Бремелинки от ВАРНА

• 48 324
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
На мен Гранд мол-а ми е супер близо Simple Smile Само дето не е на открито и на въздух, но пък нищо не пречи при хубаво време да се поразтъпчем  Wink
Аз утре мисля да ходя да се срещна с Николов, благодарение на Слънчице се навих   bouquet

# 646
Krisif, чудесна идея, само дано имат маса за толкова много мами  Mr. Green Сменям и часа, че да може и Ивон да присъства:
Четвъртък 16.05 12:00 пицария Годзила в Гранд Мол Варна
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a

пишете ме и мен  Simple Smile

# 647
  • varna
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a
6.mims_70

# 648
За Гранд Мола аз съм под ?,но се надявам да успея.

# 649
Благодаря ви момичета че правите този компромис за мен   bouquet.Със сигурност ще дойда направо в годзила или някъде другаде ще се чакаме.

# 650
Това е списъка за аг ако не си на вип етажа .
1.Инфузионни системи -2 бр
2.Абокат № 18-2 бр
3.конци мерлин 6*45 № 0-2 бр
4.конци мерлин hr 43 s № 1/90 см/-2 бр
5.конци марлон ds 24 2/0-70см/-1 бр
6.ръкавици стерилни № 7-3 бр
7.ръкавици стерилни № 8-3 бр
8.марлени компреси 7,5/7,5*100
9.иригатор за клизма -1 бр
10.подложки 60/90-5 бр
11.левкопласт-1 бр
12.лигнин -500 гр
13.памук -1 бр
14 термометър -1 бр
Това са консумативите за родилното .
а това са нещата за новороденото
1.памперси -20бр
2.бебешки пелени -3 бр
3.дрешки за новороденото -по избор
4.мокри кърпи 1 пакет
5.термометър -1 бр
Това са нещата  Simple Smile

# 651
Ивон, това за 5-ти етаж важи ли? Само за секцио ли го искат или за всички родилки? Аз като бях на отворените врати, акушерката толкова увърташе с тоя списък, че така и не разбрах трябва ли да го купуваме или не?  newsm78

# 652
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a
6.mims_70

7.krisif

# 653
Днес говорих с една мама,която роди на 30.04 в АГ.Доволна е с бебчо са добре ,кърмят се!Не е нужно да се изпълнява списъка за АГ той е препоръчителен. Бебето е при теб в кошче и си го преобличаш при нормално раждане.Посъветва ме да си приготвя дрешки за 3.-4 дни но да са в две части по лесно да се сменят ако повърне бебчо.Днес роди моя приятелка момченце при Георгиев със секцио.Да и е живо и здраво бебчето!Знам ,че в момента е на 2 ет в реанимация и след 2 дни ще я качат на 5 ет.Било много строго никой не пускат.

# 654
Щом е пожелателен, вие какво мислите да правите? Ще ги купувате ли?  newsm78 Хайде, за бебо нещицата ОК, нали, ако е при нас трябва да си имаме памперси, кърпички, предполагам и АМ, ако се наложи и т.н. Но пък конци, абокати, ръкавици и клизми, не трябва ли срещу скромната сума от 430 лв. да си имат тези неща?  newsm78

# 655
Да това е списъка за 5 етаж ,не знам колко е препоръчителен но аз на два пъти ходих и двата пъти казаха да трябва да се купят .Имах една позната която роди преди 2 месеца в аг и са я въртели докато не ги набавят добре че е било през деня че мъжа и ги купил веднага .Всичките тези неща струват около 150 лева и честно да си призная не ми се рискува за толкова пари да чакам и да ме гледат с такива странни очи.Все пак здравето на бебо и моето са на първо място . Simple Smile

# 656
Благодаря за отговора, Ивон!
А кой всъщност дава списъка? И тези конци за секцио ли са или и за нормално?  newsm78
Днес ходих при д-р Николов, изключително мил човек, обяснява всичко подробно, не претупва нещата. Само дето аз исках епидурална упойка, а пък малко си ме поотряза. След някакъв случай в МД, където осакатили една родилка, явно в АГ не смеят да практикуват така. Имало и други начини за обеболяване, ама аз като съм чувала, май много не действат.
Иначе мъничо е добре, бил по "каталог" за момента, термина ми по МЦ е 07.07, по размери излезе същата дата. Вече е 1.908 кг. Бил застанал главично, с гръбчето в ляво и "сандалите" в дясно (така се изказа доктора). След 2 седмици каза пак да отида. Направо май си се разбрахме той да ми води раждането, живот и здраве. Надявам се и бебо да не се врътка насам натам, за да минават нещата по-гладко.  Praynig Praynig Praynig

# 657
Браво, girlinblue182, така да се чува, всичко да е наред с бебето, поздравления!

# 658
  • varna
Браво, girlinblue182, много се радвам за теб и бебо! Айде дано мине всичко по план оттук нататък.
Аз съм на ФМ следобед, да стискате палци.

# 659
Аз съм на ФМ следобед, да стискате палци.

И ти ли? От колко часа? И аз съм днес.

Общи условия

Активация на акаунт