Априлки 2013 - тема 15

• 34 391
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро.Тази нощ спах-само се събудих от болки в ябълките-въртях се около час и пак съм заспала. Laughing

# 451
  • София
Добро утро,

Тази нощ нещо аз не можах да спя много спокойно. Само се събуждах и се въртях като шугава в леглото..... #Crazy #Crazy незнам защо така, но се надявам да не се повтори.
Като гледам навън си е бая студеничко и така ще се задържи до други ден. #Cussing out #Cussing out

# 452
Да ви попитам - имате ли главоболие?
Мен от вчера следобяд ме боли главата, днес вече е доста неприятно :/ не е от кръвно. Какво мога да правя? Никога досега не ме е боляла глава..

# 453
  • София
Добро утро и от мен

Гледам че коментирате шишенцата аз взех от тези и много ми харесват за тях няма лошо мнение ж форумите а за авент съм срещала http://www.koalabebe.com/product/581/tomi-tipi-tommee-tippee-shi … yna-opakovka.html
дано да ви допадне мн са симпатични на външен вид

Тези шишета ги ползвах първия път и сега пак същите ще си ги купя.

# 454
  • София
Да ви попитам - имате ли главоболие?
Мен от вчера следобяд ме боли главата, днес вече е доста неприятно :/ не е от кръвно. Какво мога да правя? Никога досега не ме е боляла глава..
Ако много те боли - Парацетамол, чист. И аз имах няколко такива дни до момента, много е неприятно.

# 455
  • Пловдив
Привет и от мен Grinning

Вие се оплаквате от безсъние - аз страдам от обратното - постоянно ми се спи, а не е като да не поспивам (12-15 часа на денонощие си ги правя Whistling ). Не знам какво ми става, предния път ми стигаха 3-4 часа сън, а сега не мога да се наспя Tired Лошото е, че и изпитите ме чакат, а зачета ли се и...айдеее отишла съм в страната на сънищата Whistling ooooh!

За шезлонга - бях на мнение, че са си абсолютно хвърлени пари на вятъра, но се убедих, че не е така  Mr. Green Ползвах си го постоянно и ми беше супер удобен, особено, в часовете прекарани в учене Mr. Green
Мислих и аз, че столчето за кола може да го замени, но постоянното сваляне и монтиране в колата си е голяма разправия Peace
Шезлонга го ползвах и в началото на захранването, защото дребния буквално се губеше в столчето hahaha ...Абе много полезна вещ си е Peace

За шишетата - пас съм, защото нямам лични впечатления Twisted Evil Мнението ми е, че не е нужно предварително да се купуват Peace
Не съм си купувала, нямам и намерение Simple Smile За бибероните - от това, което чъм чела - за предпочитане са каучуковите, защото е естествен материал. Със сина ми ползвах до към 7мия месец и бяха именно каучукови Peace Този път мисля да пропусна, защото имахме проблеми в началото на кърменето именно заради биберона, но тогава бях млада и зелена и не знаех hahaha

# 456
добро утро и от мен Simple Smile

Svetlavaleva, отиди на ендокринолог, за да ти изпише нещо ако трябва да се коригира, може след бременността да нямаш нищо, ако се вземат мерки навреме, може да е от бременността, една позната така не й обърнали внимание на това и сега вече пие всеки ден разни коригиращи, ама кой тогава да знае  ooooh! доктори.... няма страшно, ако се вземат мерки  Peace

за шезлонг да споделя, аз съм ползвала като такъв столчето до 13кг на малката, беше много удобно, защото и се люлее като го сложа на дивана, на спалнята, на земята, на пейка.
дори и аз съм захранвала малката там и ни беше удобно.

Smurf, малката биберон не е ползвала, щото я кърмех на поискване, не че не съм й предлагала един път-два, ама тя го плюеше.
шишета купих две на Avent, бяха на промоция в хиполенда, със силиконови биби на тях, важни са дупчиците, в началото да са малки, ако трябва може да се разширят ръчно.
но и шишета не съм ползвала, освен за водичка преварена да изплакна устата с лъжичка след кърменето.
но предварително бях взела двете плюс един биберон ми подариха в родилното, минаваха разни рекламни..., за всеки случай да имам.
стъклени бяха шишетата в родилното, но така или иначе се стирилизират.
ако ще ползвам шишета, бих си взела и две стъклени, но предварително да ги купувам - не.

