Бремелинки от ВАРНА

• 48 307
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • varna
Четвъртък 16.05 12:00 пицария Годзила в Гранд Мол Варна
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a
6.mims_70
7.krisif
8. slancice
9. dani_keranova

Не сме се отказали, че как  Twisted Evil Аз тъкмо се прибирам от тридневния маратон из София - беба вече ще може да казва, че е фен на Депеш и Бон Джови от раждането си Laughing Ох, а в Икеа как ми харесааа - защо няма за Варнаааа, мрън Cry
Весли, честити момиченца, да ти растат живи и здрави, това е най-важното! Страхотни имена Simple Smile Чакаме те на някоя среща да разказваш   bouquet

# 691
ro.koleva, аз ходих при него, като му звъннах ми каза, че в петък от 14ч. е там, но пък акушерките казаха, че идвал в 16ч. Ето негов телефон - 0888234988. Мисля, че няма записване на часове, ами отиваш и си чакаш.

Мерси за информацията. А това там в неговия кабинет в АГ ли е?

Да, то така се изказах, че не стана ясно, След стъклените врати в ляво, мисля пише ехограф.

# 692
някaкви лекции скоро във вaрнa?

# 693
Върви ли срещата, а? Аз бях пред Мола в 11.15. Имах работа там, ама и работата не свърших и ми се видя много чакане до 12ч. Та си тръгнах. То ако бях свършила работата, тъкмо щеше и по- малко време за чакане да ми остане, а така нищо и от двете неща.

# 694
  • Варна
pina, ами да беше дошла! Първите бяхме там даже преди 12:00 и щеше да си имаш компания. Събрахме се бройка като при предната среща, определено напълнихме заведението и бяхме атракция. Като си тръгнахме, понеже ходих до тоалетна и излязох последна, забелязах как от съседното заведение някакви двама мъже се бяха втрещили в групичката, сочеха всяка следваща преминаваща от нас и само сочеха оцъклени: "Ето още една... и още една... и още една!!!"  Joy Изкарахме си супер, скоро искам пак!

# 695
Страхотна беше срещата момичета ,определено отново бяхме атракция Shocked ,трябва скоро пак да се съберем .Беше много приятно и зареждащо. Party

# 696
"Ето още една... и още една... и още една!!!"  

Joy   Joy  Mr. Green

# 697
"Ето още една... и още една... и още една!!!"  

Joy   Joy  Mr. Green

мммм...така си беше, ошашавихме хората...къде ще видят толкова бременни на куп  Joy Joy Joy

# 698
И аз сьм доволна от срещата.Наистина сме атракция.Само как се пулят ,като ни видят?????? Shocked

# 699
И аз сьм доволна от срещата.Наистина сме атракция.Само как се пулят ,като ни видят?????? Shocked

Нали ??  hahaha..не стига, че е криза и безработица, а на едно място толкова много бременни  preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo hahaha

# 700
Момичета с някои от вас говорих за нови неща от Продавалника и ви пращам линк кьм профила да го видите и да кажете някоя порьчвала ли е от тук и дали е доволна.Цените са доста по-ниски от в магазините.http://prodavalnik.com/profile/mamasa/?page=5

# 701
Момичета с някои от вас говорих за нови неща от Продавалника и ви пращам линк кьм профила да го видите и да кажете някоя порьчвала ли е от тук и дали е доволна.Цените са доста по-ниски от в магазините.http://prodavalnik.com/profile/mamasa/?page=5
здравейте , аз съм също бъдеща мама от Варна,чета от скоро тая тема
Пиша относно поста на slancice аз си взех подобни бодита от ФЕЙСБУКА има група за колективно пазаруване от чуждестранни сайтове кадето често излизат оферти на много по ниски цени от колкото са тук по нашите магазини трябва да се следи постоянно.Последно което си поръчах бяше 2 комплекта бодита с кус и дълъг ракав http://www.clothingattesco.com/the-very-hungry-caterpillar-5-pac … s-baby-essentials но бяха на оферта 10 паунда за двата комлекта с доставкато до БГ

# 702
  • varna
Мда, чудна срещичка беше  Mr. Green В полупразния мол да видиш 12-на бремелинки на куп си е атракция  Twisted Evil Сервитьорът даже каза "хайде, чакаме ви в разширен състав другия път"  Joy
Слънчице, тези или са колективно поръчвани, или са имали някакъв дефект в опаковката и са били намалени - вероятно са от Англия. Аз бих си взела Авентските неща, ако не бях го направила вече, дрешки не толкова, че не са ми по вкуса с толкова розово.

# 703
А аз изпуснах атракциона. Нали се засилих, че братовчедка ми ме чакаше и... тя реши да ходим не къде да е, а на Годзила, та чак ме досрамя като седнах пак там  Grinning
pina, аз бях в мола в 11:30ч. Ама хайде де, то телефоните си не разменихме, пък и от къде да знам, че си била долу  ooooh!
mami_y,
Скрит текст:
пощата ти е пълна.

# 704
Да бодитата са от колективно пазаруване,нямат дефеккти а разцветки имаше най различни....линка го пуснах като за модел
girlinblue182 благодаря ти  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт