Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 949
  • 464
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте ,имам въпроси към почивалите в СБХ.Резервирах бунгало 33 -къде се намира то на високо  и стръмно място ли?Разбрах че верандата е малка има ли място за масичка на нея?

# 196
Djonna, искрено ти съчувствам - нашето бунгало беше 34, предполагам вашето е точно под него, много кофти, защото до бунгалото ни имаше точно 80 на брой стълби, при това теснички и стръмнички, и аз съжалих ужасно много, че се излъгах да резервирам. Ние бяхме с едногодишно бебе и въпреки че бяхме предупредили - ето къде ни настаниха... Предполагам, че ако сте без бебе/малко дете ще ви е поносимо, ама иначе... Иначе бунгалата са страшно малки, събират една спалня и един гардероб, остава около 1/2 метра място (ние сложихме там бебешкото легло и съвсем запълнихме кутийката) и баня, и това е то. Пред бунгалото има място около 1/2 метра, заето именно от пластмасова масичка с 2 стола - приятно е, но е далеч от разбирането ми за веранда, както пише в рекламите на тия бунгала. Виж, бунгалата Гранд (3+1) са далеч по-широки и хубави, на по-ниското са и имат големи истински веранди, ама не би - ние бяхме в малките Стандарт и определено беше ужасно, поне за нас с това ежедневно катерене. Дано не те отчайвам, но по-добре да имаш представа как стоят нещата, а не да отидеш като нас и да те полеят със студен душ, както беше при нас - определено ако някой ме беше предупредил какво ме чака, щях да си искам капарото обратно и изобщо да не искам и да чуя за това място.

# 197
Шехина,благодаря ти за бързият отговор.Утре трябва да платя-ще търся друго.Чудя се къде щяха да ни настанят като сме с две деца и двама възрастни ,а казваш че е толкова малко.

# 198
Ами да не сте в бунгало Гранд? То е 3+1 и тези бунгала са хубави и просторни. Ако сте в малко бунгало обаче - там има само спалня и възможност за едно разтегателно легло, та не знам как биха ви настанили наистина Thinking Иначе ето как изглежда нашето бунгало - това е цялата му площ: ето Hug

# 199
Здравейте! Имам един въпрос - къде се намира вилната зона на Шкорпиловци. Резервирали сме си вила там (https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani), но нещо не мога да се ориентирам къде би трябвало да се намира. С оглед на местопложението ни кой плаж е добре да ползваме като се има предвид, че сме с малки деца (с коли сме) и е добре да обядваме някъде. Доколкото разбрах има капанчета по плажа и може там да се обядва.
Никога не сме ходили на Шкорпиловци и затова нищо не ми е познато, та поне да знам къде да отидем на плаж и къде да седнем с децата да хапнем.
Мерси предварително!

# 200
Здравейте и от нас от Шкорпиловци.
От вчера сме тук. В Хотел Черноморец.
Ние идваме вече за трети път, разказвала съм и преди, много сме доволни.
Ако някой има нужда да пита нещо, да пита.

bydeshta_mama не ми е познато това място, защо не им се обадиш да ги питаш, да ти обяснят или да ти изпратят карта?

Simple Smile

# 201
Здравейте! Имам един въпрос - къде се намира вилната зона на Шкорпиловци. Резервирали сме си вила там (https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani), но нещо не мога да се ориентирам къде би трябвало да се намира. С оглед на местопложението ни кой плаж е добре да ползваме като се има предвид, че сме с малки деца (с коли сме) и е добре да обядваме някъде. Доколкото разбрах има капанчета по плажа и може там да се обядва.
Никога не сме ходили на Шкорпиловци и затова нищо не ми е познато, та поне да знам къде да отидем на плаж и къде да седнем с децата да хапнем.
Мерси предварително!

Ние веднъж ходихме на разходка към селото и видяхме точно тези Вили Ани - какво да ти кажа, намират се на около 200 м от нашите бунгала (СБХ), които пък са на около 300 м от плажа - така че имате около 0,5 км или малко повече до плажа. И пеша може да стигате, но по-добре с колите, щом сте с малки деца. Плажът е един реално погледнато, няма как да се объркате как да стигнете - вие сте точно на пътя между селото и плажа. Иначе за капанчетата на плажа - реално има 2-3 заведения, най-известното е Сънсет, има още 1-2 ресторанта и няколко бара и това е. За заведенията можеш да прочетеш в предишните няколко страници на темата Peace

# 202
  • Варна
Здравейте и от нас от Шкорпиловци.
От вчера сме тук. В Хотел Черноморец.
Ние идваме вече за трети път, разказвала съм и преди, много сме доволни.
Ако някой има нужда да пита нещо, да пита.

bydeshta_mama не ми е познато това място, защо не им се обадиш да ги питаш, да ти обяснят или да ти изпратят карта?

Simple Smile

Здравей!Каква е офертата за хотела?

