Бремелинки от ВАРНА

• 48 340
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • ВАРНА
Аз от 6.05 влизам в 9-тия месец,но от 2-3 дни явно от топлото така ужасно ми се подуват краката,като втасали козунаци са...Явно бебето натиска вече,защото и сутрин след ставане от сън пак са си надути,някой друг с такива проблеми?Предната бременност доколкото помня пак беше така 9-тия месец,ама сега чак все едно иглички ми се забиват така ми се раздува кожата около глезените  Rolling Eyes Затова не ща и да чуя за слънчеви бани  Mr. Green

# 586
  • varna
Криси, честита количка, много добър избор според мен  Peace А за бебешко кафе, аз не съм от ранобудните, тъй че ще пропусна, но следобедна среща нямам против да отразя  Mr. Green
Апропо днес бяхме 2 часа следобед на плажа в Аспарухово - да ви кажа доста поносимо си беше, особено с подухващия ветрец, хич не се усеща да е жега. Че и народ нямаше много, та си побесня кучинка на воля.

# 587
И аз сьм свободна за сега.Днес ходих в морската и до плажа,времето беше супер.Ако се сьбирате мога да дойда,стига да не драсна кьм вилата.Само за разходки е.

# 588
И аз вече приключех с работата и след 06.05 съм на линия.

# 589
morgana07, и при мен е така. Аз вече съм към края на 9 месец ( не остана:) ), но горе-долу в началото на деветия започнаха да ми се подуват краката. Отначало само леко глезените, но сега вече и отгоре ( явно и  от топлото време). Понякога спадат сутрин, но понякога не. При всяка възможност ги държа вдигнати на стола, когато съм седнала, но няма голям ефект. Усещам лека болка около глезените, когато ги натисна с ръка.
  Важното е бебоците да се родят живи и здрави, пък всичко останало се забравя Simple Smile

# 590
  • Варна
На 25.04.2013г. в 09:55ч. се появи нашето слънчице Теодор - 3кг , 49 см  smile3504
 Всичко мина безпроблемно, на 5тия ден ни изписаха и се прибрахме при татко по-щастливи от всякога !
Пожелавам лека бременност, успешно раждане и тези прекрасни емоции на всички мамчета  newsm51

# 591
Despina91, да ви е жив и здрав малкия юнак, много да ви радва!  Hug

# 592
  • varna
Честит Теодор, Деспина  baby_neutral Да ви е жив и здрав, и да ви слуша   bouquet

# 593
Честит Теодор! Живи и здрави да сте и двамата!

# 594
  • Варна
Честит малък Теодор, да расте обичан и щастлив.

# 595
Despina91, честита ви рожба. Да е жив и здрав, много да ви радва! А на теб ти желая бързо възстановяване, за да се наслаждаваш пълноценно на Теодор.

# 596
Ами здравейте! Аз ходя в "Еквита" при Йорданова и съм много доволна препоръчвам я на всички, които сега избират. Изключително мила жена , подробно обяснява всичко с две думи 6+  newsm10  Леко бременеене ! newsm51

# 597
Despina91 честито бебче.Да расте здрав,щастлив ,усмихнат и послушен малкия сладур.

# 598
Деспина,честито ти бебче.Бьдете живи и здрави и двамата.

# 599
  • Варна
Despina91, Честито да ви е жив и здрав, много да ви радва!!

Общи условия

Активация на акаунт