Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 962
  • 464
  •   1
Отговори
# 60
  • изгубена някъде
Бях чела преди време, че тази година концисионерът ще е дряг на плажа. Не че е било зле до сега, ама да видим сега с нов какво ще е Simple Smile Миналата година само бяхме на неохраняемия, но и там си беше нормално положението.

# 61
Бях чела преди време, че тази година концисионерът ще е дряг на плажа. Не че е било зле до сега, ама да видим сега с нов какво ще е Simple Smile Миналата година само бяхме на неохраняемия, но и там си беше нормално положението.

Същият е!

# 62
 Не мога да се ориентирам къде се намират бунгала Станеви, близо ли са до плажа, има ли много стълби за качване Simple Smile))

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 22:56 от *MaGiKa*

# 63
  • Варна
Не мога да се ориентирам къде се намират бунгала Станеви, близо ли са до плажа, има ли много стълби за качване Simple Smile))

зад  дессния от естакадата плаж , съвсем близо в гората

# 64
  • Варна

[/quote

не се сещам там къде има стълби

# 65
  • София
Бунгалата на СБХ на какво разстояние от плажа са?

# 66
Бунгалата на СБХ на какво разстояние от плажа са?

300-400м.

# 67
  • София
Благодаря ти Simple Smile

# 68
Здравейте. Някой може ли да ми каже къде точно има места на Шкорпиловци за палатка? Не съм ходила там от поне 8-9 години и го помня бунгала навсякъде, не съм виждал местенца за палатки или някой да е разпънал някъде Rolling Eyes

# 69
  • София
Здравейте,
включвам се и аз с въпрос за Шкорпиловци. Тази година решихме да почиваме на север и избирам място.
Ще се радвам ако някой сподели актуални впечатления от комплекс Джордаш. На картинка изглежда приемливо, но не знам дали бих резервирала без нито едно прочетено мнение...

Предварително благодаря на отзовалите се Simple Smile

# 70
Джордаш е едно от приятните места на Шкорпиловци. Комплексът е точно до плажа и на 6-7 мин път пеша до Централния плаж. Мои приятели бяха там миналата година, останаха доволни.

# 71
Момичета, някой има ли отзиви от ей това място. Изглежда ми много добре, но не знам дали и на живо е така. Също, колко е далеч от плажа, че сме с бебешор?

http://pochivka.bg/o-22222-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%81%D0%B2 … D1%80%D0%B3%D0%B8

# 72
  • Варна
Момичета, някой има ли отзиви от ей това място. Изглежда ми много добре, но не знам дали и на живо е така. Също, колко е далеч от плажа, че сме с бебешор?

http://pochivka.bg/o-22222-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D1%81%D0%B2 … D1%80%D0%B3%D0%B8

На сайта на къщата се вижда че не е съвсем близо , по скоро м - у плажа и селото.Днес ще се опитам да питам.Simple Smile

# 73
ТОчно там е, по средата между селото и комплекса. Ако сте с кола, 3 минути и сте на плажа, ако сте пеша, поне 15мин. Иначе тези вили са много хубави.

# 74
Мерси, момичета. Ще го помислим още малко, да но не свършат местата.

Общи условия

Активация на акаунт