  • Бургас
И аз не знам някой да е раждал нормално при д-р Хубчев. Всъщност не знам дали изобщо се занимава с раждания той.

От д-р Драгнева аз съм доволна, раждах при нея нормално преди 7г. Но тогава ДМ още не беше построена  Simple Smile

# 712
Морбили, паротит рубеола ( МРП)  или така наречената "шаркова ваксина"  

Aко сте слагали всички ваксини по календар, значи я има. На 13 месеца се слага и доколкото помня на 12 г  Thinking

# 713
  • Бургас
мен ми е интересно за мнение и за другите лекари за нормално раждане...кажете кой при кой е бил ако сте нормално? Някакви отзиви?

# 714
  • By the sea
Точно така, детето трябва да е захранено с белтък преди да се сложи тази за морбили Peace

Бих препоръчала за нормално раждане моя лекар, но той вече не работи там Confused След толкова време още ми е трудно да го преглътна това, и 5 деца бих родила при него Cry

Д-р Хубчев не води раждания Peace

Минчева, Ангелов за нормално Peace За Драгнева съм чувала разностранни мнения Rolling Eyes

# 715

Благодаря за отговора за ваксината, в такъв случай би трябвало да я имаме  Peace

Бих препоръчала за нормално раждане моя лекар, но той вече не работи там Confused След толкова време още ми е трудно да го преглътна това, и 5 деца бих родила при него Cry

Д-р Хубчев не води раждания Peace

Кой е твоя лекар?

За Хубчев - аз  като го попитах останах  с впечатление, че прави секцио newsm78

# 716
Препоръчвам с две ръце д-р Минчев за естествено раждане. Моето раждане не беше от най-леките (за подробности в темата за смешните раждания), но завърши успешно с неговата и помощта на всички на смяна в предродилна и родилна зали.
Лично за мен без грам колебание това са Лекарите, това са Акушерките, това е Родилното отделение! Peace

# 717
Аз раждах нормално при д-р Минчев и го препоръчвам от сърце! За акушерка съм с двете ръце за Ченешева - страхотна е!
За това с морбилито, не е точно огнище има 13 случая в три града, не ми се струда епидимиологична обстановката още. Но и аз съм по-скоро за ваксините, но да са по календар, не по-рано.

# 718
  • където мечтите се сбъдват
Точно така, детето трябва да е захранено с белтък преди да се сложи тази за морбили Peace

Какъв белтък?Белтъка на кравето мляко или белтък от яйце?
За раждането-аз бях нормално при Ангелов и съм много доволна  Peace Страхотен лекар!

# 719
  • By the sea
Яйце Hug

ТДИ, Д-р Бояджиев Blush

Общи условия

Активация на акаунт