Бремелинки от ВАРНА

• 48 345
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Valari,cestita ti rogba.

# 571
valari86, честита ви рожба! Да е жива и здрава и много да ви радва! Сега ти пожелавам да имаш много търпение и сила, за да успееш да я кърмиш и не забравяй да мислиш позитивно!

# 572

valari86 честита дъщеричка.Нека расте здраво,щастливо и усмихнато дете.

# 573
Здравейте да се присъединя към вас.Честито на всички ,които вече гушкат бебоци и леко бременеене на всички останали.

# 574
Здравейте бремелинки!Честито на мамите който имат вече бебчета да са ви живи и здрави и многоо да ви радват!Налегнаха си горещи дни още от сега аз вчера открих сезона и ходихме на плаж с моя мъж за 2/3 часа...все пак не трябва да прекалявам Simple SmileАко има желаещи може да се разберем и да идем тези дни избягвайки пиковите часове Simple Smile

# 575
има ли някакво ограничение на слънцето в зависимост от седмицата, в която сме? аз съм около 33 г.с. и мисля утре малко да се попека на терасата, мога ли да си открия коремчето ? newsm78

# 576
попринцип знам,че не е много добре да го излагаш директно на слънце..поне коремчето пази пък другите места ги печи без притеснения Simple Smile

# 577
  • ВАРНА
Освен,че се засилва пигментацията,създават се предпоставки за засилване на отоците на краката и се покачва телесната температура,което не е много добре за бебето....Но все пак всеки си го чувства различно и си решава сам  Peace

# 578
За момента слънцето е още слабо и ако се ограничиш до половин- един час, не мисля че ще е проблем  Thinking

# 579
Някой за кафе  в почивните дни (и не само)  Аз не съм от активните писачки тук ,но за среща съм готова. Пина  хайде ?  Party  ( С теб ни делят само дни разлика в термина) 

# 580
Аз скучая тези дни (до събота), но и малко ме мързи. Ако има още желаещи...  Thinking  колко му е да се прежаля.

# 581
а ,то и мен ме мързи  хаха..но може за една бърза среща.Аз лично бих се натоварила от много събрали се, по- малко,по- спокойно. Така че и 2,3-4 да са... достатъчно Peace

# 582

Re: *~ЛЛЛ лекции за кърмене - Пловдив, София, Пазарджик, Карлово, Русе, Варна~*
« #324 Четв., 25 Апр. 2013, 15:01 »
   Отговори с цитат
Събития по градове за месец МАЙ 2013 г.

ВАРНА

8 май, сряда, 10:00 ч., РЗИ (ул. „Брегалница”, №3), Ла Лече Лига лекция, тема: „Хранене на бременната и кърмеща жена. Захранване на бебето.”

11 май, събота, 10:00 ч., Майчин дом (ул. „Мир“ №1), Ла Лече Лига лекция, тема: „Отбиване на детето ” (с предварително записване)

15 май, сряда, 10:00 ч., Център „Mаm’s and Me” (до кръстовището на бул. „Осми приморски полк“ и бул. „Васил Левски“), Бебешко кафе, тема: „Имате въпроси за кърменето? Задайте ги на Бебешкото кафе!“

25 май, събота, 10:00 ч., Майчин дом (ул. „Мир“ №1), Ла Лече Лига среща 1, тема: „Въпроси, които се отнасят към нормалния ход на кърменето ” (с предварително записване)

31 май, петък, 10:00 ч., Детски клуб „Невеляшка” (ул. „Кестен“ №14, под ВиК), Бебешко кафе, тема: „Имате въпроси за кърменето? Задайте ги на Бебешкото кафе!“

За предварително записване: Ивелина Станева – 0878 601 604

Актуална информация на: http:

# 583
Да, не е нужно да сме 30 човека, който може и има желание. Значи аз утре (четвъртък) и вдругиден (петък) съм на разположение. После мъжа ми почива и ще се гледам с него. Ако е по центъра някъде, и да не е много късен час... Аз и тоалети за това време нямам и с малко идиотски вид, но ще проявите разбиране, нали?!

Иначе от вторник нататък отново съм свободна, мъжа ми пак е на работа и така.

# 584
искате ли да отидем на бебешко кафе на 15.05?има ли желаещи?Да се похваля  купих си количка ХАУК МАЛИБУ и корито със стойка .

Общи условия

Активация на акаунт