МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 552
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Замислих се за нещата, които ще ми трябват за болницата и имам въпрос - чехлите и те ли като нощниците са вече ползвани от други хора? Не искам болницата да ми подарява чехли, питам просто, за да знам дали да си нося мои или не.
Интересува ме същото за помпата за кърма.
Лигнин трябва ли да си нося, в други болници искат, затова питам. На мен така или иначе не ми е удобен и предпочитам превръзки, питам да знам дали да се товаря и с него.

# 211
  • Пловдив
Вземи си чехли за баня, лигнин и превръзки там дават, но ако си свикнала на определена марка-носи си.За помпа не мога да кажа, не съм кърмила.

# 212
Замислих се за нещата, които ще ми трябват за болницата и имам въпрос - чехлите и те ли като нощниците са вече ползвани от други хора? Не искам болницата да ми подарява чехли, питам просто, за да знам дали да си нося мои или не.
Интересува ме същото за помпата за кърма.
Лигнин трябва ли да си нося, в други болници искат, затова питам. На мен така или иначе не ми е удобен и предпочитам превръзки, питам да знам дали да се товаря и с него.
Чехлите стават за носене само в стаята, защото са от плат, затова си носи чехли за баня, както и хавлии. Помпите са използвани и стерилизирани, но на мен лично не ми свърши работа помпата, вакуума не работеше и си я върнах. Лигнин дават и поне първия ден трябва да си с него, след това може и превръзки да ползваш, на мен не са ми давали, аз си носех.

# 213
  • Бургас
Ok, благодаря!

# 214
Ето какво ме подразни в болницата, като казахте попма за кърма.
Помпата, която дават е тип клаксон  Laughing , не само, че е пълен боклук и не става за цедене, ами и счупена ( поне мойта беше такава). Донесоха ми мойта ( Авент), и понеже имах проблем със сглобяването, ги попитах дали имат такава, за да ми покажаг как става, отговориха ми  " естествено, че имаме такива помпи".
Е, добре, аджеба, като имате такива, защо не давате на майчета да се цедят, а ги мъчите с тези помпенца.

Вместо една торба брошури на Авент, давйте ги тези помпи, толкова болки и сълзи може  да спестите!

# 215
Ето какво ме подразни в болницата, като казахте попма за кърма.
Помпата, която дават е тип клаксон  Laughing , не само, че е пълен боклук и не става за цедене, ами и счупена ( поне мойта беше такава). Донесоха ми мойта ( Авент), и понеже имах проблем със сглобяването, ги попитах дали имат такава, за да ми покажаг как става, отговориха ми  " естествено, че имаме такива помпи".
Е, добре, аджеба, като имате такива, защо не давате на майчета да се цедят, а ги мъчите с тези помпенца.

Вместо една торба брошури на Авент, давйте ги тези помпи, толкова болки и сълзи може  да спестите!

Болницата работи с шишета и помпи на Авент. За съжаление те често...как да се изразя...се губят. Възможно е когато си родила да е нямало достатъчно като бройки от тези на Авент, затова сме ти дали от другите, които държим в резерва.

# 216
  • Бургас
Ани, кога ще споделиш хубавата новина която чакаме с момичетата Simple Smile

# 217
А сега към добрата новина ...
Всички бременни, които водят своята бременност при д-р М.Минчев, д-р Д. Бояджиев и д-р Люцканов в МЦ Св. София, д-р Драгнева в МЦ Дева Мария и АГ кабинет д-р Веселин Ангелов в гр.Ямбол,  ще използват преференции. В МЦ "Св. София" и МЦ "Дева Мария" ще могат да правят безплатно запис на тонове след влизане в 34г.с.
Освен това са освободени от таксата  за престой при подобрени битови условия за нормално раждане в размер на 200лв. , както и от таксата за подобрени битови условия при раждане чрез секцио 750лв. При раждане със секцио се заплаща единствено избор на лекар - 250лв.
И понеже го обясних много сложно...с две думи: нормалното раждане става 0лв, а секциото - 250лв.
Жените, които към днешна дата вече са регистрирани при тези лекари, ще могат да се възползват от направените промени. За тези които им предстои избор на лекар за ЖК, трябва да са регистрирани не по-късно от 20 г.с.
Постъпването за раждане става с направление за хоспитализация издадено от наблюдаващия гинеколог.  
  bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

