Море Шкорпиловци 2013/2014

• 84 036
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В Албена също в повечето хотели приемат кучета. Ходила съм и на двете места с куче  - Албена е за предпочитане. Има климатик в стаята; гора, в която моето животно се чувства по-добре; плажът към Балчик е неохраняем и пуст, има много кучета по него. Като цяло хората в комплекса са много добре настроени към кучета. И накрая, ако сте с дете+all inclusive ще ви излезне по евтина почивката отколкото в Шкорпиловци.

# 316
Здравейте,
Моля, за някакви отзиви за условията в бунгала Белопал!
За съжаление се оказа, че тази година ще можем да почиваме в началото на август, а не септември, и естествено бунгалата, на които се бях спряла са заети (Боар, Станеви, Мадара).
Звънях няколко пъти и на парк-хотел Москва, но хората, отговарящи за бунгалата постоянно не са си на работното място.
Ще помоля, ако някой се сеща за други бунгала подобни като условия на горните, да пише. Интересуват ме такива за двама/трима, до 35лв и задължително да са на сянка.

Аз бих ти препоръчала СИНЕВА - цените са като в Боар, но като условия е 2 пъти по-хубаво. Има и интернет  Wink

Ние в момента сме тук, бяхме капарирали в БОАР, но след 2-рата нощувка се изнесохме. Не съм доволна - нито от отношение, нито от условията. Иначе дворчето им е много готинко

# 317
NellyDi, благодаря ти за предложението! За момента няма да мога да се възползвам, защото сме само двама и 48лв за бунгало не ми се дават! Все пак ще ги имам предвид тези бунгала за друго лято.

А, можеш ли да споделиш по-подробно, от какво не си доволна в Боар, тъй като по-напред имаше само положителни коментари?

И последно: след 28.07 ще се знае дали ще има свободни места през август в бунгалата на БТА. Цената на бунгало (max 4 човека) е 40лв.

# 318
Може ли пак да обобщим местата за хранене-на принцип на столова (към бунгалата),където предлагат  прясна храна и разрешават външни хора да обядват?

Помня от минали отзиви БАБХ,друго ?

Прочетох сега по-напред в темата за обедно меню в Синева също. Има ли прохладни бунгала в Синева,обитаемо ли е без климатик?

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 19:18 от Трапезица

# 319
  • sofia
Мен също много ме интересува храненето и по-точно стола към БАБХ. Ние ще бъдем в бунгалата на БТА и гледам на картата,че двете станции са съвсем близо една до друга. Дали е възможно да ни откажат хранене при тях или приемат всички желаещи? Някой от вас има ли информация?

# 320
БТА имат ли сайт? Какви са цените?

Четох в минали теми,че имат изхранване БТА бунгалата,обедно меню...

# 321
Малко извън темата, да попитам за тук имате ли наблюдение?
http://olx.bg/pochivka-na-more---bungala-i49200747
Търсих, търсих но нищо не намерих  Embarassed, а като цени и снимки ми харесва Wink

# 322
Малко извън темата, да попитам за тук имате ли наблюдение?
http://olx.bg/pochivka-na-more---bungala-i49200747
Търсих, търсих но нищо не намерих  Embarassed, а като цени и снимки ми харесва Wink
Като потърсиш телефона в нета излизат "База ЕСМ - Къмпинг Луна", така че можеш да търсиш база Луна  Peace
Сега по темата за храненето -  нашите бунгала са до тези на БТА, но ще дам отзиви началото на август. Ние също ще потърсим къде има обедни менюта наблизо Simple Smile

# 323
 Като потърсиш телефона в нета излизат "База ЕСМ - Къмпинг Луна", така че можеш да търсиш база Луна  Peace
[/quote]
  bouquet

# 324
  • sofia
БТА имат ли сайт? Какви са цените?

Четох в минали теми,че имат изхранване БТА бунгалата,обедно меню...

Не знам дали имат сайт. На нас картата ни я взе човек работещ в БТА.
Преди години е имало стол в станцията, но в момента няма.

# 325
пиша с малко закъснение. Не харесахме бунгалата, щяхме да отсядаме в Джордаш, тръгнахме без резервация, защото исках да го видя на място и като видях че всъщност не е на плажа( на първа линия е , но пак се върви немалко за малко дете- ще стигна до плажа за има- няма 20минути сигурно..и разбрахме че така или иначе ще трябва да ходим с колата до плажа ) Та случайно открихме Нашето място и съм с  едно Голямо Похвал за комплекс Свети Георги,хубаво,чисто , Широко- апартамент от стая хол+ кухня и отделна спалня, тераса и тоалетна, та хареса ни много, а жената, която се грижи за всичко там е просто прекрасна, препоръчвам!

# 326
  • София
Били сме в Джордаш. Почти на плажа е. Не повече от 5 мин пеша по хубав път (а не пътечки през дюните).

# 327
  • Русе
Били сме три години в Джордаш. Той се намира над самите дюни откъдето започва плажа. Може би са няколко минути и то с дете на 3. Може би пълзешком да са 20:)

# 328
Здравейте, направих резервация за БТА в края на август. Никога не сме ходили в Шкорпиловци, надявам се да ни хареса. Имате ли наблюдения дали след 29-ти август все още работят малкото и без това заведения? Освен това никъде не открих снимки или описание на бунгалата. Прочетох в темата, че доста от вас са ги посещавали, може ли малко подробности - имат ли хладилник, тесни ли са стаите /нашата е тройка/, верандите? Трябва ли да си нося леген, чаршафи, хавлии...Има ли детска площадка?

# 329
Някакви отзиви от хотел Черноморец? Утре сестра ми тръгва с малката и се притеснява дали всичко е наред.Най-вече храната да е читава.

Общи условия

Активация на акаунт