# 203
bydeshta_mama, точно както ти е казала Шехина, бунгалата се намират между селото и плажа. Разстоянието е може би малко повече от половин км, но щом сте с малки деца - задължително с кола, по пътя няма сянка и е убийствено за пеша. Ако наистина ходите с кола, аз бих ви препоръчала да минете още 500 метра към базата на БАБХ, там може да се поръчва храна от днес за утре. Храната е страхотна, а цените меко казано смешни (пилешката супа беше 88 ст, таратора 54ст.). Това че не спите в тяхната база не е проблем. Поръчките за следващия ден се приемаха от 12 до 13,30 ако не се лъжа. На обяд е винаги таратор или супа, нещо готвено и десерт (плодове и пудинги). Храната е изключително вкусна (дори и зеленчуковата супа), винаги прясна (все пак говорим за Българска Агенция за Безопасност на Храните). Аз лично от Сънсет-а съм малко разочарована, но тава е лично мнение. Може да се поръчва и вечеря и да се взема в кутии, а може и на място да се консумира. Ние сме си взимали в кутии, правим си салатка и си хапваме на сладки приказки на верандата. Можете да идете единия ден и да питате - да не са променили нещо. Ние бяхме от средата на юли там.
Ани1 - хотел Черноморец предлага срещу 30 лв - нощувка + закуска + обяд + вечеря. За деца е 20 лв, но в порциите почти няма разлика. На обяд е супа и готвено, вечер скара. В сайта им пише че са на 600 метра от плажа, но това е по права линия - през нивите. С кола е около 2 км. Хотела е хубав, посещаван дори от депутати Simple Smile

# 204
Благодаря за отговорите! Успокойхте ме - няма да тръгвам с манджите от Русе тогава Simple Smile

# 205
  • NE
Здравейте! Ние бяхме на "Боар" и останахме много доволни. Бунгалата са реновирани и чисти и има място за всичко. Ние използвахме бунгало с две спални и успяхме 5 човека да се настаним идеално. Банята е голяма и удобна. Хладилник имахме на верандата, където стояхме основно. Тъй като бунгалата се падат между два реда дървета е много прохладно вечер и рано сутрин. Комари не ни ядоха. Peace Плажа се намира срещу бунгалата, но в тази част която не се стопанисва и е идеално за любители на пусти плажове като нас. Peace
Храната си носихме и любезно ни дадоха голямо барбекю, което ползвахме пред бунгалото. Отделно в двора има и място за миене на приборите. Има и бистро, което предлага студена бира, сокове, кафе и храна. Мястото беше много спокойно и всички гости бяха много тихи и кротки.
В централната част на плажа е пълно със заведения, но останахме разочаровани. В "Мечото ухо" обслужването е добро, но храната беше набързо приготвена - студени супи, полуготови пиперки бюрек и т.н. Пробвахме и "Сънсет", но там половината от менюто не се предлагаше, а това което все пак имаше не беше нито вкусно нито качествено. Рибената супа беше много мазна, пицата беше блат, кетчуп и некачествен кашкавал. Едиствено на "Седлото" останахме доволни, а и мястото беше много приятно. Peace Магазини има в селото и в комплекс "Джорджаш", който е в района на повечето бунгала. По пътя има много сергии с домашни зеленчуци и плодове.

# 206
Здравейте на "ранобудните почиващи на море" Simple Smile Тази година се ориентираме към Шкорпиловци, но задачата се оказва доста трудна, имайки предвид изискванията за бунгало Simple Smile Харесахме тези бунгала http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8 но няма актуална връзка с тях, интересуваме се и от бунгалата на БТА, но и за тях не мога да намеря нищо, освен препоръките ви тук  Sad Изискването ни е бунгало със самостоятелна кухня/бокс  Confused Миналата година докато изберем къде и вече всичко беше заето, а сега почваме от рано търсенето и пак удряме на камък  Mr. Green
Най-вероятно ще се започне нова тема за лято 2014, така че МОЛЯ ВИ да постнете и тук линка към новата   bouquet

# 207
  • изгубена някъде
Бунгалата на БТА нямат кухненски бокс. Тези на Парк-хотел Москва имат, но пък са НАД тези на БТА. И двете станции са прилични, но за хора с претенции да кажа, че не са 100 звезди.

# 208
Има ли някой да е почивал на бунгалата на Парк-хотел Москва, за да сподели снимки или поне да каже дали отговарят с тези в обявата им?

# 209
Записвам се и аз за Шкорпиловци тази година.

Аз също искам да има кухненски бокс, че сме с деца.

Ходил ли е някой в бунгала Станеви?
Пише, че са на стръмно място, дали ще е удобно за деца на 4 и 7 години?

http://pochivka.bg/o-16745-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B5%D0%B2%D0%B8

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:28 от Тони.

Общи условия

Активация на акаунт