Априлки 2013 - тема 15

• 34 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Добро утро:)

И аз напоследък успявам да поспя по цяла нощ 6-7 часа без ставане и съм много доволна.
Вчера бях на контролен по ЖК. За мой ужас вече стигнах +12кг Embarassed, а не ям нищо по-различно от преди бременността, при това и гледам да е разделно.Пусти му ген... няма оттърване #2gunfire. Дано бебчо се метне на баща си по това, че в техния род са слаби.

Другата седмица ще правя едно междинно изследване на захарта и инсулина, едно на гладно, едно 2часа след обичайна закуска, защото и ендо-то и док-и не виждат показатели при бебето да имам гестационен диабет и не искат да ме натоварват с обременяване с глюкоза.
Иначе дребчо си расте, не казаха точно колко е, но казаха, че вече е над 1кг:). Терминът ми с всяко ходене на ЖК се мърда напред бавно, но славно. Последно сме за 11 април, цели 10 дни избързва, но само от Ову-то, която ми беше на 10-11 ден имам +4 дена, така че избързването реално е около седмица, което си е нормално.

Аз чаках да мине и този преглед и почвам да се обзавеждам с дрешки и козметика. Харесала съм доста неща от ASDA, братовчедка ми е доволна от качеството. Някой поръчвал ли е от там?
И няколко неща от Mothercare ще поръчам. За козметиката съм се спряла на Weleda, миналата седмица имаше промоция на сайта на feeluinique, но сега ще проверя дали е още валидна.
Изписах се днес Simple Smile Хубав ден на всички!

# 706
yara, имаш предвид Джордж към Асда. ) Аз постоянно поръчвам от там, качеството е добро, цените също. Така че, действай смело. ) На Мадъркеър също са хубави, не много по-добро качество от Джордж, но пък цените са доста по-солени. )

# 707
добро утро Simple Smile и нека е по-слънчево!

Yara, добре е минал прегледът значи.
мен ще ме праща док на алерголог като миналта бременност заради алергията към АБ, но по-към 9ти месец, че важи 25 дни тестът.
на Mothercare глеадх разни неща, ама нищо не ми хвана окото като цяло, т.е. хубави неща, ама като се позагледаш и позамислиш има и по-добри. е, разгледай де, ако си харесаш нещо  Rolling Eyes

някой беше написал за луфт на количка, за мен не е нормално да има такова люлеене, може да липсва някой болт или нещо да не е закрепено както трябва.

maminka, четеш ли ни, как са изследванията, как сте с бебо?

# 708
От мамите с отрицателен резус фактор: на някоя да са й били ваксина срещу антителата?

# 709
Добро утро и от мен, аз си стоя вкъщи, ровя в нета и чертая схеми за пазаруване, за съжаление таткото се оказа зает този уикенд, ще учи за сертификат, иначе мислех да ходим да купуваме леглото и др. неща свързани със спането.
Момичета, вие как сте? Надявам се всички са си вкъщи и бебоците са добре Simple Smile

# 710

maminka, четеш ли ни, как са изследванията, как сте с бебо?
чете ни явно, снощи е писала в ФБ

# 711
И аз съм харесала дрешките на Джордж - цените са супер прилични, а за англичаните колко е евтино не е истина.
Аз направих поръчка на 1 януари и не знам защо, но стана объркване - блокираха ми сумата за поръчката, но не си я взеха. Писах им, но те не отговарят по принцип на имейли, имат телефон, но не ми се звънеше. Сега блокировката падна автоматично и ще поръчвам наново, тъкмо повече неща съм харесала  Laughing
Кажете и други английски сайтове за пазаруване - аз бях гледала още два, но не ги записах и ги забравих  Embarassed

# 712
  • Варна
Като казахте за легло - аз избрах кошара, но сега много се чудя за матрака?

# 713
  • Sofia, Bulgaria
И ние сме с кошарка. Матрака най-добре да е кокосови влакна и пяна. И ма ги навсякъде. От едната страна се падат кокосови влакна- на тях спи бебчето докато е мъничко, после матрака се завърта,за да спи детенцето на пяната,която е мекичка. По-принцип това е най-добрия вариант за кошарка.

# 714
И ние сме с кошарка. Матрака най-добре да е кокосови влакна и пяна. И ма ги навсякъде. От едната страна се падат кокосови влакна- на тях спи бебчето докато е мъничко, после матрака се завърта,за да спи детенцето на пяната,която е мекичка. По-принцип това е най-добрия вариант за кошарка.
и аз се чудя за матраче само че за кошницата, може би ще взема обикновено, по-твърдо малко, не мога да реша.
а тези кокосовите не предизвикват ли алергии?

# 715
  • Sofia, Bulgaria
Не, не предизвикват-препоръчват ги точно за това. Но за бебенце определено ти трябва по твърдо матраче.

# 716
благодаря Simple Smile
да дойде кошницата, ще измисля нещ

до после, момичета, запазила съм си час при зъболекаря  ooooh! и отивам.

не влизам във ФБ, така че ако някой има новинки за maminka, моля да сподели, знам, че беше притеснена по едно време, дано сега всичко е наред! пращам й поздрави  Hug

# 717
http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=18 - ето ти да видиш какво са подплънки за кърмачки. О, сега видях, че си писала, че имаш вече...
Съвсем различно нещо е компреса, не ти трябва засега да знаеш, ако имаш проблеми с гърдите при кърменето - тогава... Контейнери за кърма също не бих купувала предварително.

здравейте и от мен, момичета  Simple Smile Честито на именничките  smile3525 пожелавам ви здрави и щастливи бебчета   ylinfant  ylinfant

та да ви върна пак на тези подплънки за кърма. гледах едни предпазители за зърна, дали има полза от тях  newsm78
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11659&cat=17

гледам че са от 2 части. имат  дупчици за проветрение, и са силиконови, за да се събира кърмата в тях  newsm78

# 718
От мамите с отрицателен резус фактор: на някоя да са й били ваксина срещу антителата?

На мен ми биха преди 10тина дни. Всичко ми е наред  Peace

# 719
тумбаченца,вие по какъв критерий си търсите шезлонг.аз искам да има напълно легнало положение,дайте съвет. Hug

Общи условия

Активация на акаунт