# 218
Брей,чак невероятно ми се струва!Браво и сърдечно благодаря на целия екип!  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • Бургас
евала страшни сте!!!   bouquet

# 220
  • Бургас

И понеже го обясних много сложно...с две думи: нормалното раждане става 0лв, а секциото - 250лв.
Жените, които към днешна дата вече са регистрирани при тези лекари, ще могат да се възползват от направените промени.

Много благодаря! Simple Smile
И да питам с думи прости, за да съм сигурна, че съм разбрала правилно - при положение, че съм записана още от началото на бременността при ваш лекар, това значи, че: след 34г.с. мога да ходя в "Св. София" за запис на тонове /сложно ми е пътуването до Ветрен често/, така ли? Кой лекар да търся там за тоновете? Колко често мога да ходя? На регистратурата ли да попитам за час?
И другото - при положение, че държа определен лекар да ми прави секциото, значи то ще струва 500лв, така ли... или 250лв, които са само за избора на лекар? Плюс ако реша да доплатя за други неща, които не са задължителни, това е ясно.

Лекарят ми не ме е уведомил за тези новости, затова питам ясно и подробно, да не стават впоследствие недоразумения.
Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:50 от Мон...

# 221
Това е много хубава новина. Мон, аз разбрах, че секциото е 250лв., защото си избираш екип.

# 222
  • Бургас
Това е много хубава новина. Мон, аз разбрах, че секциото е 250лв., защото си избираш екип.

Да, току що се редактирах, може би аз първоначално съм разбрала погрешно, нека anipalaz ме поправи, когато има възможност.

А калкулаторът за раждане на сайта, ще бъде ли поправен при това положение, защото там съвсем други суми ми излизаха снощи или няма как да се поправи само за момичетата, следящи се при ваш лекар?

# 223

Жените, които към днешна дата вече са регистрирани при тези лекари, ще могат да се възползват от направените промени.

Много благодаря! Simple Smile
И да питам с думи прости, за да съм сигурна, че съм разбрала правилно - при положение, че съм записана още от началото на бременността при ваш лекар, това значи, че: след 34г.с. мога да ходя в "Св. София" за запис на тонове /сложно ми е пътуването до Ветрен често/, така ли? Кой лекар да търся там за тоновете? Колко често мога да ходя? На регистратурата ли да попитам за час?
И другото - при положение, че държа определен лекар да ми прави секциото, значи то ще струва 500лв, така ли... или 250лв, които са само за избора на лекар? Плюс ако реша да доплатя за други неща, които не са задължителни, това е ясно.

Лекарят ми не ме е уведомил за тези новости, затова питам ясно и подробно, да не стават впоследствие недоразумения.
Благодаря предварително   bouquet
За тоновете може да ходиш където ти е по-удобно, без значение на кое от местата гинеколога ти води бременността - Св. София или Дева Мария. А секциото е 250лв с избор на екип Peace
За тоновете е нужно само да се обадиш предварително, че ще отидеш и това е  love001

# 224

Да, току що се редактирах, може би аз първоначално съм разбрала погрешно, нека anipalaz ме поправи, когато има възможност.

А калкулаторът за раждане на сайта, ще бъде ли поправен при това положение, защото там съвсем други суми ми излизаха снощи или няма как да се поправи само за момичетата, следящи се при ваш лекар?

Точно в момента поправям калкулатора. Той ще си остане с тези суми, но т условията ще излизат долу в допълнително поле

Общи условия

Активация на акаунт