Бремелинки от ВАРНА

• 48 322
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Много се радвам ,че бебо е добре.Пишете ме и мен за срещата.

# 661
  • varna
Четвъртък 16.05 12:00 пицария Годзила в Гранд Мол Варна
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a
6.mims_70
7.krisif
8. slancice

Пина, от 17 и 15 съм. Само дано не стане някой гаф, че предният път Соня я нямаше и се наложи да крънкам час от регистратурата, а онази беше тотално неориентирана за работното им време.

# 662
Благодаря ви, момичета!  Hug
Пожелавам ви само хубави новини днес!  Praynig
Слънчице,
Скрит текст:
казах, че ще звънна, но ми падна батерията на телефона, а се прибрах късно, за това не се и обадих. Но си прочела писанката ми от снощи Simple Smile
Пина, гледах снимките от детската стая, много е симпатична  Peace
А вие къде ходите на ФМ? При Балев или при вашия си лекар?
Аз трябваше да ходя в 30 г.с. при Балев, но се отказах, не ми се щеше да чакам цяла сутрин сама. Но пък вчера Николов му гледа и сърчицето, пусна му пулса, беше си в норма. Мъничо не се срами като го гледат на ехограф, та си показа и "документа"  Heart Eyes Гледа и пъпната връв, както и плацентата и водите, бяха си ОК за момента. Много се надявам до края да е така!  Praynig

# 663
girlinblue, при Славчев сме и двете. Аз два пъти ходих при Балев, но вече не ми се чака и на мен. Даже мислех да си спестя 3-тата ФМ, ама ей на, пак се записах.

# 664
А защо 3 ФМ?  newsm78 Аз на една ходих преди 3 месеца точно. Какво гледат през различните периоди?
Аз и на 4Д не съм ходила. Ходя си всеки месец на ЖК, 1 път на ФМ при Балев, правих БХС в 18-19 г.с. и вчера при Николов.

# 665
  • varna
Гърлинблу, и аз имам само две ФМ, една януари и една сега. Всичко е шест на беба, само дето е седалищно, ама Славчев ме успокои, че има още доста време да се завърти. Стискайте палци, че хич не искам да ме режат. Според мен няма смисъл от излишни глезотии като 4д примерно или много изследвания, щом доки не е дал повод за притеснение.

# 666
И моята беба е седалищно.Моля се да се обьрне както трябва.От днес започнах едни упражнения за обрьщане.Дано да имат ефект.

# 667
Хера, браво на вашата беба! Хайде сега да вирне и дупето нагоре и ще е супер!  Praynig За обръщане, една от юлките написа, че се стояло на 4 крака, при нея подействало.
Пина, какво стана на твоята ФМ?
За 4Д, даже когато бяхме двамата с моето момче си мислехме да не ходим, само на ФМ при Балев
Скрит текст:
, за съжаление прегледа ми беше вечерта на 11.02, а той си отиде рано сутринта и не можа да го види дори и на ехограф и да разбере, че на 100% чакаме момченце Cry Беше виждал само една снимчица в 11 г.с., където се виждаше мъничкото човеченце. Знаеше на 75%, че чакаме момченце, защото акушерката обърка датата на прегледа ми и тогава ми казаха предположение.

# 668
Аз само да питам за срещата направо в годзила ли ще се чакаме или някъде другаде?

# 669
  • varna
Слънчице, я сподели какви са тия упражнения  Thinking
Ивон, направо там отиваме, да, личим си отдалече мами с кореми.
Бтв, какво стана с Весли, нейния термин не беше ли тези дни  newsm78
Гърлинблу, пак се натъжих, ама изобщо не е честно значи  Cry Дай боже бебо да се роди жив и здрав и да ти остане като малко копие на момчето ти.

# 670
Съжалявам за излиянието, за това го скрих... Днес стават 3 месеца и ми е още по-тежко  Cry Простете! А, че е несправедливо и дума не може да става!
И аз само за това се моля, Хера! Само да ми е жив и здрав!  Praynig
Весли каза, че секциото й е назначено за 07.05, ако не греша. Дай Боже всички да са добре!  Praynig

# 671
girlinblue, мина ФМ- то и имаме даже 16 секундно клипче, да си го гледаме. Още е момиче, което е добре, вече така съм се навила, че щях да съм шокирана да се е превърнало в момче.
За твоята мъка - и това ще мине и всичко ще се подреди по най- добрия начин, бъди сигурна! Ще изгрее слънце и на твоята улица! Разбира се никой никога няма да замени мъжа ти, а и няма нужда.

Аз правих всичките 3 ФМ. Видях, че сте се чудили. Има една около 12 г.с., когато се мери нухална транслуценция и носна костица. После е около 20 г.с. и накрая е сега - 30- 32 г.с. Едва ли сте загубили нещо, ако сте съкратили тези прегледи. Аман от болници, доктори, кабинети... иска ми се да се върна към нормалния си живот, а то след раждането още по- голямо ходене по кабинети се очертава, но ще свикна, предполагам.

# 672
Здравейте мами,

на 05.05.2013г. Господ реши да ни направи най-големия подарък за Великден и на бял свят се появиха нашите принцеси - Ивайла и Кристина. Всичко мина добре и вече сме си вкъщи.
На всички вас желая лека бременост и да не се притеснявате излишно.

# 673
Честито, vesli, да са ти живи и здрави, и много радост на цялото семейство!

# 674

vesli, прекрасна новина! Да са ти живи и здрави принцесите Heart Eyes

Аз досега на една фетална съм ходила и честно да кажа, двоумя се за следващите.

Общи условия

Активация на акаунт