Леко бременеене:)

За съжаление, доста съм си патила от бургаските лекари и пълно доверие нямам на никой аз, но се надявам просто, че все още има лекари, които обичат професията си и я вършат както трябва.

За съжаление, доста съм си патила от бургаските лекари и пълно доверие нямам на никой аз, но се надявам просто, че все още има лекари, които обичат професията си и я вършат както трябва.
Темата е сериозна и няма да влизам в разсъждения, мисля че за да се случват нещата според очакванията ни трябва да вярваме и да сме убедени в качествата на хората на които се доверяваме !

Човек си плаща за това което си е поръчал,аз като си купувам луканка и кашкавал не мисля че са длъжни да ми подарят кока кола
, сори за грубото сравнение ама си е така! В крайна сметка всеки избира и взема решения според възможностите и желанията си
Редно е и да си плаща за това, без да смята че са му длъжни. За 1400 лв сигурно са доста неща секцио,избор на лекари ,упойки и т.н!
Айде лека вечер на всички ,изнасям се при кулинарите да крадна някоя идейка за вечеря

, това няма да ни направи добри майки

, това няма да ни направи добри майки 
За мен "качество на услугата" изключва дрехи 15-та употреба, толкова. Точка. Имам право на мнение и това е моето, не съвпада с твоето, ок, подмини поста ми и давай нататък
С каквото и да са обработвани, не ми е приятно да бъда облечена в нещо, в което са текли кръв и други телесни течности на друг човек, ок?! Това си е мое мнение и теб не те касае. Не ми е приятно и новороденото ми дете да е облечено в неща, вече ползвани от други, пък ако ще и на 300градуса да са обработвани. Въпросът е принципен.
, мерси
Иначе по-напред казах, но и отново ще спомена - много съм доволна от д-р Милушев за анестезията
горещо го препоръчвам. Напомня ми на Дим Дуков /лека му пръст/, един такъв аристократичен с тънко чувство за хумор, уникален просто. Много хора споменаха, че са доволни от д-р Янев, така че май който и да избереш все ще си доволна
Препоръчани теми