МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 482
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Burgas, Bulgaria
Много готин д-р Минчев ,много ,да го похваля искам и да му благодаря , водих майка ми днес при него, предният път Люцканов и каза ,че е много дебела и не може да я прегледа , идеше ми да го наплюя идиота ......
д-р Минчев се зае и дори ще я оперира .....

# 436
Аз също, когато бях бременна, не съм си мислила, че в Девата или в МБАЛ-а нещата са прекрасни, имах си своите притеснения, но все пак трябваше да направя избор между двете болници. Лекарите в Девата и по-конкретно д-р Минчев ме грабна от първия път, страхотен човек, и сега като се връщам назад в спомени - при мен всичко бе повече от прекрасно, нито за ден не разбрах че съм в болница, просто обстановката и персонала, а и малкото ми чудо, спомогнаха да се чувствам спокойна и щастлива.

# 437
  • Бургас
аз и преди съм коментирала д-р Минчев, наистина страхотен и лъчезарен човек Simple Smile

# 438
Persona grata, съжалявам за това което си преживяла. Важното е че всичко е наред и се радваш на здрав бебок. А иначе по казуса и аз съм на мнението на повечето момичета тук - всичко трябва да се казва навреме, защото написано сега изглежда друго яче.
Всяка от нас почва да се чуди как става така, че всеки път когато някой лекар се маха, изкача някоя с нещо преживяно преди година, две... и решава да го сподели. Поне за мен изглежда като целенасочено действие с което да подбие авторитета на оставащия персонал. Гамишев се маха и хоп - изведнъж след 1г. негова майка решава да сподели колко е доволна от него, но видите ли останалите за нищо не стават.
На мнение съм, че ако се се случило нещо лошо трябва да се каже - аз ако съм не само тук, ами и на всички инстанции ще пиша, даже и във фейсбука на болницата където ще застана с името и лицето си,...но навреме ще пиша, иначе не виждам много смисъл.  Горгона много добре го е казала в последния си коментар. Peace

# 439
  • Burgas, Bulgaria
все гледам да избягвам да се товаря , обаче само ще ви кажа , че отстрани е много лесно да се дават акъли .... ако не дай Боже попаднете в ситуация като Персоната или мен ,дано сте в състояние да отреагирате така ,както сега пишете тук ..., на майка ми скоро и предстои операция и уверявам Ви ,ако с нея се случи и частица от това ,което при мен , хахахаааа ще е забавно ....тя обаче има късмета да е при д-р Минчев ,който не е д-р Гамишев .....................

# 440
  • Пловдив
Тикве, хората са различни.Някои реагират веднага, други след година, а трети-никога.Не става въпрос за " погледнато отстрани", а за характер просто.

# 441
  • Бургас
Тикве, хората са различни.Някои реагират веднага, други след година, а трети-никога.Не става въпрос за " погледнато отстрани", а за характер просто.

newsm10 Както е казал поетът "разни хора, разни идеали". Принципно наистина си зависи до характера на човека...  вярно че не всеки е способен да реагира веднага, но след 3 дни даже след 7 дни е възможно. Недай си Боже де...
Съгласна съм и с коментара на маргаритта83, че понякога изгледжа подозрително отстрани казаното тук, без значение кой го е казал, все пак тук всички сме малко или много анонимни. Но дано не се случват лоши неща с никоя от нас и с бебчетата ни. Да сме живи и здрави, това е най-важното  Hug

# 442
  • Burgas, Bulgaria
изобщо няма да коментирам повече нищо ,  от уважение към хората ,които са ми помогнали и продължават да помагат, а и не искам да се товаря, имам деца за гледане .....само отново ще кажа ,че поставен в ситуация ,човек не знае как ще реагира, за добро или лошо ....
след два дни ще е операцията на майка ми и съм супер спокойна ,само акъла не ми го побира с тези двамата как ще я чакаме да излезе от операционната ....

# 443
....само отново ще кажа ,че поставен в ситуация ,човек не знае как ще реагира, за добро или лошо ....
Напълно подкрепям поста ти! newsm10Успех на предстоящата операция на майка ти и на теб!

# 444
Mадам тиква, успех и дано всичко мине добре  Hug

# 445
  • Бургас
Успех и от мен  Hug

# 446
  • Бургас
имам въпрос към хората от персонала на болницата...ако аз не съм си платила за свободно посещение, а другите 2 момичета са си платили за такова.....това означава ли че може по всяко едно време някой от техните посетители да си влиза в стаята и да кисне там? Има ли опция да се настаняват в една стая само момичета които не желаят свободни посещения....?

# 447
  • Burgas, Bulgaria
кога са  часовете за свиждане ,че съм забравила ?

# 448
  • Бургас
имам въпрос към хората от персонала на болницата...ако аз не съм си платила за свободно посещение, а другите 2 момичета са си платили за такова.....това означава ли че може по всяко едно време някой от техните посетители да си влиза в стаята и да кисне там? Има ли опция да се настаняват в една стая само момичета които не желаят свободни посещения....?

Мен също ме интересува това. Никак не е приятно някакви непознати хора да се мотаят около теб непрекъснато. Да не говорим за вирусите и т.н., които пренасят.
Наистина е добре да се обмисли въпроса и хората да се групират така по стаите, че всички да са добре, а не някой, ще не ще, да търпи и чуждите посетители нон-стоп.

# 449
  • Бургас
да именно това имам предвид и аз Мон, я представи си аз си се разхождам на воля по цици и се мъча да засуче в началото и постоянно да ми влизат някви чужди външни хора пренасяйки какви ли не вируси....че аз моите не искам да ги виждам в първите дни и да ми се влачат там (само мъжа ми разбира се), та камо ли чужди хора....

Общи условия

Активация на акаунт