Бремелинки от ВАРНА

• 48 346
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Ние в това отношение сме много добре - дадоха ни пееща въртележка за над легло, аз пък не искам да я слагам, че ми е грозновата  Thinking  Сякаш ми се ще нещо от хартия, плат, пискюли някакви да направя, в стила на магазин Слънчоглед и да ги закачим от тавана. Нещо по- декоративно, не толкова супермаркетско  Thinking
Други бебешки играчки се снабдих доста - майка ми ми донесе гумени бебешки играчки, с които самата аз съм играла като бебе. Измих ги с обезмаслител и са готови. Има и 3 дрънкалки сред тях. Също добавих няколко плюшени играчици, които с мъжа ми сме си подарявали като 'млади гаждета' - лапешка му работа  Laughing  но ги изпрах и готово. Така станаха поне 15 броя.

# 556
Момичета искам да споделя с вас най-хубавото нещо в живота на 20.04.2013 родих моята принцеса София ,малко трудно излезе ама това няма значение .Пожелавам на всички ви да изпитате това чувство на радост .Който казва че не боли не е вярно но всяка една болка си заслужава и всичко се забравя в момента в който гушнеш рожбата си. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 557
valari86 -Честито! Да ти е живо и здраво детенцето.

# 558
Valari86 честито бебче ,нека  е живо и здраво ,а на теб бързо възстановяване!

# 559
Добре дошла в нашия свят на малката София! Честито, valari86! Да сте живи и здрави!

# 560
  • Варна
Честито, Валъри! Чудесна новина! Да сте живи и здрави с малката, много да те радва!

# 561
Valari86, Честита  рожба!
С пожелание за много щастие, здраве и късмет.
Нека малката София винаги озарява къщата ви с нейната усмивчица и да я пълни само със смеха си!!!

# 562
  • varna
Валъри, честита щерка със страхотно име София! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва!

# 563
Поздравления, Valari86! baloni Нека ви е жива и здрава малката принцеса. И много щастие на цялото семейство.

# 564
lovely baby, с удоволствие. Ще пиша на лични, за да не спамим темата Wink

herairness, плуването задължително ще го обсъдя с док. След 5-ти месец обаче, могат да  се слагат глобулки за прочистване.

valari86, прекрасна новина  Kissing Heart Много красиво име сте избрали за малката кукла Wink Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб-бързо възстановяване и много сили! Коя болница избра за раждането?

EliZ, въпросът за играчките все още не е на дневен ред при мен. Това са, вероятно, единствените неща, които със сигурност ще купя след раждането. Педиатър ме посъветва първите няколко месеца да не взимам нищо, защото цветовете на въртележките за кошара по-скоро дразнят зрението на новороденото(аз страшно много ги харесвам). За останалите играчки (независимо плюш или пластмаса) детенцето по-скоро не разбира. 
Това обаче въобще не пречи да купиш колкото си искаш играчки Grinning

# 565
Здравейте, мили мами!

Валъри, да ви е жива и здрава дъщеричката! Много, много да ви радва и по мъъъъничко да ви ядосва!  Wink  Hug

Чакаме и мама Коварната да се похвали с хубави новини!

Момичета, благодаря ви за прекрасната среща! Надявам се да се видим скоро! Аз вече официално съм в отпуска, та няма да "бързам" за работа  Laughing Не, че се бях засилила  Wink

# 566
  • Варна
Момичета искам да споделя с вас най-хубавото нещо в живота на 20.04.2013 родих моята принцеса София ,малко трудно излезе ама това няма значение .Пожелавам на всички ви да изпитате това чувство на радост .Който казва че не боли не е вярно но всяка една болка си заслужава и всичко се забравя в момента в който гушнеш рожбата си. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честита дъщеричка !!!

# 567
  • Варна
pina, идеята ти за м-н Слънчоглед е наистина оригинална и много ми хареса. Стига да мога да намеря свободно време и творческо вдъхновение  Thinking

# 568
  • ВАРНА
Хайде и тук да се разпиша  Mr. Green На 2юни ми е термина,но понеже ще съм секцио по медиц.причини трябва около 20-25май да уточня дата,много трудно така да избираш датата на детето си,добре че първото само си тръгна по-рано та си избра деня  Peace Има ли раждали и в Аг и в Майчин дом да съпоставят лекарите,условията са ясни  Rolling Eyes След първото секцио при Яков шевът е тънък като конец,но ми остана като прещъпнато на мястото и отгоре малко виси коремче,незнам индивидуално ли е така или зависи от шева.Сега се чудя за АГ за Георгиев/Танев/Николов - някой да има мнения за секцио при тях и колко са естетсични шевовете  newsm78

# 569
Благодаря на всички за добрите пожелания!zvezdi4ka* аз раждах в АГ болница с избор на екип мога да кажа че съм доволна.Има доста отзивчиви служители там .Естествено не всичките ,но мога да кажа че сам доволна. Детските акушерки ми направиха много добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт