МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 438
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Горгона, да, разбрах, мерси   bouquet

# 76
Morska_Zvezda, благодаря за отговора  bouquet

Че се обработват дрешките разбрах, не разбрах само за всяко бебче нови ли са или са вече използвани, но добре обработени след това?

Мон ,желая ти лека бременност и раждане, да си уверена и спокойна, да изживееш пълноценно и незабравимо най-красивото чудо на света- появата на нов живот Hug
Да бъдеш майка, която да даде най-важното на детето си-да го направи достоен и добър човек!!!
Дрешките са ти последния дерт , ще ти подаря ако е толкова важно, не го мисли Wink Hug

# 77

.На фона на сумите тогава обаче - това беше най-малко, което можеше да получим  Wink

Koлко плащахте преди? А секциото колко излизаше?
На мен калкулаторът в момента ми показва 1410лв   Mr. Green Затова казвам, че не мисля, че е проблем в тази цена да влизат и няколко нови дрешки Mr. Green Примерно. Но не е толкова важно, ще го преживея и това.
Дано поне другото да е наред и на ниво  Mr. Green Praynig

И относно изборът на лекар - отделно се избира АГ и отделно анестезиолог, така ли? Ако избера само АГ, предполагам ме поема анестезиологът, който се падне на смяна?
Сори за тъпите въпроси, но както стана ясно, ако не питам изрично за всичко сама, рискувам да не знам важни неща в последния момент, та затова да се осведомя предварително.

Мон... аз бях нормално с избор на лекар и акушерка. Избрах тези, които ми вдъхваха най-много доверие. Ти ако си секцио, според мен няма смисъл да си с избор на екип, както каза Горгона може да уговорите датата със смените на твоя лекар, така че да съвпаднат. За анестезиолог не съм плащала, тъй като имам доверие на всички там. При мен на смяна се падна д-р Янев и останах доволна  Hug Леко бременеене:)  

# 78
  • Бургас

Мон ,...
Дрешките са ти последния дерт , ще ти подаря ако е толкова важно, не го мисли Wink Hug

Да, благодаря за красивите думи, за съжаление, за да не останат само думи, това зависи до голяма степен от лекарите и персонала на болниците, а те не винаги си вършат работата както трябва /нямам предвид само вашата болница, а всички/... дано, разбира се, занапред има все по-малко гафове и много щастливи майки и деца.

Що се касае до дрешките, пак благодаря, сама ще си купя Wink  Laughing И не, не е толкова важно, както вече писах, това да е проблемът, просто някак е грозно, жената да плати 1400лв примерно, а детето ѝ да е със стари дрешки, затова питах.

Slaven@_90 , благодаря за отговора  bouquet За съжаление, доста съм си патила от бургаските лекари и пълно доверие нямам на никой аз, но се надявам просто, че все още има лекари, които обичат професията си и я вършат както трябва.

# 79

Мон ,...

Да, благодаря за красивите думи, за съжаление, за да не останат само думи, това зависи до голяма степен от лекарите и персонала на болниците, а те не винаги си вършат работата както трябва /нямам предвид само вашата болница, а всички/... дано, разбира се, занапред има все по-малко гафове и много щастливи майки и деца.

Що се касае до дрешките, пак благодаря, сама ще си купя Wink  Laughing И не, не е толкова важно, както вече писах, това да е проблемът, просто някак е грозно, жената да плати 1400лв примерно, а детето ѝ да е със стари дрешки, затова питах.

Slaven@_90 , благодаря за отговора  bouquet За съжаление, доста съм си патила от бургаските лекари и пълно доверие нямам на никой аз, но се надявам просто, че все още има лекари, които обичат професията си и я вършат както трябва.

Силно се надявам искреното ми пожелание да не ти е прозвучало само като красиви думи, а още по силно се надявам в здравните заведения  да няма недоволни пациенти.
Мисля,че има огромни промени във времето и то към добро, дай боже  във всички сфери да е така . Знам ,че при лоши спомени няма как да няма съмнения човек,но пък никога не е късно да бъде приятно изненадан  Simple SmileТемата е сериозна и няма да влизам в разсъждения, мисля че за да се случват нещата според очакванията ни трябва да вярваме и да сме убедени в качествата на хората на които се доверяваме !  Peace   

# 80

Напомням на всички момичета, които си следят бременността при някой лекар в МЦ "Светa София" или МБАЛ "Дева Мария", че имат право на еднократна 50% отстъпка...просто уведомете наблюдаващия гинеколог, че желаете да направите ФМ и той ще ви даде талон за отстъпката.

