Бремелинки от ВАРНА

• 48 313
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Весли,честити ти рожбички.Нека са ти здрави и много да ви радват.Ще идваш с тях на срещите ни за да разказваш как е минало всичко и да им се порадваме.
За ФМ и аз правих трите фетални.При мен е от страх дали всичко е наред с беба.Не ,че има някаква гаранция де.
Хера ето ги упражненията.http://www.estestveno.com/node/42

# 676
vesli честити ти принцеси.Ще се радвам да разкажеш повече за раждането.Нека са ти здрави и усмихнати малките сладурани.

# 677
Весли, да са ви живи и здрави малките принцеси! Много да ви радват и слушат   bouquet
Пина,
Скрит текст:
за изгряването на слънцето... това само един Господ знае. Спирам, не искам да ви товаря, мили мами!

Абе мами, какви са тези варненски комари тази година?  Shocked То направо врабчета! Дали мога да мажа с нещо ухапаното?  newsm78

# 678
girlinblue,

Скрит текст:
Разбира се, че ще бъдеш отново радостна и щастлива! Както се казва - нищо на този свят не е вечно, даже и проблемите ни (мъката, нещастието)   Hug 

# 679
  • Варна
Весли, живи и здрави да сте с дечицата, много да те радват! На хубав ден са се родили, все хубави неща да им се случват в живота! Ще разчитаме на теб за информация за протеклото раждане и съвети. Включвай се, когато можеш  Hug

Моята беборана колкото по-голяма става, толкова повече се опитва да заяви присъствието си. Уж бебетата като растат, ставало им тясно в корема и се движели по-малко. Абсолютно невярно! И синът ми преди ме налагаше здраво, сега и щерката се опитва да ме посини отвътре  Laughing Някакви сложни хореографии разиграва и така се мята, че чак ме разлюлява  Rolling Eyes

За момичетата, които са се насочили към секцио - тази сутрин влизах в аптеката до нас, струва ми се, че цените са доста по-ниски, отколкото в другите аптеки. Помолих ги да ми кажат колко струват консумативите от списъка на АГ, но сметнати само до памука (включително), тъй като от термометъра надолу някои неща вече си ги имам или ще ги купувам от друго място. Жената каза, че сумата е грубо между 70 и 80 лв. Това ми се струва сносна цена. Видях, че се коментират цени от раждали мами от порядъка на 100 - 120 лв. Ако някоя от вас се интересува, ще пусна името на аптеката и местоположението й на лични, за да не правя реклама.

Хери, пишете ме и мен за срещата! Май идеята за МОЛ-а идва добра, защото времето се очертава леко дъждовно, а и можем да налазим някой от детските магазини вътре. Айде хубава седмица от мен и до скоро писане/виждане  Hug

# 680
  • Варна
Четвъртък 16.05 12:00 пицария Годзила в Гранд Мол Варна
1. herairness
2. pina
3. girlinblue182
4.GVN
5.Katy_a
6.mims_70
7.krisif
8. slancice
...
За съжаление аз съм на работа /до шадраваните/  Sad, ако направите пак някой път като предният път в Морско конче с удоволствие ще се присъединя.

# 681
Аз още е рано да казвам, но по принцип в Мола също съм под въпрос, да имате предвид, че името ми стои в списъка.

# 682
Вчера ходих в АГ на 5ет. на свиждане на моя приятелка харесаха ми стаите много е чисто има ТВ и хладилник.Бебчо е при нея в много сладко кошче на Памперс и обстановката е много спокойна тя беше сама в стая.Доволна е от персонала каза,че всички са много любезни.Весли да са ти живи и здрави момиченцата и само да те радват.

# 683
krisif, да й е живо и здрави детенцето! Тя с избор на екип ли е била или само нощувките за 5-ти етаж е платила? Питам, понеже някои мами казват, че с избор на екип, после персонала, в чиито ръце оставаш не са много любезни, понеже не си бил платил на тях, не знам колко е вярно, надявам се да не попадаме на такива хора  Praynig

# 684
При Георгиев е раждала секцио 430 лв от 17ч-19ч има свиждане на етажа  има и храна ,но трябва да получиш газове след секцио за да те захранват,ако не стоиш гладна!Да не се отказахте за срещата?

# 685
Има някаква вероятност и аз да дойда за срещата. Идва ми малко далеч Мола ,но ще опитам. Peace

# 686
Ясно! Има ли мами родили нормално в АГ да кажат как е?

# 687
  • Варна
Здравейте мами, вече ми е време да си избера лекар, които ще ме изражда, и като цяло съм се насочила към Николов в АГ, та исках да питам някои има ли негов телефон и директно на него ли мога да се обадя за да се уговоря за среща.

# 688
ro.koleva, аз ходих при него, като му звъннах ми каза, че в петък от 14ч. е там, но пък акушерките казаха, че идвал в 16ч. Ето негов телефон - 0888234988. Мисля, че няма записване на часове, ами отиваш и си чакаш.

# 689
  • Варна
ro.koleva, аз ходих при него, като му звъннах ми каза, че в петък от 14ч. е там, но пък акушерките казаха, че идвал в 16ч. Ето негов телефон - 0888234988. Мисля, че няма записване на часове, ами отиваш и си чакаш.

Мерси за информацията. А това там в неговия кабинет в АГ ли е?

Общи условия

Активация на акаунт