Море Шкорпиловци 2013/2014

• 84 026
  • 464
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София
На юг от централния плаж. Не мога да ти кажа точно разстояние. Между плажа и шосето.

# 287
Никога не съм виждала такова нещо.

# 288
  • София
На това място https://www.google.bg/maps/@42.952029,27.899023,3a,75y,130.56h,80.86t/data=!3m4!1e1!3m2!1sJ7b9Y_uRePv9ptNnszr8TQ!2e0

копирай целия линк и превключи на стрийт вю

# 289
Миналата година нямаше, или поне аз не съм видяла.

# 290
И аз не съм видяла миналата година и предните 4.

# 291
  • На погрешната планета
Аз резервирах ТУК от 25.07 до 31.07, ако има някой друг през този период ще се радвам да се запознаем Hug!

# 292
Единствената ми забележка беше откъм изхранването за обяд и вечеря.

Руми, ние тази година също сме там. Искаш ли да споделиш към кое от храната имаше забележки? Също така ще се радвам на всички идеи и препоръки, които се сетиш - с две деца сме, на три и пет. Може и на лични, разбира се.

# 293
 Mr. Green Ние сме в началото на август в Шкорпиловци. Ще дам отзиви за бунгалата на Парк хотел Москва и изобщо за селцето след 15-ти Simple Smile

# 294
Единствената ми забележка беше откъм изхранването за обяд и вечеря.

Руми, ние тази година също сме там. Искаш ли да споделиш към кое от храната имаше забележки? Също така ще се радвам на всички идеи и препоръки, които се сетиш - с две деца сме, на три и пет. Може и на лични, разбира се.

Искам да ти пратя лс, но ми дава, че си забранила получаването  Peace

# 295
Руми, ще те помоля да пратиш на мен, обаче.  Simple Smile Баба и три внучета ще ходят тази година там за десет дни и понеже ще са без кола, ми е много притеснено, ако нещо в храната не е както трябва.

# 296
Пращам  Peace

# 297
Извинявай, Руми!
Оправих си настройките, опитай пак, моля.
Благодаря ти! Hug

# 298
Здравейте, и ни сме се насочили тази година към Шкорпиловци, от 19.08-24.8
Още не сме избрали очното място,затова ще се радвам на информация. Интересуваме с кола стигали се до централния плаж ? Имали къде да с паркира близо до него нещо като паркинг и плащали се?
Тъй като  сме с малко дете и това ми е определящо за избор на място.
Можели някой да дадете мнение за: Почивна станция "МАДАРА" http://www.tsu-madara.com/stancia.html

ЗА Бунгало ПБ Боар-Синьо лято по точно двойка бунгало

ЗА Бунгало Станеви

За сега на тези съм се спряла.

# 299
Здравейте, и ни сме се насочили тази година към Шкорпиловци, от 19.08-24.8
Още не сме избрали очното място,затова ще се радвам на информация. Интересуваме с кола стигали се до централния плаж ? Имали къде да с паркира близо до него нещо като паркинг и плащали се?
Тъй като  сме с малко дете и това ми е определящо за избор на място.
Можели някой да дадете мнение за: Почивна станция "МАДАРА" http://www.tsu-madara.com/stancia.html

ЗА Бунгало ПБ Боар-Синьо лято по точно двойка бунгало

ЗА Бунгало Станеви

За сега на тези съм се спряла.
Може да стигнете с кола до централния плаж. Има платен паркинг /по спомен миналата година 3лв/, но може да се намери място да се паркира и извън него.

Общи условия

Активация на акаунт