МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
аз моите не искам да ги виждам в първите дни и да ми се влачат там (само мъжа ми разбира се), та камо ли чужди хора....

Точно.

Това ми напомня лошия ми опит в това отношение в МБАЛ преди 7 г, тогава нямаше платени посещения май, просто имаше връзкари, които може да влизат и простосмъртни, които не могат.
Та седя аз, оголила гръд, мъчим се с бебо да яде и ми влизат 5 човека на посещение при другото момиче. Аз се чувствам неудобно, те ме гледат като извънземно, кашлят и кихат точно до мен и бебето ... на единият му беше горещо и без да пита дори, отиде и отвори прозореца, нищо че аз, с бебето на ръце, бях гола точно до отворения прозорец и влизащият отвън студ ... е такива работи...  много е кофти. Жалко, че тази практика не се променя...

# 451
Това наистина е много неприятно. Някой беше писал, че и циганите отварят врати, блъскат, викат.....  Whistling

# 452
  • Бургас
оф Мон това е много смотано....за съжаление повечето хора не са гледали филма "Усещането" Sad

Мириана, а в Девата дали отделят поне циганките в отделни стаи от другите момичета...че ако ми се извърви цялата циганска махала там ще ги изпотрепя....

# 453
Оххх извинявайте момичета, още спа и очите ми не са широко отворени, помислих, че пиша в темата за Мбал пфууу.......блонди-плонди съм пълно  bouquet
Но наистина това с посещенията  е неприятно и не само заради кърменето, но и за спането.Като се сетя колко ми се спеше, само остава да ми се отваря вратата и да ми досаждат на главата  #2gunfire

# 454
  • Бургас
Скрит текст:
Да, наистина се блъскаха врати в МБАЛ, но не само от циганите /те бяха в отделни стаи/, а и от персонала. Имам чувството, че направо нарочно го правиха... ако случайно си заспал, да се стреснеш и да седнеш в леглото. Много трудно беше сякаш да затворят вратата по-човешки

И за да не е само спам поста ми, да питам след раждане в ДМ, бащата /без да съм плащала да идва по всяко време/ и синът ми по кое време могат да дойдат да видят мен и бебето? Кога са редовните свиждания за това?

# 455
  • Burgas, Bulgaria
Веднага щом свалят бебка на 4-тия етаж , демек малко след като се роди ....моите милите нали им се изчака чакането видяха мен в 23и 40 часа , а бебка не знам кога ,доста по-рано , тя е родена 17и30 ,тогава някъде ....

# 456
  • Бургас
до колкото знам свижданията са от 13-14часа и следобяд от 17,30-18,30ч

# 457
  • Бургас
ок, благодаря   bouquet

# 458
Аз бях в една стая с момиче от ромски произход.Да ви кажа нямах абсолютно никакви проблеми.Идваха винаги и само по 2 души на  свиждане при нея,по обед едните родители,след обед другите.Като влизаха в стаята поздравяваха,не викаха,а си шептяха,за да не ме притесняват.Винаги питаха дали могат да включат/изключат/увеличат/намалят климатика.На излизане пожелаваха приятен ден и така.Бях само 1 ден с това момиче,след което я изписаха.
За виждането на бебчо.След операция веднага се обаждат на бащата,т.е. на тези,които те чакат,за да им се покаже бебето.След като ме свалиха в стаята,викнаха ММ и той седя при мен около 10 минути,след това го помолиха да напусне,тъй като не сме платили карта за свободен достъп,а не беше време за свиждания.

# 459
Аз нямам нищо против възпитаните хора,работещи, учещи независимо от произхода им. Имам против към онези с катуните и мръсотията..

# 460
  • Бургас
Аз нямам нищо против възпитаните хора,работещи, учещи независимо от произхода им. Имам против към онези с катуните и мръсотията..
+1

няма проблем да я посещава който си иска в часовете за свиждане....въпроса е по другото време ако са си платили неограничен достъп да не ми се извървяват нон стоп по 2ма по 2ма разни хора...

# 461
На етажа разбрах за едно момиче само,което беше платило свободен достъп,но тя беше настанена в самостоятелна стая,май Вип и имаше и придружител при нея в стаята.
Не знам обаче как стой въпросът,ако не е настанена в самостоятелна стая  newsm78

# 462
  • Бургас
Този въпрос и аз го бях задала преди време.
Беше ми отговорено, че свободните посещения са до 21:00, а не денонощно, както аз си мислих.
И има възможност да те сложат с момиче, платило си за такива посещения, дори да не желаеш.

# 463
  • Бургас
Имам още един въпрос към представителите на болницата: след секцио слагат ли се от болницата постоперативни, водоустойчиви и дишащи лепенки или не? Практика ли е изобщо да се ползват такива, за да може човек спокойно да се измие и изкъпе след като вече може да става и да се движи? Ако в болницата няма, мога ли аз предварително да си купя и донеса или не се разрешава?

# 464
  • Бургас
Мон,не съм то ДМ,не съм раждала и със секцио,но ме оперираха ноември от херния в Девата.Аз имам проблем с лепенките,знам го от операция преди 4 години и се подготвих цялата да стана в рани,но лепенките,които ми сложиха не ми направих проблем.Можех да се къпя,нямаше обриви и сърбежи.

Гледам не останало вече! Laughing
Всичко хубаво и леко раждане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт