Море Шкорпиловци 2013/2014

• 84 013
  • 464
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Благодаря Кика с мотика, и аз там гледах, но посочените цени са за 2012 г. и реших, че не съм попаднала на правилното място Simple Smile.

# 256
Здравейте, имам идея да разпънем палатка за няколко дни. Преди сме разпъвали в гората до Кара дере имаше импровизиран къмпинг, дали все още съществува?

# 257
  • Варна
Tвърде импровизиран -вода си носите в туби , тоалета е кой където свари ,черен път .............компанията наоколо е невероятна сбирщина от любители натуралист до прошляци  ......., абе я дайте  някой лев и си наемете бунгало.

# 258
  • Русе
Напълно съм съгласна. И плажната ивица е по- тясна от на Шкорпиловци.

# 259
Убедихте ме  bouquet

# 260
Търся мнение за бунгала Рай Praynig
На път съм да резервирам, някой ако има нещо да казва, сега е моментът Laughing

# 261
Привет, момичета!
Миналата година ходихме за един ден на плажа на Шкорпиловци и много, ама много ни хареса и сега търся варианти за едноседмична почивка някъде там.
Гледах-гледах и си харесах някои неща, но не мога да направя резервация, без да чуя мнението на хората с опит в тази дестинация Simple Smile
Гледаме края на юли или началото на август - с 1 дете на 7 години сме, но предполагам, че ще се заформи компания от 2-3 семейства...
Моля ви за мнението ви между: вили Ани, хотел Черноморец, хотел Александър (това наистина ли е хотел, или реновирани бунгала?) и семеен хотел Джордаш.

Като цяло търсим или малко хотелче, или благоустроени/реновирани бунгала, дори ако ще е малко в горната граница за цените в този район.
Харесва ми и идеята за онзи голям хотел на плажа Long Beach, но дали си струва парите????

# 262
Харесва ми и идеята за онзи голям хотел на плажа Long Beach, но дали си струва парите????

Парите си струва определено  Peace
Басейнът е страхотен. Не е пренаселено (повечето от апартаментите са частна собственост на руснаци). Ние бяхме в апартамент - всичко необходимо си има вътре. Почистваше се редовно. Персоналът е много мил. Терасите са огромни  Laughing
Единствената ми забележка беше откъм изхранването за обяд и вечеря. Закуската си беше супер.
Но за това не мога да съм кой знае какъв критерий, защото ние обичаме "прости храни"  Mr. Green
Обядвахме и вечеряхме в Мечата бърлога (точно срещу оградата на хотела). Доволна съм много, въпреки, че някои от момичета споделиха, че не им допада  Peace

# 263
Привет, момичета!
Миналата година ходихме за един ден на плажа на Шкорпиловци и много, ама много ни хареса и сега търся варианти за едноседмична почивка някъде там.
Гледах-гледах и си харесах някои неща, но не мога да направя резервация, без да чуя мнението на хората с опит в тази дестинация Simple Smile
Гледаме края на юли или началото на август - с 1 дете на 7 години сме, но предполагам, че ще се заформи компания от 2-3 семейства...
Моля ви за мнението ви между: вили Ани, хотел Черноморец, хотел Александър (това наистина ли е хотел, или реновирани бунгала?) и семеен хотел Джордаш.

Като цяло търсим или малко хотелче, или благоустроени/реновирани бунгала, дори ако ще е малко в горната граница за цените в този район.

В темата има писано за всички места, за които питаш.
Ето едно мое мнение за Хотел Черноморец.
Съвет към всички търсещи мнение.
Натискате долу до страниците Всички, давате Ctrl-F и търсите  това което ви интерсува. Много бързо става.

# 264
  • София

А какви бяха цените миналото лято? Сега още не виждам да са обявили цени за след Април.

# 265

А какви бяха цените миналото лято? Сега още не виждам да са обявили цени за след Април.

Виж в Booking.

# 266
Ние резервирахме през Букинг. Там беше най-добрата оферта.
от 9 юли - 5 дена, 4 нощувки, апартамент с една спалня с включена закуска - 741 лв.
Апартаментът беше стая със спалня, хол + кухня (едно помещение) с разтегателен диван за двете деца. Размерът на дивана беше повече от достатъчен.
Банята и тоалетната едно помещение, голям коридор с портманто. И терасата  Heart Eyes - хубава, просторна с гледка (частична) към морето.
Пропуснах - телевизор имаше само при децата. Мога да пусна малко снимки, ако желаете.

# 267
  • Русе
Стига бе, нима си струват талкова пари за 4 дни и то смо със закуска! Ние изкарваме със 100 лв. На ден четирима души и то без лишения!

# 268
Различни приоритети  Peace

# 269
  • Варна
и дълбочина на джоба
има си хора за които 100 евро/ден/човек си е нормална цена
има и тема ''седмица на море за 4членно семейство с 500 лв.''
В МЕТРО има австралийско телешко бонфиле за 258 лв./кг. и хляб на промоция за 48 ст. !!!???!!!
Я вижте какви грижи имат хората :

''Основателят и президент на социалната мрежа "Фейсбук" Марк Зукърбърг е загубил за един ден 1,3 милиарда долара, съобщава списание "Форбс".''

Общи условия

Активация на акаунт