Vitaivan, чудесна новина  Hug
а за количката, съгласна съм, че ти трябва с по-голям багажник, пазарувала съм с бебо в хипермаркетите с количката, и поупките - отдолу Simple Smile
виж даяна или виктория, няма ли да са ти по-удобни да ги управляваш  newsm78

Mirama,и аз се чудя за двете столчета, в началото си мисля да изключим еърбега отпред и малкото столче да е там, каката отзад вдясно, където е и сега. ако е удачно, така да седят. само
ако сме на по-дълъг път и не карам аз, може столчетата отзад и аз там по средата, поне има място  Mr. Green

добре дошли на krasuna, ematoem лека бременност и леко раждане!  bouquet

# 457
Здравейте мамчета Simple Smile Току що доки ми се обади да ми каже, че са ми излезнали резултатите от изследванията. Ами пустия му хемоглобин е паднал до 99  Sad За капак на всичко и някаква бактерия се е появила в урината. Взе да ме успокоява, че не е толкова страшно, но така ми се сви стомаха от притеснение... Вие как вдигате вашия хемоглобин? Аз пия феро- фолгама, ама нещо не помага.

# 458
Здравейте мамчета Simple Smile Току що доки ми се обади да ми каже, че са ми излезнали резултатите от изследванията. Ами пустия му хемоглобин е паднал до 99  Sad За капак на всичко и някаква бактерия се е появила в урината. Взе да ме успокоява, че не е толкова страшно, но така ми се сви стомаха от притеснение... Вие как вдигате вашия хемоглобин? Аз пия феро- фолгама, ама нещо не помага.
аз за хемоглобина дъвча Малтофер фол,но не приемам никакви млечни продукти,защото не се усвоява желязото иначе.

# 459
  • Sofia, Bulgaria
И аз това взимам,че ми беше поспаднал хемоглобина- сега се нормализира, но смуча Малтофер само профилактично. Хубаво е обаче да хапваш млечни продукти- не може без калций - важното е да се ядат 2 часа преди или след желязото.

# 460
ами то като помислиш,сутрин аз взимам по 2 таблетки малтофер,сложи 2 часа преди и след приема.вечер също взимам и пак 2 часа преди и след,и кога остана да се хапват млечени продукти? newsm78.аз ги взимам за 10 дена така са ми казали.

# 461
  • Пловдив
Напълно подкрепям мнението на arwen33  Peace
Аз като ветеран в борбата с хемоглобина (вече е 95 newsm44) също не съм спирала млечните. То и не бих могла - без кисело мляко не сядам на масата!
Говорих и с хематолога, защото мислих именно, да спра за известно време консумацията на богати на калции храни, но и той ми каза, че е задължително за организма ми, да си го приемам, просто трябва да се съблюдават часовете Peace
Сега до обяд не приемам нищо с калции, защото пия таблетката желязо сутрин, след закуска.

# 462
Напълно подкрепям мнението на arwen33  Peace
Аз като ветеран в борбата с хемоглобина (вече е 95 newsm44) също не съм спирала млечните. То и не бих могла - без кисело мляко не сядам на масата!
Говорих и с хематолога, защото мислих именно, да спра за известно време консумацията на богати на калции храни, но и той ми каза, че е задължително за организма ми, да си го приемам, просто трябва да се съблюдават часовете Peace
Сега до обяд не приемам нищо с калции, защото пия таблетката желязо сутрин, след закуска.

аз също подкрепям приема на млечни продукти,защото аз смата много обичам мляко,сирене,кашкавал.но кога да стане това след като се събират грубо 8 часа през които не трябва да се приемат newsm78,през ноща???а и е само за 10 дена,после пак ще надигам бутилката с млякото.

# 463
Дребният биберони не е ползвал, плюеше ги.
Кърмен е на поискване и си предпочиташе зърната на гърдите Laughing
За ниският хемоглобин, ви препоръчвам годжи бери и сусамов тахан, откакто ги консумирам съм свежа, и не ми се спи толкова. Отделно споделих, че за няколко дни хапване и резултатите ми бяха ок. С годжи берите не трябва да се прекалява, като количество, по няколко зрънца само се хапва.
http://www.balevbiomarket.com/goji.html?gclid=CJjltbXN57QCFc6V3godLiwATA

# 464
не се притеснявай толкова, нормално да падне. ще се нормализира.
док ще ти изпише пдходящото за теб, яж извара повече, червено месо, пий две-три глътки червено вино вечер  Peace
за хапчета не експериментирай преди док да ти изпише нещо според изследванията, желязо ли, вит.Б12 ли, не се притеснявай наистина  Hug
бактериите ще ги уморите, ще ти предпише нещо док.

позната, която има хашимото яде отскоро годжи-бери, дори ме черпи, ама отказах, че ми приличат на...  Embarassed
иначе ми ги похвали, ама не мога, предпочитам да хапвам
Скрит текст:
нар Simple Smile 
Peace

Общи условия

Активация на акаунт