За йога бях проверявала тук https://www.palace-dance.com/contacts/index/bg/, но не съм ходила.
Само си мисля, че и другите лекари нямат кой знае какъв индивидуален подход. Все пак обслужват по 100-150 бременни
Не ги оправдавам обаче

Ама то и без това за час при лекарите се чака по една - две седмици, така че ... ще си почакам. Благодаря за отговора
Подкрепям мнението на останалите. Аз си направих тест на 5ти или 6ти ден от закъснението, а отидох на лекар след още 5 дни, понеже имах леко кафеникаво зацапване, иначе щях да отида не след 5 дни, а след поне 10-12.
Подкрепям мнението на останалите. Аз си направих тест на 5ти или 6ти ден от закъснението, а отидох на лекар след още 5 дни, понеже имах леко кафеникаво зацапване, иначе щях да отида не след 5 дни, а след поне 10-12.
. Бях чела, че работи цял ден докато има пациенти и бързам от работа и звъня по телефона на регистратура да видя дали не си е тръгнал
Жената вика : Тука е, спокойно. Отивам и на вратата се разминахме - отивал да изражда. Върна се след два часа, но повярвай ми - нито една жена не мрънкаше и нито една не си отиде!!! Докторът се върна след два часа и прегледа всички пациентки, а не както други биха направили да си тръгнат и да презапишат часовете за друг път. Мен ме прие след всички записани и не съжалявах. На втория преглед отново бях без час и вече след записване за ЖК имам час
за 15.03.2013.
Наистина има много добри отзиви. Те всъщност всички са положителни с изключение на едно. В петък съм при него, дано всичко да е ОК.
Мами от центъра на Варна има ли? Аз съм до Операта
Виждам, че обсъждате и лекари, аз ходя(още от преди бебо) в Майчин дом при д-р Евгения Георгиева и съм много доволна. Мисля и на ЖК след няколко дни да се запиша при нея, а и от екипа на цялата болница съм очарована.
Искам да ви попитам, когато отидохте за първи път за потвърждаване на бременността - взехте ли си направление от личния лекар. Пускат ли още на първия преглед някакви изследвания или само потвърждават добрата новина. Просто се чудя дали да чакам с болните пред джипито или да си платя, ако не пускат изследвания и не е необходимо направление. Май доста дълго стана...
Препоръчани теми