Помощ! Големи прасци!

• 4 718
  • 8
  •   1
Отговори
Никога не съм харесвала прасците си и съм смятала, че са прекалено големи. Преди ми казваха, че това е ген, но съм решена да направя, каквото мога, за да ги намаля. На 15 години съм, 160см и 50кг, не мисля, че имам особено много килограми за сваляне. Бедрата ми са слаби, но заради прасците не мога да нося някоя хубава рокля със самочувствие. Ходя на танци и се разтягам, но не виждам никакви резултати. Ако можете да помогнете с някакви упражнения или мазила, ще съм ви много, много благодарна!

# 1
Аз си мисля, че най -добре е да започнеш да си ги харесваш....да харесваш всичко в, и по себе си...да свикнеш да си такава, каквато си . И аз имам голям прасец  , на каквито и кг да съм била, все си е бил голям....и какво от това? Повярвай ми , това с нищо не е променило качеството на живота ми ...Балерините ,като са слабички и с голям прасец и какво? Грозни ли са?  Или не слагат рокли и полички ? Почти всеки,който тренира има добре развит прасец, днес това отдавна не се счита за недостатък.....Живей си живота и се радвай на младостта си ,сигурна съм, че си прекрасно младо момиче !  Hug

# 2
Аз също съм на мнение, че тази част на тялото не може да се коригира. Избирай си подходящо облекло, което ще подчертае други твои предимства и прасците нямат да бъдат толкова забележими. Добре подбраните дрехи могат да направят чудеса с фигурата, колкото и несъвършенства да има по нея. Успех!

# 3
Така е, както и един добре сложен грим например, може направо да те направи неузнаваема..../дадох само пример../

# 4
И аз имам големи прасци, за това и не нося рокли и поли, защото не ми стоят добре. Но виж дънки и къси панталони Laughing При мен е генетично от баща ми, който има огромни. Според мен това си е физиологично и не може да се оправи. Единственото, което мога да те посъветвам е да не скачаш на въже, защото аз така си спечелих по още един см  Laughing

# 5
Никога не съм харесвала прасците си и съм смятала, че са прекалено големи. Преди ми казваха, че това е ген, но съм решена да направя, каквото мога, за да ги намаля. На 15 години съм, 160см и 50кг, не мисля, че имам особено много килограми за сваляне. Бедрата ми са слаби, но заради прасците не мога да нося някоя хубава рокля със самочувствие. Ходя на танци и се разтягам, но не виждам никакви резултати. Ако можете да помогнете с някакви упражнения или мазила, ще съм ви много, много благодарна!

Ако мислиш че прасите ти са големи, вземи тренирай бедрата малко да го пооформиш и ефекта ще бъде много добър! Simple Smile

# 6
Слагай смело рокля и я комбинирай с обувки с лека платформа(холадски ток ).Много високите токове и платформи подчертават допълнително формата и дължината на крака. През лятото има вариант да "теглиш" с пудра за тяло малко по тъмна черта по дължината отстрани.Можеж да се консултираш и с ДОБЪР фитнес инструктор - има си номера за поне оптически ефект.
И най-важното, спри да се фиксираш в това и един ден вече няма да ти е проблем.Говори опитът
Grinning Peace

# 7
  • София
Мило момиче,  аз на твоята възраст се комплексирах от огромните си прасци. Като ти гледам мерките едва ли са толкова огромни.  Аз през годините правих какви ли не глупости, за да се отърва от тях, но безрезултатно. И на акопунктура ходих и стоях с часове като таралеж надупкана и какви ли не мазила съм ползвала, ходих на каланетика, на йога и правех каквото ми е минало край ушите само и само да се отърва от мускулите си. Накрая осъзнах, че на мъжете им харесва мускулестото ми (тогава) тяло и се примирих с прасците си. Едва тогава се престраших да сложа пола и рокля и просто игнорирах тази част от тялото си. След време започнах и аз да си ги харесвам.
Та само за статистиката, моите прасци бяха 51см - никой сред познатите ми нямаше такива (а аз години наред тренирах сред силни мъже). Отдавна не съм ги мерила колко са, но едва ли са мръднали много Simple Smile

Приеми ги, започни да ги харесваш - те са част от теб. Не си струва нервите! Млада си, здрава си, хубава си - наслаждавай се на живота!

# 8
Благодаря ви! Всичките съвети са ми полезни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт