Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 984
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
Мислех си за бунгалата на СБХ, но  знам , че  старите бунгала не са самостоятелни, а за мен е важно да си имам свобода. Ще се радвам да чуя още препоръки за бунгала.

В какъв смисъл не са самостоятелни? Wink

# 91
Здравейте , попаднах на това и ми се стори добре, но има ли някой лични впечатления от там? http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8 . По принцип търся такова бунгало-голямо с две стаи и тераса. Мислех си за бунгалата на СБХ, но  знам , че  старите бунгала не са самостоятелни, а за мен е важно да си имам свобода. Ще се радвам да чуя още препоръки за бунгала.
И аз искам да знам някой отсядал ли е там и къде се намират точно. Далече ли са от естакадата?

# 92
момичета, а как стои въпроса с комарите в тези горички? навъждат ли се много?

# 93
Мислех си за бунгалата на СБХ, но  знам , че  старите бунгала не са самостоятелни, а за мен е важно да си имам свобода. Ще се радвам да чуя още препоръки за бунгала.

В какъв смисъл не са самостоятелни? Wink

Ами те са една 4-ка стая и една 3-ка.Свързва ги общ коридор и ползват една баня и една тераса.До колкото разбрах има и нови , които са самостоятелни,но са с една стая,ако греша ме поправете.
 А колкото до линка ,който публикувах се оказва , че телефоните към обявата не са актуални. Някой ,ако има координати нека сподели , че тези бунгала определено ми хванаха окото.

# 94
  • изгубена някъде
Здравейте , попаднах на това и ми се стори добре, но има ли някой лични впечатления от там? http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8 . По принцип търся такова бунгало-голямо с две стаи и тераса. Мислех си за бунгалата на СБХ, но  знам , че  старите бунгала не са самостоятелни, а за мен е важно да си имам свобода. Ще се радвам да чуя още препоръки за бунгала.
И аз искам да знам някой отсядал ли е там и къде се намират точно. Далече ли са от естакадата?

Тези бунгала се намират до бунгала Панорама. Ако имате представа къде са ще разберете Simple Smile Не са далеч от плажа, в гората. Комарите поне миналата година не бяха повече от колкото в града. Незнам на кое викаш естакада, но като отиваш към централния плаж се намират в дясно по пътеката.Накрая. Дано да съм ви била полезна, но малко ми е трудно да обяснявам особено като незнам до каква степен познавате курорта. Ние за четвърти път ще почиваме в Шкорпиловци, и до сега всяка година сме все на различниместа. Тази година ще сме точно на тези бунгала, ако ме изчакате до средата на юли ще ви кажа как са  Laughing

# 95
  • На погрешната планета
ted2 , и аз се интересувам точно от тези бунгала, ще чакам с нетърпение отзивите ти Hug.  Ако не е много нахално от моя страна ще попиташ ли дали приемат с домашни любимци и по-точно с куче от голяма порода Laughing?

# 96
  • изгубена някъде
ted2 , и аз се интересувам точно от тези бунгала, ще чакам с нетърпение отзивите ти Hug.  Ако не е много нахално от моя страна ще попиташ ли дали приемат с домашни любимци и по-точно с куче от голяма порода Laughing?

Ще попитам, но пак повтарям ще има отзиви чак в средата на юли   Wink

# 97

Тези бунгала се намират до бунгала Панорама. Ако имате представа къде са ще разберете Simple Smile Не са далеч от плажа, в гората. Комарите поне миналата година не бяха повече от колкото в града. Незнам на кое викаш естакада, но като отиваш към централния плаж се намират в дясно по пътеката.Накрая. Дано да съм ви била полезна, но малко ми е трудно да обяснявам особено като незнам до каква степен познавате курорта. Ние за четвърти път ще почиваме в Шкорпиловци, и до сега всяка година сме все на различниместа. Тази година ще сме точно на тези бунгала, ако ме изчакате до средата на юли ще ви кажа как са  Laughing

В обява всъщност пише , че това са бунгалата на Парк хотел Москва. А може ли да те помоля за някакъв телефон , че този от обявата не е актуален .  Благодаря предварително  Simple Smile

# 98
  • На погрешната планета

Ще попитам, но пак повтарям ще има отзиви чак в средата на юли   Wink

Няма проблем, ние преди началото на август не можем да мръднем никъде, така че ще чакам Grinning. Много ти благодаря и ти желая чудесна почивка Heart Eyes!

# 99
Имам въпрос към почивалите на Шкорпиловци.
Тъй като ивицата е много дълга, а охраняема от спасители зона е единствено централния плаж на курорта, много от бунгалата са по протежение на ивицата извън централния плаж, как е с плажа извън охраняемата зона?! Имам предвид - опасен ли е, плитък, дълбок?! Или по-добре е да се ходи на централния плаж?!
Благодаря предварително!

# 100
Тъй като ивицата е много дълга, а охраняема от спасители зона е единствено централния плаж на курорта, много от бунгалата са по протежение на ивицата извън централния плаж, как е с плажа извън охраняемата зона?! Имам предвид - опасен ли е, плитък, дълбок?! Или по-добре е да се ходи на централния плаж?!
Благодаря предварително!

Да, на юг плажовете са каменисти и опасни за деца. На северните не съм ходила, но е факт, че повечето хора ходят на Централния плаж, който сам по себе си е много голям. Плажът се чисти всеки ден, има платена и безплатна зона ( никак не е малка) за чадъри, тоалетна, душове, съблекални, заведения за хранене ( и такива с ниски цени, 3-степенно обедно меню за 5лв) и спасители. Шкорпиловци не е никак голям комплекс, така че не мислете, че бунгалата ви могат да бъдат много много далеч.

# 101
  • изгубена някъде

В обява всъщност пише , че това са бунгалата на Парк хотел Москва. А може ли да те помоля за някакъв телефон , че този от обявата не е актуален .  Благодаря предварително  Simple Smile

Аз резервирах на телефна който е в този сайт http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8. Друг незнам.

# 102
  • изгубена някъде
Благодаря предварително!

Истината е че неохраняемия плаж на юг крие и опасности. Отпред е плитко и достатъчно за малки деца. Има камъни върху които на места водата е до колене, но малко по навътре и ма и ями дълбоки около можеби 2 м. /не съм много наясно с метрите така, че не мога много точно да съм ви в помощ/. Мен специално не ме притеснява това, защото децата ми са малки и не ходят на вътре във водата.

# 103
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Ние ще сме в ето тези бунгала http://pbogosta.alle.bg/ от 28-ми юни и ни казаха, че са отдалечени от централния плаж. Те са на север и от гугъл мапс-а не ми се сториха толкоз отдалечени. Казаха ни, че почиващите си ползвали ивицата, успоредно на бунгалата, до която се стигало през дюните, но ни е за първи път и затова питам, как стоят нещата с плажа на Шкорпиловци.
Обещавам да огледам хубаво повечето бази и да пиша после как стоят нещата newsm10.

# 104
ted2 благодаря   newsm10

Общи условия

Активация на акаунт