Бремелинки от ВАРНА

• 48 341
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте мами, желая Ви много благословени празнични дни.
Реших да се допитам до Вас- ще раждам в АГ-то при Георгиев, и се чудя дали трябва да си избера екип за раждането или само лекар. Защото за лекар можеш да проучиш нещата и да решиш, обаче цял екип, при положение, че нямаш никаква информация- как да избера.

# 601
Христос Воскресе! Simple Smile Желая на всички вас здраве, щастие, безпроблемна бременност и раждане, а също и здрави и усмихнати бебчета! Честит празник!!!

# 602
  • varna
Во истина воскресе! Живи, здрави и с малки пухчета в ръцете, коя когато й е времето!
Ро.Колева, ами посъветвай се със самия доктор, той би трябвало да може да те насочи, поне аз така си мисля, нали всеки има хора дето работи с тях.

# 603
Despina91 честито да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва!!!! Grinning

# 604
  • Варна
Despina91 честито да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва!!!! Grinning

И на вас честита дъщеричка, Валари. Жива и здрава, да расте голяма и послушна и да е гордостта на мама и татко  Hug

# 605
  • varna
Честито на всички именици   bouquet

# 606
ще раждам в АГ-то при Георгиев, и се чудя дали трябва да си избера екип за раждането или само лекар.

Когато се разбереш с д-р Георгиев дали ще раждаш нормално или секцио, от това зависи какво ще избереш. За нормално раждане се избира само лекар, за секцио се избира екип. Ти пак избираш само лекаря, който ще ти прави секциото, а екипа е този, с който той работи, ти него не го събираш сама. Просто плащаш за екип.

# 607
Момичета има ли навити за среща.

# 608
Здравейте дами Simple Smile Като стана въпрос за видовете раждане...аз съм още в 5тия месец кога трябва да си избера как ще раждам и може ли няколко съвета кое е раждане е по-добре...тъй като знам,че и двата начина си има и + и -

# 609
lovely baby това с раждането  е личен избор.Аз ще раждам секцио.Всяко раждане си има своите рискове и всеки сам трябва да вземе решение.Аз избрах секцио защото  съм с близнаци , а и при мен си има и медицински предписания за секцио-ниска сраменна кост,искам бързо да мине раждането а не с часове.Ясно  е че после ще има болка ,но някакси съм готова да я изтърпя п скоро след раждането отколкото по време на раждането.

# 610
Despina91, честита ти рожба!  Hug

# 611
  • varna
lovely baby, както вече ти казаха, това е съвсем личен избор, зависи и от медицинските предписания. Посъветвай се с доктора, той по-добре от нас би ти обяснил. В нормалния случай в началото на 9 м. вече се уговаряте дали той ще те изражда и дали със или без избор на екип. При секциото нещата се уреждат мисля към 7-я или най-много 8-я месец, там избирате дата с доки и е задължителен избор на екип.
Пина, я пусни списъка за ОБ и тук да го имаме, пък може и да го пообсъдим междувременно.

# 612
Днес бях на лекция в Майчин дом.Да не сме се засекли с някой от вас там.Има ли такива които ще ходят в четвъртък в Мола на лекцията на 9 месеца.

# 613
Копирам списъка за ОБ, който любезна съфорумка ми прати, тя чете тук, може и да се реши да пише  Simple Smile

за майката:

2 бр - нощници
5 бр - бикини
1 пак - следродилни превръзки
1 пак - каквито си ползваш превръзки
2 пак - лигнин
1 бр - помпа за кърма /ако се наложи/
1 пак - еднократни чаршафи /10 бр в опаковка и струват м/у 3.00 -5.00 лв/
1 бр - чаша,лъжица,вилица,паста и четка за зъби,шампоан,сапун
2 бр -хавлии /малка и голяма/
направление от доктора който е следил бременноста,всички изледвания,лич
на карта
монети по 0,50-1 лв за телевизор

за бебо
30 бр - памперси
2 пак - бархетни пелини
5 бр - ританки
5 бр - камизолки /бодита/
2 пак - мокри кърпи
1 бр - биберон залъгалка
2 бр - шишета / при необходимост/
1 бр - бебешко олио и шампоан HIPP

Това е един вид разширен списък, не този, който дават от отделението на Отворените врати.

# 614
  • Варна
Момичета, днес ще ходя на Ден на отворените врати в АГ. Има ли и някоя от вас записана? Ще си отварям очите и ушите, ще пускам инфо после. Някакви въпроси имате ли, които да задам от ваше име?

Общи условия

Активация на акаунт