Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 954
  • 464
  •   1
Отговори
# 210
Ами да ти кажа на височко са, ама си зависи от децата. С Гугъл МАП може да се разходиш и горе долу да добиеш представа.

# 211
Преди повече от седмица говорих по тел. със собственика на Станеви, обясни ми всичко много любезно, но като поисках снимки на мейла дим да го няма   newsm78   явно още не си е отворил пощата или няма налични снимки на бунгалата вътре. Снимките от обявата си стоят повече от година едни и същи и не дават много яснота   Confused

# 212
Да и аз гледах, че няма много снимки на Станеви в нета.

Харесах това на първо четене:
http://www.viliani.com/bg/photos.php

Не са близо до плажа, но пък ми харесва обстановката. Има печка, мивка- вътре и вън, маси и столове и е доста просторно и пред самото бунгало. Ще се върна да чета за тях от старите теми, може да излезе мнение.

# 213
  • На погрешната планета
Ние тази година, най-вероятно ще повторим на бунгала "Боар". Кофти е,че няма кухня, но заради басейна съм склонна да преглътна доста неща. Не обичам да се пека на плажа и гледам да прекарван там минимално време, но заради детето всяко лято ходим на море. Миналата година се родих-цял следобед си седя на сянка пред бунгалото, а тя се плацика с другите деца в басейна и е щастлива Heart Eyes. Починах си чудесно Peace! Пък и кучето ни е добре дошло там. Освен това беше чистичко, леглата бяха удобни, хладно през нощта и хазяите са много приятно семейство Hug!

# 214
  • Варна
Аз също искам да има кухненски бокс, че сме с деца.
Ходил ли е някой в бунгала Станеви?
Пише, че са на стръмно място, дали ще е удобно за деца на 4 и 7 години?
http://pochivka.bg/o-16745-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B5%D0%B2%D0%B8

Това е бившата почивна база на Пристанище Варна , приватизирани и реиновирани преди няколко години.Доста малка - само 6-7 бунгала което пък от друга страна е хубаво , че не е гъчкано.На около 200 м.(понася се пътя) от плажа вдясно от естакадата , в гората , което е голямо предимство в летните горещини.Оградено е и децата тичат на воля и не притесняват родителите които са заети около барбекюто и купите със салата и разни бутилки Simple Smile

# 215
peterky2002  и на нас това ни допадна, че са малко бунгала  Grinning така по-трудно се губят децата от погледа ни  Mr. Green
Тони миналата година 2 различни семейства познати бяха там и останаха много доволни, дори едното семейство бяха предплатили и като отидоха на място им връщаха пари, понеже били 2 възрастни с едно дете и е трябвало да платят по-малко  Mr. Green До плажа е желателно да се ходи с кола, заради децата, но пък къщичките са нови и удобни. Мен само ме притеснява цената от 60лв.  Sad

# 216
Тони миналата година 2 различни семейства познати бяха там и останаха много доволни, дори едното семейство бяха предплатили и като отидоха на място им връщаха пари, понеже били 2 възрастни с едно дете и е трябвало да платят по-малко  Mr. Green До плажа е желателно да се ходи с кола, заради децата, но пък къщичките са нови и удобни. Мен само ме притеснява цената от 60лв.  Sad

За кои имаш впредвид, че са ходили - Станеви или Ани? Сигурно за вторите, гледам че цeната там е 60 лв. Ние ходим началото на септември, та се надявам да са по евтини.

# 217
  • Варна
peterky2002  и на нас това ни допадна, че са малко бунгала  Grinning така по-трудно се губят децата от погледа ни  Mr. Green

Днес бях при собственика и взех 20тина актуални снимки Simple SmileАко някой ги иска да м пише на ЛС.Брата на г-н Станев е собственик на най голямата фирма за миди ''Блек Сий Шелс'' така че бонус кум почивката са и безплатни миди на корем. Мисля че и бунгалото струва 40 лв.

# 218
Тони  точно за вили Ани  Laughing
peterky2002 нали знаеш, че ме интересуват  Mr. Green мятай снимките насам Simple Smile

# 219
Ние лятото почивахме във вили Ани и цялата ни група останахме много доволни. Има 4 бунгала, ние ползвахаме всичките. Явно обаче са вдигнали цената, защото ние плащахме по 50 лева на вечер във високия сезон. Ако нещо по конкретно ви интересува питайте. Много е удобно за хора с малки деца - моите бяха на 5г. и 1г. и 5 мес.

# 220
  • Варна
peterky2002 нали знаеш, че ме интересуват  Mr. Green мятай снимките насам Simple Smile

Не смятам , че е коректно тук да публикувам 20 снимки на ''Бунгала Станеви''.Макар че Петьо освен адаш , колега от Морско Училище ми е и личен приятел Simple Smile все пак тук не е тяхна рекламна страница. Обещавам че на лични или мейл ще отговоря колкото мога и подробно на всички въпроси.

# 221
Петерки не ме забравяй и мен моляяяяя  bouquet

# 222
 Mr. Green Не съм си и помисляла тук да ги публикуваш, надявах се на лични  Mr. Green

# 223
  • Варна
Oказа се че бунгалата са 8 Simple Smile

# 224
Защо да не е коректно,пусни линк към галерия със снимки . Нали затова е темата .

Peace

Общи условия

Активация на акаунт