А лекарите знаят ли го това и защо не ни го казват?!
Аз правих първия БХС и ФМ в МБАЛ "Дева Мария" - платих около 94лв /може и 92 да бяха, няма значение, при всички случаи струваше над 90лв/, следя си бременността при ваш лекар, никой не ми е споменал за такава отстъпка, нито по време на прегледа, нито после на регистратура като плащах.
Аз длъжна ли съм да знам всичко предварително от интернет и откъде ли не? Не е ли логично да бъда уведомена своевременно за това?! Peace

Така или иначе, другата ФМ няма да я правя при вас, така че от тази отстъпка няма да се възползвам, но просто излиза, че ако жената не знае предварително, на място никой нищо не ѝ казва  Mr. Green

Мон, това за което говоря не се отнася за биохимичния скрининг, а само за фетална морфология. Кой лекар проследява твоята бременност? От тази отстъпка могат да се възползват пациентките на: д-р М.Минчев, д-р Бояджиев, д-р Драгнева и д-р Люцканов. Тази услуга е от няколко месеца и лекарите са уведомени, разбира се, като до момента има доста момичета, които са се възползвали от нея.
Относно дрешките – искам да те уверя, че те се подменят през няколко месеца с нови такива. Не знам дали по света има някъде болница, която изхвърля дрехите след всяка смяна. Същото се  отнася и за нощниците, и за спалното бельо. Това са дрешки, които се използват в стационара и децата не се изписват с тях. Тук пациента има право на избор – или си закупува (в каклкулатора има цена и снимка) от болницата или носи свои дрешки.

# 81
Разбира се, че не са нови /но са в перфектно състояние/. Не може да очакваме от болницата да осигурява на бебе от три до пет, а може би и повече комплекта нови дрешки, които вероятно след изписването трябва да отидат в коша  Wink

Защо да не може при положение, че човек си плаща и то не малко? Като знам колко пари ще трябва да платя, 3-7 комплекта дрешки са нищожна сума и не виждам защо да не е възможно да се осигурят нови  Simple Smile

Не е проблем де, просто исках да знам как стоят нещата.

Ей това с дрешките много ме развесели Joy Човек си плаща за това което си е поръчал,аз като си купувам луканка и кашкавал не мисля че са длъжни да ми подарят кока кола newsm78, сори за грубото сравнение ама си е така! В крайна сметка всеки  избира и взема решения според възможностите и желанията  си  Naughty  Редно е и да си  плаща за това, без да смята че са му длъжни. За 1400 лв сигурно са доста неща секцио,избор на лекари ,упойки и т.н!
Не искам да те обиждам  Мон,ама ми прозвуча малко високомерно и дребнаво PeaceАйде лека вечер на всички ,изнасям се при кулинарите да крадна някоя идейка за вечеря Twisted Evil

# 82
  • Бургас
dunameduna , много полезна информация, мерси!  Включила си се точно по темата и си отговорила на всичките ми въпроси! Сърдечни благодарности  Joy bouquet

Иначе сериозно - да, смятам, че когато си плащам, са ми длъжни - с качествена услуга и добро отношение!
На останалите - сори за спама, ще се въздържам занапред   Whistling

# 83
Също правя проучване от кой анестезиолог сте доволни и защо?
Д-р Игнатов!!! Аз съм очарована от него и като човек и като професионалист! Препоръчвам ти да отидеш на лекция водена от него в училището за родители на ДМ!

# 84
  • Бургас
Аз също за доктор Игнатов!
Беше ми анестезиолог преди 2 месеца,когато ме оперираха.Обхвана ме някаква паника,той веднага реагира.Толкова човечни лекари рядко вече се срещат.Така и не успях да му благодаря. Embarassed

# 85
  • Бургас
запис Peace

# 86

Иначе сериозно - да, смятам, че когато си плащам, са ми длъжни - с качествена услуга и добро отношение!
На останалите - сори за спама, ще се въздържам занапред   Whistling
Абсолютно си права-качество и добро отношение, а не подаръци  newsm78 , това няма да ни направи добри майки Simple Smile

# 87
  • Бургас
И аз съм чувала добри отзиви за д-р Игнатов /лично не го познавам/, благодаря на споделилите опит  Hug

Абсолютно си права-качество и добро отношение, а не подаръци  newsm78 , това няма да ни направи добри майки Simple Smile

dunameduna,

Скрит текст:
Искаш ли да спреш да се занимаваш с мен Grinning За мен "качество на услугата" изключва дрехи 15-та употреба, толкова. Точка. Имам право на мнение и това е моето, не съвпада с твоето, ок, подмини поста ми и давай нататък Wink С каквото и да са обработвани, не ми е приятно да бъда облечена в нещо, в което са текли кръв и други телесни течности на друг човек, ок?! Това си е мое мнение и теб не те касае. Не ми е приятно и новороденото ми дете да е облечено в неща, вече ползвани от други, пък ако ще и на 300градуса да са обработвани. Въпросът е принципен.
Никой не ти говори за подаръци. Сега стана ли ти ясно?
Но както вече казах, на фона на всичко останало, това ми е най-малкият проблем и ще го преглътна. Ако е възможно, ще си ползвам мои нощници и дрешки, ако ли не, здраве да е, ще носим техните Mr. Green
Така че, ако обичаш, спри да се занимаваш с мен и темата за дрехите и подаръците, която така дълбоко те засегна  Joy, мерси   bouquet

# 88
# 89
Мон, а кой лекар избра да те оперира  Simple Smile Иначе по-напред казах, но и отново ще спомена - много съм доволна от д-р Милушев за анестезията  Peace горещо го препоръчвам. Напомня ми на Дим Дуков /лека му пръст/, един такъв аристократичен с тънко чувство за хумор, уникален просто. Много хора споменаха, че са доволни от д-р Янев, така че май който и да избереш все ще си доволна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт