МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 559
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Wild*Orchid защо тук да не е мястото? Темата е за болницата, не за родилното отделение само, нали? Имам проблем, ходих на лекар там, но искам да знам когато лекарят не е много сигурен какво да правя и дали се процедира така - т.е. дали се режи това образование и се праща за изследване или има и друг начин. Притеснявам се, че ако се отрежи може да стане голяма беля и аз не знам каква, но се притеснявам а нямам възможност да ходя на частно за второ или трето мнение, както знаете едно направление е за един гинеколог и ако може някой от болницата да ми отговори, ще съм му благодарна. Peace
Цитат от първа страничка на темата от създателите и:"Приканвам в тази тема да няма СПАМ, тоест да се пише само за ражданията или да се отговаря на конкретни въпроси на бъдещите майки, за да е полезна за същите."
Именно за това темата няма да е особено полезна за теб и е по-добре да потърсиш мнение в тема,където би получила повече съдействие! Peace
ЕДИТ:Написаното беше с цел да ти помогна,както виждаш веднага съм влязла и съм потърсила информация и съм ти пратила линк.Нямам намерение да влизам в диалози или спорове,умишлено се върнах в началото на темата,за да проверя какво пише там и дали има ясни правила,защото видях,че не са ти дали отговор на въпроса.Този цитат не съм го писала аз,а съм го копирала и дори не го бях чела,но реших,че щом е написано от модератора е така.Понеже си писала,че искаш някой от болницата да ти отговори,а по мои наблюдения тук това няма да се случи за твоя конкретен проблем,като мнение изразих това,че е по-вероятно да намериш помощ в друга тема!

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 14:12 от Wild*Orchid

# 331
Не разбирам защо сравняваш въпросът ми със СПАМ, а и откъде може да знаеш че не съм бъдеща майка? Не разбирам ако темата е само за бременни и бъдещи майки защо не е носи име примерно "Бременни и раждащи в МБАЛ Дева Мария". В болницата има и други отделения нали така? Другото което не разбирам е защо нямате забележки, когато някой задава въпроси за кардиологични проблеми или за лазарни аблации, а на моя въпрос реагирате по този начин. Да, питала съм и в други теми, но реших че е редно щом съм ходила при гинеколог от вашите лекари, от който между другото съм изключително доволна, да попитам и тук, но вече съжалявам за това.

# 332
  • Burgas, Bulgaria
Лидия ,не се засягай ,да си пише който каквото иска ,това не е тема за бременни само  Hug

# 333
  • Пловдив
Исках да попитам дали мога да избера ЛЛ от вашата болница? Разбрах, че предварително трябва да имам уговорка с някой педиатър, за да поеме детето веднага след раждането...  newsm78

Вече са ти писали, но да допълня и аз.Лекарите от Девата правят домашни посещения по съотвения ценоразпис, но доболничната помощ във Ветрен не е по ЗК, само хоспитализацията по клинична пътека.Ще ти трябва ЛЛ по касата за детенцето.

Лидия80
, според мен е добре да чуеш второ мнение.Не знам кой е лекарят ти, но иди и при друг, най-малкото за твое успокоение.И да не пука от репликите тук, темата е за Девата като болница, на който не му е известно да погледне пак заглавието  Wink

# 334
  • Бургас
Въпрос към мамите с планово секцио: каква е практиката, само лекар ли се избира или и анестезиолог, който е не по-малко важен?
anipalaz, плащането за избор на екип предполагам включва само лекаря или греша? Има ли начин аз да избера и анестезиолог и каква е практиката ако примерно тръгне раждане по-рано от предвиденото, ако трябва да се направи спешно секцио и ако е посреднощ примерно? Лекарят предполагам, че ще откликне, но ако искам в такава ситуация да извикам определен анестезиолог как се процедира?

# 335
Ако желаеш можеш да избереш само лекар за секциото или освен него и анестезиолог. Всяко нещо се заплаща допълнително, и анестезиолога се доплаща 250лв./можеш да погледнеш калкулатора за раждане/. Аз също раждах планово секцио, но беше определена дата и беба не се появи по-рано. Не съм избирала анестезиолог, просто който се падна на смяна. Чувала съм, че ако се появи по-рано отиваш бързо в Девата  и там ако е възможно могат за няколко часа да отложат процеса като през това време викат лекаря, ако не е на работа.

# 336
  • До морето :)
Чуло ли се е тези доктори с прекратените договори къде ще работят?  Rolling Eyes

# 337
Ми при последна информация, която получих от приятел-лекар (човека е хирург, няма нищо общо с раждането). Двама отиват в Черноморска, другия в Маджуров. ПОнеже ми бяха казали за Мбал, но не било вярно. Абе ще се чуе   bouquet

# 338
  • Бургас
аз до колкото разбрах единия в Мбал, другия в Черноморска....

# 339
Аз разбрах от козметичката ми, че д-р Гамишев отива в Германия Simple Smile
Другите 2ма в Черноморска..
Кой знае.. Simple Smile Ще се чуе Simple Smile

# 340
  • Бургас
хахахах...малко сме и ние на принципа ЕЖК Simple Smile Дано да има яснота скоро от доверен източник Simple Smile

# 341
  • Пловдив
Поне от една година и нещо е версията, че Д-р Гамишев заминава за Германия, може пък все пак да стигне до там Wink

# 342
  • Бургас
Поне от една година и нещо е версията, че Д-р Гамишев заминава за Германия, може пък все пак да стигне до там Wink

мойта дружка дето е при него говореше нещо че от 2 години се канел да ходи ма не било ясно...може пък да се е наканил Simple Smile

# 343
Айде малко приказки под шипковия храст и за д-р Люцканов  smile3530, казал е на негова пациентка, че ЖК води в Маджуров от 03.04, а иначе ще работи в МБАЛ..

# 344
  • Burgas, Bulgaria
ох милите ,лапаницата там ,никъде я няма .....като помня ,2007-ма ,500лв. за секцио .....
В този нашия град се се побъркали тези лекари ,то не са цени ,то не е чудо , не говоря за Дева Мария ,говоря за свободният им прием ...... баси прегледите 50лв. ......като на доцент у София ....

Общи условия

Активация на акаунт