МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 371
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, ходя на ЖК при д-р Веселин Ангелов, не е от лекарите, които споменахте досега, но лично аз съм много доволна от него. Внимателен, спокоен и смятам добър специалист понеже отидох с доста тревоги а се оказаха неоснователни Simple Smile Някоя от вас раждала ли е при него или посещавала ЖК?

# 721
  • Бургас
И аз съм много доволна от него, не съм раждала при него, но от престоя ми в болницата съм с прекрасни впечатления от д-р Ангелов.  Peace

# 722
И на мен много ми харесва този лекар. Имала съм досег с него, обърна ми голямо внимание в Девата, когато ходих и съм с много приятни впечатления. 30мин. бях в кабинета, подробно ми обясняваше разни неща и си тръгнах много спокойна, а отидох като една нервна топка. Но ми казаха, че води ЖК само в Ямбол.

# 723
Относно ваксините - с нетърпение очаквам темата за ваксините в училището, че ми пуши главата.
За лекар - д-р Ангелов не го харесвам, защото при няколкото ни срещи по визитации НИКОГА не беше наясно какво е състоянието ми, все ми казваше "айде ще погледна и ще дойда да ти кажа", а папкатами е в ръцете му, случвало се е да ми разказва случай за починала родилка в Ямбол и някакъв лекарски съвет, докато аз висях в болницата с температура с неизяснен произход след раждането..
За д-р Минчев - старши и младши пак ще повторя - не съм раждала при никой от тях, но и от двамата съм видяла само прекрасно отношение и професионализъм.

# 724
  • Burgas, Bulgaria
да знаете ,че д-р Колев преглежда в ЛАЙФ ,работи и с касата ,ако е платено е 25лв.  прегледа, а 20лв. е ехограф на тазобедрените стави , чак се втрещих ,щот в Девата ми искаха 80лв...
д-р Колева също не работи там и е в Лайф , вторник и четвъртък ...

# 725
Всеки сам си избира и в никакъв случай не искам да влизам в спорове, но благодарение на ваксините има заболявания, които са изчезнали от лицето на Земята. С тази "мода" да не се ваксинират децата, не се знае какви последствия може да има след години ...

# 726
Никой не говори за неваксиниране, а за ваксиниране ПО-РАНО от определеното по календара!
Има разлика, нали?

# 727
  • Burgas, Bulgaria
аз питах напия педиатър ,каза НЕ , трябва да има навършени 13м, и тогава ....

# 728
  • Бургас
Примавера, я кажи че отдавна съм се загледала, тикерчетата ти защо са 2 и какво значи коригирана възраст на Вики?

# 729
Здравейте момичета, искам да попитам някой ползвал ли е услугата в Дева Мария за домашни посещения от акушерка след изписването, ако може да даде повече инфо?
Интересува ме най-вече, колко трае посещението, какво включва, добри акушерки.

Здравей, Айла, домашните посещения се правят от акушерка по твой избор. Посещението включва къпане на бебето, обработка на пъп, кожа, уши, съвети при кърмене и отговор на всички въпроси, които те интересуват свързани с отглеждането и адаптацията на новороденото.  Peace

# 730
Някоя от вас да е раждала нормално при д-р Драгнева и д-р Хубчев, 
мнения?

И аз искам нормално при Хубчев, но той май само операции прави  Rolling Eyes

Ей затова е хубаво ако има някой от болницата да влезе да каже  Confused

Аз поне не съм чула за нормално раждане при Хубчев  Peace

Ще чакам да дадете повече инфо и за ваксината, че сега ме хвана шубе моя малкия има ли я, няма ли я  Confused

TDI съжалявам, но д-р Хубчев не води нормално раждане. Единствено при секцио с избор на екип.

# 731
*Таничка*  Защото е недоносена, родена е в 32 г.с

# 732
  • Бургас
*Таничка*  Защото е недоносена, родена е в 32 г.с

сега разбирам Simple Smile Но в такъв случай вие кое си гледате, пак възрастта й от раждането нали?

# 733
Зависи. При ваксини, захранване и тн. винаги се гледа коригираната възраст. Не можеш да биеш ваксина на едно неродено бебе примерно.

# 734
  • Бургас
Зависи. При ваксини, захранване и тн. винаги се гледа коригираната възраст. Не можеш да биеш ваксина на едно неродено бебе примерно.

това не го знаех за ваксини, захранване и т.н. много мерси за информацията Simple Smile Знаех че се бият по-късно, но не съм мислила че се гледа спрямо възрастта по термин Simple Smile Има логика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт