Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 966
  • 464
  •   1
Отговори
# 75
Девойки,от Пловдив до Шкорпиловци кой път избирате-главния през Бургас и после към Варна,или от някъде тръгвате по-напряко?
Благодаря   bouquet

# 76
През Бургас за Варна. 10-15 мин след Озбор , посока Варна, при с.Старо Оряхово, завивате от главния път в дясно и хващате за Шкорпиловци.

# 77
Благодаря.Значи да не търсим  вариант преди Бургас ,мъжа ми ги мисли някакви второстепенни пътища,Рижки проходи и др. ( говоря наизуст,преди да съмгледала картата).

# 78
Не, не, по главния път Бургас-Варна е отбивката за Шкорпиловци.

# 79
Девойки, аз пък влизам да ви се похваля, че успяхме да резервираме най-после днес и нашата почивка - ще сме от 13-18 юли в бунгалата на СБХ, мнооого съм доволна Heart Eyes Казаха, че са останали много малко свободни бунгала за този период, май още само 3 стандартни бунгала 2+1, така че ако някой иска да отсяда там в този период, да побърза Wink Актуалните цени са 25 лв/човек нощувка със закуска и 35 лв пълен пансион. Децата до 2 години са безплатно, ако не ползват допълнително легло.

Оообаче имам едно питане - понеже сте по-запознати, някои познавате добре и самите бунгала на СБХ, кажете ми прецакахме ли се, като резервирахме бунгало, разположено по-нависоко? В смисъл, девойката по телефона ми обясни, че бунгалото, в което ни настанява било разположено в по-високата част на терена, до него се стигало с широки стълби, по сравнително стръмен наклон. Беше много мило момиче, каза ни, че ако има възможност ще ни премести на друго място, понеже все пак сме с бебе, така че не се притеснявам особено, обаче ако някой има впечатления от точно тези "високи" бунгала, нека сподели Hug

# 80
  • Варна
Не мога да се ориентирам къде се намират бунгала Станеви, близо ли са до плажа, има ли много стълби за качване Simple Smile))

Всяко бунгало е с кухня/готварска печка/,баня /тоалетна ,веранда с маса,телевизор с кабелна ,      
 интернет , барбекю-40 лв./вечер за цялото бунгало.   Za всякакви подробности питай "Petyr Stanev <stanev_dm@abv.bg> /0888814483

# 81
А колко души могат да се настанят и какво е разстоянието до плажа?

# 82
  • Варна
Благодаря.Значи да не търсим  вариант преди Бургас ,мъжа ми ги мисли някакви второстепенни пътища,Рижки проходи и др. ( говоря наизуст,преди да съмгледала картата).

Рижки  и Върбишки проход са непроходими с автомобил/освен ако не е накакъв супер офроуд , аааа да ,с катър става Simple SmileSimple SmileSimple Smile.Айтоски и Котелски са с повече завои , а и не използвате напълно магистралата.Като свърши магистралата минете ВЕТРЕН , БАНЕВО , БРЯСТОВЕЦ , КАБЛЕШКОВО и на АХЕЛОЙ се качвате на пътя за Варна до посочната табела към ШКОРПИЛОВЦИ.Друг маршрут е глупав , пробвано е.На връщане под табелата за КАБЛЕШКОВО  има и жълта табела за  София, карайте по нея и  ще излезете в началото на магистралата.

# 83
  • Варна
А колко души могат да се настанят и какво е разстоянието до плажа?

Семейство с 2-3 деца.От дясната страна на естакадата зад плажа започва гора в която са бунгалата на 100-150 м. навътре на сянка под дърветата.Разгледайте снимките в сайта им и говорете със Станев.

# 84
  • изгубена някъде
Бунгалата не са лошо, но баира след плаж е труден Simple Smile

# 85
Резервирах на ТСУ Мадара за 30 лв на вечер за бунгало за м. август. Остава да преведа сумата за едно нощувка и съм готова newsm44.

# 86
А Шкорпиловци на високо ли  е разположено ( самото село ),че нещо ми бяга географията  Rolling Eyes

# 87
  • Варна
Абе това с големите баири си е твърде преувеличено според мен.И селото не е на никакъв баир , не е и на пешеходно разстояние особено в летни горещини.Ама и там никой не ходи без кола.

# 88
Похвал, похвал - и ние си преведохме днес капарото (50 %) и гарантирано заминаваме, страшно съм доволна и нямам търпение да дойде 13.07 newsm44 Не разбрах дали е кофти, че сме резервирали по-високо разположено бунгало (на СБХ), но каквото и да е - едва ли ще е чааак толкова лошо, така че съм настроена за страхотна почивка sun

# 89
 Здравейте , попаднах на това и ми се стори добре, но има ли някой лични впечатления от там? http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8 . По принцип търся такова бунгало-голямо с две стаи и тераса. Мислех си за бунгалата на СБХ, но  знам , че  старите бунгала не са самостоятелни, а за мен е важно да си имам свобода. Ще се радвам да чуя още препоръки за бунгала.

Общи условия

Активация на акаунт