Море Шкорпиловци 2013/2014

• 84 023
  • 464
  •   1
Отговори
# 270
Ако мога да бъда полезна с това:www.jordash2002.com ,има хотелска част, бунгала с климатик и хладилник , фамилни къщи тип бунгала с кухненски бокс. Има открит ресторант с изглед към морето и планината, има и голям маркет със всичко необходимо за човека. Има и мини игрище за футбол и много свобода и зеленина, както и детски люлки!:)
Ето и фейсбук страницата на комплекса:https://www.facebook.com/kxjordash.eood?fref=ts

# 271
Здравейте!
Тази година смятаме да разнообразим лятната почивка с бунгала. Спрели сме се на Шкорпиловци и се чудя, дали извън сезона (юни или септември) може направо на място да се наеме бунгало или всичко се запазва предварително?

# 272
Здравейте!
Тази година смятаме да разнообразим лятната почивка с бунгала. Спрели сме се на Шкорпиловци и се чудя, дали извън сезона (юни или септември) може направо на място да се наеме бунгало или всичко се запазва предварително?
Предполагам, че няма да имате никакъв проблем в посочените месеци.

# 273
Ох, изчетох сумата и теми - мнения безброй, хора различни, идеали също.

Решила съм тази година, че ще щурмувам и аз Шкорпиловци. Не сме с голями претенции, но при нас "проблема" е, че сме много (2 възрастни + 4 деца) Mr. Green

Триумя се между Боар, Панорама и Станеви. Още не съм звъняла, но тези дни ще го направя. Да се надявам, че ще има къде да пласирам кучето, иначе то ще наведе везните Simple Smile

Някой предлагаше снимки за Станеви - дали ще може и на мен да пусне малко - или тези, които са получили вече. Моля!

Предварително благодаря  newsm10

# 274
А може ли някой да сподели дали въпросният рок бар на плажа не дъни яко музика денонощно и дали не се чува в бунгалата. Питам тъй като сме с бебе на 10 месеца и определено не сме за нощни заведения с него, пък и лягаме рано  Rolling Eyes

# 275
а бунгала Велди посещавали ли сте?

За 4-5 човека ,в реновирани и немиришещи на стари мебели бунгала;
да не изпука човек от жега ( но без  да пуска климатик)
сещате ли се?

# 276
Здравейте,

Аз лично съм влюбен в Шкорпиловци. За идния сезон ми препоръчаха Бунгала "Здравец2". Разбрах, че са реновирани и доста грижливо поддържани, а и базата е съвсем малка.
Дано Ви свърши работа:
http://pochivka.bg/o-26490-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … %B2%D0%B5%D1%86_2

# 277
  • изгубена някъде
Здравейте,

Аз лично съм влюбен в Шкорпиловци. За идния сезон ми препоръчаха Бунгала "Здравец2". Разбрах, че са реновирани и доста грижливо поддържани, а и базата е съвсем малка.
Дано Ви свърши работа:
http://pochivka.bg/o-26490-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … %B2%D0%B5%D1%86_2

То хубаво че са реновирани, ама като гледам климатици няма пък са облещени на слънце, кой знае какъв парник е в тях. Къде точно се намират?

# 278
  • в огледалото на живота
Здравейте,

Дано Ви свърши работа:

То хубаво че са реновирани, ама като гледам климатици няма пък са облещени на слънце, кой знае какъв парник е в тях. Къде точно се намират?
И да допълня въпроса:на какво разстояние от плажната ивица се намират?

# 279
а бунгала Велди посещавали ли сте?

За 4-5 човека ,в реновирани и немиришещи на стари мебели бунгала;
да не изпука човек от жега ( но без  да пуска климатик)
сещате ли се?

Ходили сме само за проучване със слънцето не би трябвало да иимате проблеми на сянка са. Но е доста стръмничко на връщане.

# 280
Благодаря за отговора,а вътре как е положението- чисто ли е?

# 281
Хора, в Шкорпиловци има ли някакви забавления за деца - имам предвид нещо като луна-парк?

# 282
Не, няма. Пред новия хотел има една детска площадка, но е за малки деца.

# 283
Ммммм, жалко! Confused
Благодаря за отговора! Hug

# 284
  • София
Има едно стрелбище и въртележка.

Общи условия

Активация на акаунт