МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 451
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас

Гледам не останало вече! Laughing
Всичко хубаво и леко раждане! Hug

Благодаря ти  Hug
Мерси и за информацията  Simple Smile

# 466
  • Бургас
Този въпрос и аз го бях задала преди време.
Беше ми отговорено, че свободните посещения са до 21:00, а не денонощно, както аз си мислих.
И има възможност да те сложат с момиче, платило си за такива посещения, дори да не желаеш.

Ох то до 21ч да не е малко....да ми се нижат там по цял ден някакви чужди хора....а няма ли вариант да ги слагат тези които не искат посещения заедно, за да не им пречат...проблема не ми е в цената на тези свободни посещения, а в това че не искам външни хора да влизат при мен и бебето ми на които не им е мястото там.

# 467
  • Бургас
проблема не ми е в цената на тези свободни посещения, а в това че не искам външни хора да влизат при мен и бебето ми на които не им е мястото там.

Да, точно за това става дума.
... каквото и да се говори, не винаги удобството на пациента е преди всичко.
Да се надяваме на доза късмет, че няма да се наложи да търпим влачещи се хора цял ден в стаята. А ако се измисли нещо наистина да се групират искащите свободни посещения и тези, които не искат, би било чудесно.

# 468
  • Бургас
Мон, ти до колкото съм разбрала си секцио...значи ще сте 2 в стая и шанса ти е 50% дали другата девойка е платила или не...

Аз ако удържа за нормално до края ще сме 3 в стая и шанса ми е 30% да не са платили....ами ако и двете са платили? То става е гаси народа вътре в стаята...

# 469
  • Бургас
Правилно  Mr. Green ама не го мисли, няма смисъл и с това да се тормози човек, дано няма неприятни случки и пилене на нерви  Hug

# 470
  • Пловдив
Момичета, настройте се позитивно  Laughing
Едва ли всяка втора родилка се чуди къде да похарчи 100 лв.

Мон...
, определихте ли вече дата?Не останало наистина.Стискам палци   bouquet

# 471
Танче,силно ме съмнява да има толкова желаещи за неограничен достъп!А и нали картата е за един човек,не за цяла група.Пък и колко са тези,които не са заети,не са на работа и ще висят по цял ден при родилката.Не си вкарвай изишни филми в главицата,няма да ти се наложи най-вероятно.Пък и ти си от по-устатите,ако нещо не ти харесва ще си кажеш и ще те преместят! Heart Eyes

# 472
  • Бургас
хахахха добре че ме познаваш....че съм от устатите така е, ама нужно ли е..това е нещо което болницата трябва да го обмисли а не ние да се чудим с кой ще се паднем в стая.

Искам и да попитам болницата работи ли с клинични пътеки? Заплаща ли се нещо извън пътеката ако работи с такива?

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 12:35 от *Таничка*

# 473
Свижданията са от 13:00 14:00 и от 17:30 до 18:30. От 1 май до 30 септ. нощните свиждания са от 18:30 до 19:30ч. Картите за постоянен достъп са ограничени не само до колко часа може да се влиза в болницата, но и колко да е самия престой. Т.е. не може да се вземе карта и да се влезе сутринта, и да се стои до вечерта. Освен това тя не важи за цялата рода + всеки желаещ да влезе познат и непознат. Обикновено такива карти вземат хора, които са на работа или нямат възможност да посетят близките си по време на регламентираните свиждания. С карта може да влезе 1 човек.

Мон, в деня на изписването се поставя водоустойчива превръзка, но докато си в болницата се използват дишащи, за да не се запечатва прясната рана.  Peace

# 474
  • Бургас
Ани, ако примерно мъжа ми вземе такава карта, дойде да ме види, после долу я даде на майка ми и тя се качи, после се прехвърли на някой друг и т.н. Това възможно ли е или е персонална?

# 475
  • Бургас

Мон, в деня на изписването се поставя водоустойчива превръзка, но докато си в болницата се използват дишащи, за да не се запечатва прясната рана.  Peace

Имало водоустойчиви и дишащи едновременно, зорът ми е да мога да се изкъпя доколкото ми позволяват силите и да не стоя мръсна до изписването. С тази, която слагат може ли да се мие жената? Ако не може и не е проблем, мога да си купя някакви, ако се позволява  Thinking

Горгона, благодаря  Simple Smile Hug

# 476
  • Бургас
Искам и да попитам болницата работи ли с клинични пътеки? Заплаща ли се нещо извън пътеката ако работи с такива?

Ани, моля те коментирай този в/с, защото ако ми се наложи престой в болница за проследяване да знам дали мога там и какви са цените.

# 477
хахахха добре че ме познаваш....че съм от устатите така е, ама нужно ли е..това е нещо което болницата трябва да го обмисли а не ние да се чудим с кой ще се паднем в стая.

Всяко отделение има сключен договор за работа по определени клинични пътеки. Всяка клинична пътека има мин. изисквания за изследвания и алгоритъм за лечение. Пациента заплаща такса от 5,80лв/ден престой (това не важи за Родилно отделение и Отделение за интензивно лечение и реанимация, там ценоразписа е друг). Осигурено е хранене до 3лв/ден и всичко консумирано над тази сума се заплаща по ценоразпис.
за лечението на какво конкретно те интересува и ще ти кажа дали имаме такава клинична пътека?

# 478
  • Бургас

Всяко отделение има сключен договор за работа по определени клинични пътеки. Всяка клинична пътека има мин. изисквания за изследвания и алгоритъм за лечение. Пациента заплаща такса от 5,80лв/ден престой (това не важи за Родилно отделение и Отделение за интензивно лечение и реанимация, там ценоразписа е друг). Осигурено е хранене до 3лв/ден и всичко консумирано над тази сума се заплаща по ценоразпис.
за лечението на какво конкретно те интересува и ще ти кажа дали имаме такава клинична пътека?

Лежах в София в Шейново в патологична бременност защото съм с високо кръвно, сърцебиене, подуване (все предеклампсни състояния), отделно кръвотока на артериите към матката е слаб и имало спазми в тия артерии и съм със скъсена шийка и лежах за проследяване. Тук една АГ ми каза че може да се наложи да се предизвиква раждане в 30г.с. ако нещата са същите заради кръвното и кръвотока. Затова питам може ли да ме следят някъде тук по клинична пътека, за да не се налага да лежа в София отново до термин примерно?

# 479

Имало водоустойчиви и дишащи едновременно, зорът ми е да мога да се изкъпя доколкото ми позволяват силите и да не стоя мръсна до изписването. С тази, която слагат може ли да се мие жената? Ако не може и не е проблем, мога да си купя някакви, ако се позволява  Thinking

Горгона, благодаря  Simple Smile Hug

Не е точно така. Водоустойчивата има едно като силиконово покритие на нея и може да се мокри. След самата операция се поставя стерилна марля, която се сменя обикновено на третия ден с друга превръзка, но също дишаща. Ако настояваш, може да се сложи и водоустойчива, но е желателно да не е такава.

Общи условия

Активация на акаунт