Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 956
  • 464
  •   1
Отговори
# 225
Вили Ани  са си вдигнали цената на 65 лв. за бунгало, направо много ми се вижда.
https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani?fref=ts

Ще се преориентирам за Парк хотел Москва, те ми изглеждат най близо до това което търся. Връщам се сега да чета и за тях и ще си опитам да се свържа утре да питам за цени, да не ми кажат и те някоя цифра......

# 226
  • Варна
Защо да не е коректно,пусни линк към галерия със снимки . Нали затова е темата .

Peace

Нямам линк и галерия а 28 снимки на флашка

# 227
..
Ще се преориентирам за Парк хотел Москва, те ми изглеждат най близо до това което търся. Връщам се сега да чета и за тях и ще си опитам да се свържа утре да питам за цени, да не ми кажат и те някоя цифра......

Шкорпиловци  хотела ли? Черноморец се казва.

Да споделя и аз впечатления от хотела. Ние бяхме на втори етаж,източно изложение.Изглед към морето няма( описан е в сайта на хотела ),защото то е далеч.Вижда се гора и долу някакъв кокошарник,но миризма не сме усещали. Изложението е предимство,защото следобед не пече директно и се дишаше.Към климатиците сме резервирани и не пускаме (  но не беше и почистван от дълго време ).

Няма мрежи по вратите и прозорците,комарите бяха изобилни пълчища  стръвници.

Подова настилка-мокет.Почистваха редовно с прахосмукачка,но беше замазан и на петна.
Чаршафите ги перат в пералня ,не знам колко редовно се сменят, аз винаги нося наши.

Храната ,включена в пакета беше вкусна,почти само с месо. Опитваха се да е разнообразно.Порциите големи и достатъчно.

Ако не сте с големи очаквания,бива.

Миналата година юли цената беше 80 лв -2 възрастни с 2 деца  ,с вкл. храна на ден.

РЕД. Хотела им се казва "Парк хотел Черноморец " ,помислих,че за него питаш .  Peace

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 10:26 от Трапезица

# 228
Ето за тези си мислех:

http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Четох назад, горе-долу добри отзиви, близо е до плажа, цената е нормална, има кухня....ще чета още newsm78  има време.

# 229
Тони на телефона, който е даден в темата никой не отговаря. Ние се свързахме с Парк Хотел Москва и от там ни казаха, че ще ни дадат повече инфо през март и тогава започвали резервациите. Много отзивчиви дами от форума ми писаха на лични - всичко е както на снимките в обявата, доволни са и наистина излиза изгодно. Няма детска площадка, но не е болка за умиране  Mr. Green Ако ти успееш да се свържеш пиши ни а ние ще продължаваме да се опитваме да се свържем с тях.

# 230
Привет! Май това е последната актуална тема за селото?

Да питам посещавалите мястото- знаете ли, има ли случайно близо до плажа вили, които се дават под наем?

# 231
  • изгубена някъде
Хей, никой ли няма да ходи в Шкорпиловци тази година  Rolling Eyes

# 232
  • Русе
Ще ходим и още как. Чакаме да излязат цените за новия сезон.
Нямам търпение да дойде лятото и да отидем пак.

# 233
И ние за сега се ориентираме натам, но все още не можем да се свържем за резервация  Sad Касита в почивка бг имаше само една за 6 човека, която е точно до рекичката и има едно голямо бунгало пак за 6-ма близо до плажа. Много съм се ровила, но няма друго  Confused

# 234
  • На погрешната планета
И ние за сега се ориентираме натам, но все още не можем да се свържем за резервация  Sad Касита в почивка бг имаше само една за 6 човека, която е точно до рекичката и има едно голямо бунгало пак за 6-ма близо до плажа. Много съм се ровила, но няма друго  Confused

http://www.boarbg.com

Тук почивахме миналото лято, ние бяхме в четворка, но мисля че имаше и големи бунгала, ако искаш се обади да питаш Peace

# 235
Няма ме четох мненията ти за базата, наистина е хубаво, но 60лв. ми идват в повече, а предпочитаме да има и кухня, че децата са трудни с храненето навън  Sad Ориентираме се към базата на Парк Хотел Москва, но все още никой не отговаря на телефоните. Други бунгала с кухня не намирам, освен тези на вили Ани, но и те са 60 лв. 600лв. само за нощувки наистина ни идват в повечко  Cry

# 236
А на БТА бунгалата нямат ли условия за приготвяне на храна. ПИса се,че и в стола на БАБХ може да се изхранва човек ,ако вземате храна от там за вкъши,дали е вариант?

Ред. Хал хабер нямам ,имат ли БТА бунгала.  Rolling EyesСБХ май имам предвид  Embarassed

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 10:44 от Трапезица

# 237
  • Варна
Други бунгала с кухня не намирам, освен тези на вили Ани, но и те са 60 лв. 600лв. само за нощувки наистина ни идват в повечко  Cry

Toва е невярна информация.Във всички бунгала има някаква възможност за приготвяне на храна:
барбекюта , скари, общи и/или индивидуални кухни , външни и/или вътрешни умивални за посудата.Има и по ниски цени - дадох ти за пример 8те бунгала ''Станеви'' , те са по 40 лв. за 4членно семейство , има и по 50 лв.

# 238
На БТА доколкото прочетох в темите няма кухня, но не мога да ги намеря в интернет. Чета само хубави мнения, но не намирам снимки и цени.  Ресторанта на БАБХ е вариант, също и капанчетата на плажа, но не мога да разчитам постоянно на заведенията. Вече сме се парили с безбожни сметки и гладни деца  Mr. Green поръчваме нещо, което си изберат - не го харесват и се започва една дълга разходка из менюто, от което последствията са преяли родители, гладни деца, висока сметка и останала храна по масата.  Mr. Green в крайна сметка минавахме покрай пиле на грил и проблема се решаваше  Mr. Green сега се сещам и за една питанка  Laughing в Шкорпиловци има грил, нали  Laughing
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ!   bouquet
Бунгала Станеви също са ни вариант, но са малко по-далеч от плажа.

peterky2002 писали сме едновременно  Mr. Green не сме ги изключили, като вариант! Много съм ти благодарна за помощта, която ни оказваш!   bouquet Hug

# 239
Последните няколко години нямаше грил.

Общи условия

Активация на акаунт